Din ultimative guide til nem og nyttig hjemmelavet skønhed opskrifter part 2

Kan ikke få nok af at gå au naturale? Læs videre for en del 2 i vores ultimative guide liste over naturlige ansigtsudtryk tonere, ansigts astringerende, ansigts fugtighedscreme, og hårpleje, samt andre nyttige hud rettelser, der kan komme i handy.

Din ultimative guide til nem og nyttig hjemmelavet skønhed opskrifter part 2

Facial tonere

Der er en stor debat om, hvorvidt tonere er virkelig nødvendig eller ej. Nogle sværger ved det, mens mange skønhed eksperter mener, at en god sæbe bør gøre lige, hvad en toner til hensigt: at fjerne alle rester af snavs, makeup og olier. Til hver sin egen, og hvis du er en fan, her er nogle must-lande lavet med naturens bedste:

A. Green Tea Facial Toner

Vi har fortalt dig om te s sundhedsmæssige fordele og sin antioxidant egenskaber, og hvordan man bruger det til at mindske hævelser af dine øjne efter en lang nat uden søvn, men det er også fantastisk til beroligende irriteret hud. Grøn te toner er perfekt for dem, der kører på den følsomme side. Opløses blot 2 tsk pulveriseret grøn te i 1 kop kogende vand og tilsæt ¼ kop troldhassel og 1 spsk frisk citronsaft. Når det er afkølet, anvende alle over ansigt og hals med et stykke vat.

B. Watermelon Vodka Toner

Vodka er ikke kun til at drikke (godt mindst ikke hele tiden)! Blend sammen 1 tsk klar, unflavored vodka, 2 spsk frisk vandmelon juice, og 2 spsk destilleret vand. Vær sikker på, at vandmelon er anstrengt, og der er ingen papirmassen i det. Skyl efter brug.

C. Lemon Water Toner

For folk med fedtet hud, kombinere ½ kop citronsaft, 2/3 kop troldhassel og 1 kop vand. Dette kan opbevares i en krukke og varer et par uger, men sørg for at ryste godt før hver efterfølgende brug.

D. Peppermint Facial Toner

For en køling og forfriskende toner, stejle 1 pebermynte te taske i 1 kop kogende vand i 10 minutter. Bagefter kombinere det med ¼ kop troldhassel og 1 spsk frisk citronsaft. Opbevar overskydende i køleskabet og ryst godt før brug.

Facial astringerende

Barske kemikalier fra acne geler og produkter kan efterlade din hud tør og mat. Prøv disse hjemmelavede retsmidler til at lindre og lette din hud:

A. Apple and Pear:

Rist 1 af hver i en skål og bland med 1 tsk antibakterielle honning. Påfør hele dit ansigt og skyl efter 15 minutter.

B. Witch Hazel:

En kraftfuld og effektiv astringerende mod pletter, bland 2 dele troldnød med en del vand og skyl efter 5 minutter.

C. Kanel og honning:

Kanel er et stærkt anti-acne ingredienser, så bare blande to dele honning og en del kanel for en 10-minutters behandling. Skyl godt efter med varmt vand.

D. Hvidløg:

Hvis du kan tåle lugten (og du ikke er en vampyr), skræl og mos en fed derefter anvende direkte på acne. Tør og vask derefter med varmt vand og et ansigt klud.

E. Sennep Pulver og Mælk:

Opløs nogle sennep pulver i nogle mælk og anvende du dit ansigt. Vask efter cirka 15 minutter og dup huden tør med et ansigt håndklæde efter.

F. Bagepulver:

Bagepulver er fantastisk til at løsne og komme af hudorme. Blot blande lige dele sodavand og vand, derefter massere hele din hud. Vent cirka 10 minutter (eller indtil den er helt tør), før skylning med lunkent vand.

Facial fugtighedscreme

Hydrating og nærende din hud, samt låse i alle de næringsstoffer, bør fugtighedscreme altid være det sidste trin i din all-naturlige skønhed regime.

Din hud producerer sine egne naturlige olier, men i løbet af renseprocessen disse er alle afkastet sammen med skidt og snavs af dagen. Det er vigtigt at erstatte og genopbygge dette.

Fugtighedscreme er især vigtigt i løbet af natten, når din hud er hvile og reparere sig selv. Sørg for at anvende rigelige mængder, så du vågner op med sunde, glødende hud næste morgen.

A. Avocado Moisturizer:

Smid ikke huden ud! Efter brug af kødet af avocado for dine masker og rensemidler, kan du kan du bruge de indre lag af avocado skræl ved at gnide det på dit ansigt. Efterlad dette på i 15 minutter, derefter skylles med lunkent vand.

B. citron og Rosewater Moisturizer:

Denne opskrift gør en fugtighedscreme til normal hud og kan vare omkring en måned og et halvt, når de opbevares. For at gøre dette, langsomt varme 15 gram bivoks, 25 ml mandelolie, og 25 ml jojoba olie i en dobbelt kedel indtil cremet og glat. Hæld blandingen i en beholder og braklagte indtil det køler. Rens kedlen derefter sætte 70 ml destilleret vand, 2 spsk rosenvand og 1 tsk citronsaft. Medbring dette til en småkoge. Tilføj den første blanding og kombinere indtil det er tykt, cremet og uigennemsigtig.

C. Aloe Vera fugtighedscreme:

Great for enhver form for hud type, kan aloe vera kombineres med forskellige former for olier til forskellige typer hud behov. Til fedtet hud, bland 4 teskefulde aloe vera gel med 1 tsk vindruekerneolie. For kombineret hud, bland gelen med mandel olie. For tør hud, arbejder avocado eller ekstra jomfru olivenolie vidundere sammen med det.

D. Jojobaolie Moisturizer:

Jojoba er godt for akne og fedtet hud. Fyld en 1 ounce flaske to tredjedele af vejen med dette, 3 dråber af gulerod frø olie, og omkring 7 dråber dit valg af æterisk olie. Lavendel, rosmarin eller pebermynte er fantastisk til acne-redet hud. Rose er ideel til tør og moden hud. Citrongræs er godt til klaring og toning. (Bemærk: Brug kun omkring 4 dråber for pebermynte Det er specielt stærk.)

Hårpleje

A. Fruit Smoothie Hair Mask:

I en foodprocessor sammen blend ½ banan, ¼ cantaloupe, 1 spsk yoghurt, 1 spsk aloe vera olie, ¼ en avocado, og indholdet af en E-vitamin kapsel. Massage i rødderne og lad i ca 15 minutter før skylning. Aloe vera i særdeleshed er fantastisk til fortykkelse og styrke dit hår

B. Æg og Olivenolie Hair Mask:

Pisk to æg, en teskefuld bagepulver og 4 spsk olivenolie (bagepulver er fantastisk til at fjerne hår produkt oprustning og kan også tilføjes til din shampoo til en renere hovedbund). Grundigt anvende denne ind i dit hår og hovedbund i 10 minutter før vask det ud.

C. Hår Styrkelse Conditioner:

Kombiner en æggeblomme, 1 tsk af baby olie, 1 tsk af aloe vera, og 1 kop vand til hår, der ikke bryde så let. Massage i hovedbunden for omkring 7 minutter for at maksimere absorptionen.

D. Apple Cider Eddike Conditioner:

Bland 1 spsk æble cider eddike og 4 kopper vand for at blødgøre og glans dine låse. Lad virke i omkring 5 minutter før skylning.

E. Skat, kokos og avocado Conditioner:

En blanding af 1 kop kokosmælk, 2 tsk honning og et pureret avocado gør en nærende og rensende godbid. Lad virke i 15 minutter.

F. Decadent Honning Conditioner:

En blanding af 1 spsk yoghurt, 2 spsk honning, 2 spsk mayonnaise og 1 slagne æg gør det til en berigende hår fugtighedscreme.

G. Eddike Hair Shine Wash:

Er dit hår ser glansløse og kedelig? Vask det lejlighedsvis med hvid eddike for at give det lidt gnist igen.

Nyttige hud rettelser

A. Hvidt Vinegar Pedicure:

Hvis du ønsker at give dig selv en pedicure, bland lige dele hvid eddike og vand til en effektiv fod blød. Eddike surhedsgrad er stor imod døde hud så godt.

B. Solskoldning sutter:

Aloe vera gel lindrer og heler brændt hud, mens en blanding af 2 tsk kærnemælk og tomatsaft giver også nogle tiltrængte lettelse. En kombination af agurk saft med glycerin og rosenvand er alt for stor.

C. Rynke Busters:

Kokosolie og agurk saft hjælpe med at bekæmpe udbrud af smilerynker og griner linjer. Gnid væske valg på huden dagligt. En puré af moden banan også holder huden ser ungdommelig. Lad virke i 20 minutter, før skylning.

D. Puffy Eye Hjælpere:

Grøn te teposer lægges i blød i mælken natten bidrage til at bringe hævelse ned. Classic agurkeskiver er hæfteklammer, men hvis du ikke har noget på hånden, køleskab nogle rå kartoffel skiver. Efterlade nogen af ​​disse på toppen af ​​dine øjne for omkring 5-7 minutter.

E. Mørke Circle Viskelæder:

For at reducere resterne af en urolig nat fra dit ansigt, sætte en frisk skåret figen over dine peepers i 30 minutter. Ingen fig? Intet problem. Riv nogle rå kartoffel og pak det ind i nogle ostelærred. Sted wraps på øjenlågene i 20 minutter. Skyl efter derefter anvende nogle nedkølet øjencreme at berolige din hud.

F. forseglet med en Kiss:

Er du ryger? Undgå misfarvede læber samtidig hjælpe dem med at forblive blød og smidig ved at sætte citron eller koriander blade saft på dem.

G. Hud Blødgørere:

Feeling ru pletter i huden på såler af dine fødder, knæ og albuer? Bland en ounce af honning, glycerin, 1 æggehvide og 2 teskefulde af aloe vera gel til at fugte og blødgøre ru hud. En blanding af glycerin, 1 spsk tomatsaft og 1 spsk citronsaft også holder huden rørlig.

Hvis du er gået glip del 1 af serien, klik her for at finde dine bedste opskrifter på succes ansigtsskrubbemidler, rensemidler, ansigts damper og masker.

Ønsker du at vide de vigtigste ingredienser, du skal bruge til at lave dine egne hjemmelavede skønhed opskrifter sørget perfekt til din huds behov? Klik her for en del 3 af vores ultimative guide er must-haves til din næste shopping tur.

Vi ville elske at høre fra dig, så fortæl os, hvad er din favorit opskrift ved at trykke på svar-knappen nedenfor, eller tweet os på @ GoogleMag med billeder af dine yndlingsopskrifter til succes!

Forsidefoto: taliamarcheggiani.com

Aktuelle artikler