Din ultimative guide til nem og nyttig hjemmelavet skønhed opskrifter, del 3

Nysgerrig om de vigtigste ingredienser til at få på hånden, når du foretager dine egne hjemmelavede skønhed opskrifter sørget perfekt til din huds behov? Den sidste rate af vores 3-delt guide viser de must-haves til din næste shopping tur.

Din ultimative guide til nem og nyttig hjemmelavet skønhed opskrifter, del 3

Honning

Den søde, klæbrig nektar, der driver bjørne vild kommer i et væld af farver og smag. Fra næsten hvidt, gennemsigtig nuance, til en mørk, fyldig gylden brun har den mægtige honning bruger mere talrige end de typer til rådighed i dagens marked. Dette er i høj grad dels fordi dets antibakterielle egenskaber, der er så potent, kan det bruges til at helbrede nedskæringer på huden (Siruppen er naturligvis tyk konsistens fungerer også som en barriere omkring sårede område, yderligere hæmmende bakterier fra voksende på det). Honning er et naturligt fugtighedsbevarende, der trækker og holder på fugten og indeholder høje niveauer af antioxidanter, der altid er til gavn for enhver hudtype og tilstand.

Med alle disse vidunderlige huden fordele og anvendelser, være sikker på at medtage honning i dine ansigtstræk eller et organ scrubs, rensemidler, masker, shampoo og balsam.

Havregrød

Har du ekstremt følsom hud? Har du lider af eksem, psoriasis, eller har brandsår, kløe og irritation overalt? Er acne problemer plager dig? Bestanden op på havregryn, fordi det er lige, hvad lægen bestilt. Havregryn er så effektiv, alt hvad du virkelig har brug for at gøre at afhjælpe dine hudproblemer er bare tilsæt vand til det. Det absorberer snavs og urenheder på din hud overflade, og samtidig hjælpe kampen mod frie radikaler.

Husk på, at de bedste slags havregryn er hele korn, stål-cut havre, også kendt som grov-cut eller irsk sort, som indeholder mere af det nærende klidlaget. De mere almindelige "havregryn" er stegt, fladtrykt og let ristet. "Instant" havregryn er forkogt og har normalt sødemidler og smagsstoffer tilsættes til det, så bedst at undgå denne sort.

Brug det i din personlige blanding af ansigtsbehandling eller organ krat, sæbe og masker. Er det for chunky til din smag? Brug kolloid havregryn (eller i pulverform havregryn) i din fugtighedscreme til lettere absorption og brug.

Yoghurt

Søde endnu tangy, tyk og cremet, er yoghurt fyldt med sunde bakterier og calcium, der er lækkert at spise, og endnu bedre for din hud. Normalt lavet af komælk, (selv i stigende grad er gedemælk også blive tilgængelige grundet bliver rigere i smag og lettere at fordøje end det kvæg modstykke), at vælge den ene med færrest tilsætningsstoffer og kunstige sødestoffer prøve. I bedste fald bør det bare indeholde to ingredienser: mælk og leve et aktivt kulturer.

Ifølge hudlæge Hema Sundaram, MD, yoghurt "indeholder mælkesyre, som er en komponent i nogle i-office kemiske peelinger. det forsigtigt eksfolierer de øverste lag af epidermis, som kan rydde op pletter og misfarvninger og kan endog reducere fine rynker. "

Hold dette praktisk, når du brygge din ansigtsbehandling eller organ scrubs, rensemidler, masker, shampoo og balsam.

Avocado

Ah, avocado. Også kendt som alligator pærer, de er rige, cremet og smøragtig, højt oppe i den gode slags fedt, og er stor i salater og dips. Modning bedst efter de er plukket, skal du sørge for at vælge en ud, der er lidt mindre fast at røre, hvis du leder til øjeblikkelig brug.

Avokadoer er rige på phytonutrients, organiske molekyler med fantastiske fordele for huden. Dens frø olie er særlig stor for at give din hud en sund glød, hjælper med at reducere sol og alder pletter, dens høje sterolins indhold hjælper counter skader på din hud og gør den til en fremragende naturlig fugtighedscreme. Normalt folk bare bruge kød, men indersiden af ​​skind er godt for din hud også.

En glimrende kilde til vitamin E, (en antioxidant, der nærer huden), smør og olie, en avocado rige udbud af naturlige blødgørende blødgør huden, genopretter sin elasticitet, og gør det perfekt for enhver form for hjemmelavet skønhed produkt tænkelige. Dens kød er ideel for rensemidler, masker, og hårpleje, mens dens olier går godt med din potente blanding af fugtighedscreme.

Lemon

Sunny citrus citroner kvikke op næsten alt, herunder din teint. Vær sikker på at plukke citroner, der er fast og tung, dens hud er helt lys gul og glat. Tyndhudet citroner regel har mere saft. Undgå at købe bløde citroner, da de er gamle.

Citron er godt for mennesker med fedtet eller kombineret hud, da citronsyre virker som en mild hud skræl og reducerer glans faktor. Dens eksfolierende effekt ikke kun hjælper med at fjerne døde hudceller, men også hjælper med at afsløre en lysere, glattere teint. Konstant brug af det hjælper også med acne og er særdeles potent mod hudorme. Det hjælper også at reducere synligheden af ar fra acne.

Gør brug af citronsaft og dens skorpe i dit næste batch af krops-og ansigtsbehandlinger scrubs, rensemidler, masker, shampoo og balsam. Lemon olier virker bedst for ansigtet fugtighedscreme, astringerende, og tonere.

Troldhassel

I hvert urtemedicin kit, er den almægtige troldhassel et dagligt syn og et must. Brugt af tidlige indfødte europæere for sine medicinske egenskaber, i dag bruges til en række forskellige problemer og lidelser. lindre smerter, kløe, åreknuder, symptomer på eksem, og især til vores formål, det gør en stor toner, sæbe og astringerende. Dette er fordi troldnød indeholder høje niveauer af tannin, som selv er en kraftfuld astringerende.

Huske det ikke direkte fjerne eller reducere acne, men det hjælper at reducere rødme og blødgør huden.

Aloe vera

Med berømte helbredende egenskaber, der er lægeligt anerkendt i talrige cremer, salver og kosmetik sælges over hele verden, kan du være overraskelse at finde ud af, at aloe vera er faktisk meget overkommelige, og er endnu billigere, når du er klar over det let kan dyrkes i ethvert hjem haven.

Sine hemmeligheder ligger i den gennemsigtige gel findes i sine tykke blade. Det er en stor beroligende healer til nedskæringer, forbrændinger og blå mærker. Det er forbundet med blødgørende hud og hår, selv menes at hjælpe med rynker og hudskader. Ifølge University of Michigan Health System, indeholder aloe vera gel polysaccharider som acemannon der synes at hjælpe huden regenerering og helbredelse. Det er især effektiv med skæl og psoriasis, og hjælper huden bevarer og genopbygge tabt fugt.

Aloe vera er ideel til ansigts masker, fugtighedscreme, hårpleje, og andre hud behov.

Hvis du er gået glip del 1 af serien, klik her for at finde dine bedste opskrifter på succes ansigtsskrubbemidler, rensemidler, ansigts damper og masker.

Hvis du er gået glip del 2 af serien, klik her for at lære om hvordan man laver alle naturlige facial tonere, astringerende, fugtighedscreme, og hårpleje, samt andre nyttige hud rettelser, der kan komme i handy.

Vi ville elske at høre fra dig, så fortæl os, hvad er din favorit opskrift ved at trykke på svar-knappen nedenfor, eller tweet os på @ GoogleMag med billeder af dine yndlingsopskrifter for succes, såvel som dem, du er kommet op med på din egen!

Aktuelle artikler