8 tips til at gøre dine ben ser længere

Når sommeren kommer, en af ​​de ting pigerne betaler mest opmærksomhed på, er, hvordan deres ben ser ud. Vi vil alle gerne have dem tynde, garvede, strækmærker fri og lang, meget lang. Desværre er det ikke alle af os er velsignet med mile lange ben, så vi er nødt til at anvende et par tricks. Her er de.

8 tips til at gøre dine ben ser længere

Disse tips er let, men meget effektiv. Hvis du følger dem, vil jeg garantere, at dine ben vil se ikke kun længere, men også smukkere. Tjek det ud!

1.. Høje hæle og platforme

Lad mig starte med at sige det indlysende - ja, iført høje hæle og platform sko vil gøre dine ben ser længere. De vil give dig et par inches i højden, men de bør ikke bæres på alle tidspunkter.

Høje hæle og platforme er ikke så godt for dit helbred og bære dem ofte kan forårsage smerter i dine fødder, ankler, knæ, hofter og selv i din rygsøjle. Prøv at gemme dem til særlige lejligheder, og vælge mere komfortable sko til hver dag.

2.. Farven på dine sko

Det er ikke alle om at bære høje hæle, kan dine ben ser visuelt længere i lejligheder også, hvis du rammer den rigtige farve. Tro det eller ej, sort er ikke det bedste valg. Iført sorte sko rent faktisk gør du ser kortere, fordi de gør dine fødder ser mindre. Great for høje piger, men for korte - ikke så meget.

De sko, du er på udkig efter er som nærmest den naturlige tone i din hud som muligt. På den måde vil linjen mellem dine ben og dine sko ikke være så indlysende. Resultatet - dine ben ser længere.

3.. Shorts og nederdele

Logisk, jo kortere dine shorts eller nederdel, jo længere dine ben vil se ud. Men du kan ikke rigtig gå rundt i noget, der ligner mere undertøj end lignende shorts, så her er en anden løsning.

Køb shorts og nederdele, der har høj talje. På den måde vil du få en del af dine ben over knæene visuelt længere, fordi det vil virke, at din taljen linje er højere end den er.

4.. A - line nederdele

En anden stor trick til at gøre dine ben ser længere er til at bære a - line nederdele og kjoler. Længden af ​​nederdel eller kjole selv her er ikke rigtig stor betydning, kunne det meget vel være ned til jorden, det mønster er det afgørende.

A - line nederdele og kjoler er stramme på din talje og derefter gå videre. Det er lige præcis det wideness der gør dine ben visuelt længere. Embrace a - line mønster.

5.. Jeans og bukser

I modsætning til de nederdele, faktisk jeans og bukser, der er bredere i bunden gør dine ben ser kortere. Når det kommer til jeans og bukser, bør dit valg være mørke skinny jeans og lige bukser, der er bare lidt længere, end de burde være.

Der er en stor trick gemmer sig i her. Hvis du lægger på et par jeans og bukser, der er bare 1 "længere, end de burde være, og kombinere dem med højhælede sko, så du ikke behøver at træde på dem, vil dine ben få det 1" i længden. Du skal dog ikke gå amok med dette, fordi hvis du træder på dine bukser, får du helt modsatte effekt.

6.. Sorte strømper

De er elegante, de er sexede, og de gør dine ben ser længere - de sorte strømper er dine venner. Disse er især effektiv, hvis du har korte, lidt chunky ben. Strømpen selv vil pænt pakke dine ben og skjule alle de mangler, mens den mørke farve vil gøre dem ser både tyndere og længere. Store, right?

7.. Diskret glød

Hvis du ikke er virkelig en fan af strømper og foretrækker dine ben til at være nøgen, er der en fantastisk løsning for dig også. Det kaldes diskret glød.

Køb et organ glød eller en mousserende bodylotion og anvende i et meget tyndt lag (husk Nøgleordet her er diskret) langs den ydre linie af dine ben - fra ankler til hofterne. Denne tynde lodrette linje glød vil give en diskret accent til den længste linje i dine ben, hvilket gør dem til at se længere.

8.. Attitude

Som med enhver anden skønhed problem, er din holdning den bedste løsning. De bedste produkter i verden vil ikke hjælpe dig, medmindre du er en selvsikker person. Så sætte det smukke nederdel og din favorit par sko på og gå ind i en natklub, som om dine ben var de længste ben på jorden. Tro mig, det virker som en charme.

Nå, det er de tips, jeg har til dig. Hvis du kan bidrage med din egen tip om, hvordan at gøre dine ben ser længere, er du velkommen til at gøre det i kommentarer.

Aktuelle artikler