7 tips om, hvordan man se smuk makeup-less

Alle ønsker at se smuk på en naturlig måde, men trods dette, er iført ingen makeup overhovedet en skræmmende idé for mange af os. Det afslører vores sande selv og bringer alle vores medfødte funktioner. Men du behøver ikke gå i panik! Der er mange måder at forbedre din naturlige skønhed uden brug af skygger, farver og rødmer! Læs videre for at opdage top 7 tips om, hvordan at se smuk uden makeup og føler fabelagtig uden at skjule bag lag af kosmetik.

7 tips om, hvordan man se smuk makeup-less

Spis sundt, spiser masser af væske og få masser af hvile

Din hud afspejler alt, hvad du spiser og drikker, samt din krops generelle sundhed. For at opretholde sig selv i form og holde dit ansigt smukt, bør du absolut tjekke de følgende tips, samt overveje at starte en seriøs kost for glødende hud.

 • Undgå alle usunde fødevarer, der er blevet behandlet, eller stegt, såvel som dem med et højt fedtindhold. Sig nej til chips, pizzaer, fedtede hamburgere og andre lignende dårlig mad.
 • Uddan dig selv på Sådan får glødende hud naturligt og begynde forbrugende vitaminer og mineraler, der er til gavn for din huds sundhed. Medtag masser af frugt, grøntsager, fisk og proteiner i din almindelige kost.
 • Drik mindst 8 glas vand om dagen og fjerne cola og andre sukkersødede kulsyreholdige drikkevarer samt kaffe og alkohol. Vand vil holde din hud hydreret og flush toksiner ud af kroppen.
 • For at fremstå frisk og se smuk makeup-less, så sørg for at sove mindst 8 timer om natten. Utilstrækkelig nattero vil gøre din hud ser kedelig, træt og ældre-leder.

At opdage mere om bedste fødevarer til din hud, kan du læse også 4 skal vide gode tips til lys hud.

Rens, eksfoliere og fugte din hud

Det første skridt til at kigge smuk makeup-less er at tage den bedst mulige pleje af din hud. Rene, sunde og levende hud vil forbedre din naturlige skønhed og at du føler fabelagtig uden lag af farver på dit ansigt.

 • Sørg for at du jævnligt rense dit ansigt - morgen, aften og når du kommer tilbage udefra. En god ansigts vask vil fjerne snavs, olie og forurenende stoffer, og rense dine porer og hjælper din hud absorbere fugtighedscreme bedre.
 • Exfoliate din hud to gange om ugen for at fjerne døde celler og genskabe sin naturlige glød. Vælg altid ansigts scrubs, der er egnet til din hudtype og aldrig dem, der er overdrevent slibende og aggressiv. De kan være for barsk på en følsom hud og forårsage irritation.
 • Hvis dit ansigt er tør, anvende nærende masker regelmæssigt. De vil genoplive din hud og give den en glat og glødende udseende. Læs også: 5 fantastiske hjem retsmidler til tør hud på ansigt.
 • Fugte din hud dagligt! Vælg en natcreme, der er rig på aktive ingredienser og en fugtgivende dagtimerne fugtighedscreme, der indeholder en SPF 15 eller højere.

Beskyt din hud mod solen

Brug en ansigtsbehandling solcreme for at beskytte din hud mod skadelige ultraviolette stråler og forebygge for tidlig aldring. Bær det hver gang du går ud, selv på overskyede dage.

Pas på dine læber

Spekulerer Sådan gøre dine læber større naturligt og opnå en kissable og sensuel trutmund uden læbestift? Svaret er: exfoliere og fugter dine læber, undgå rygning og drikke masser af vand.

Påfør næringsstoffer læbepomader på daglig basis for at forhindre dem i at revner og bruge naturligt lys scrubs til at forbedre cirkulation og gøre dine læber glattere, rundere og fyldigere.

Du kan også bruge klare lipgloss til at give dine læber et naturligt luminans.

Forme dine øjenbryn og krølle dine øjenvipper

 • Perfekt formede øjenbryn kan gøre dine øjne synes større og fuldstændigt at transformere dit ansigt, så du ser fabelagtig og smukke endda makeup-mindre.
  Hold dem ryddeligt og pænt buet ved hjælp plukning, voks eller gevindskæring teknikker og børste dem med passende øjenbryn børster. Hvis du ikke er dygtig nok til at gøre det selv, kan du få dem professionelt formet i enhver skønhedssalon.
 • Curl dine vipper - de vil blive vist længere, hvilket gør dine øjne ser bredere og mere lysende naturligt.

Smil, smil, smil

Den bedste måde at fremhæve dine naturlige funktioner, ser strålende og ser smuk makeup-mindre er at smile. Ægte skønhed kommer indefra og vores ansigt altid afspejler vores indre tilstand af væren. Jo mere vi smiler, jo mere smuk, vi ser.

For at opretholde en perfekt boblende smil, sørg for at få regelmæssig tandpleje check-ups og at børste dine tænder hver morgen og aften, samt efter hvert måltid. På denne måde vil du undgå tænder pletter og forhindre vækst af orale bakterier ansvarlige for dårlig ånde.

Hvis du ønsker at opleve nogle af de bedste metoder til at opnå et lyst smil, læs om 3 fantastiske måder at gøre dine tænder hvidere naturligt.

Vær selvsikker

Hvis spørgsmålet, som piner dig mest, er Sådan ser godt ud uden makeup, så en af de bedste svar vil helt sikkert være: at opnå selvtillid.

Stop bekymre sig om, hvordan du ser ud og acceptere dine ufuldkommenheder og din krop den måde, det er. Værdsættelse dine fejl kan endda gøre dem synes attraktive og nysgerrige og hjælpe dig se mere forførende og sensuel.

Så absolut begynde at spille med dine ufuldkommenheder, får selvtillid og du vil altid se smuk, selv makeup-mindre.

Lær mere om, hvordan du ser smuk makeup-less ved at læse følgende artikler: 4 nemme måder at gøre dit ansigt klar hurtigt, og hvordan man får en sund hud i 3 nemme trin.

Beskrevet ovenfor, er et par væsentlige metoder til, hvordan at se smuk makeup-mindre, hvilket helt sikkert vil hjælpe dig med at se smuk på en helt naturlig måde!

Please, dele dine personlige hemmeligt tip med os i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler