Din ultimative guide til nem og nyttig hjemmelavet skønhed opskrifter part 1

Spar penge og undgå skrappe kemikalier med disse helt naturlige hjemmelavede skønhed opskrifter, der forlader du føle sig som en million bukke. Forkæl dig selv med en komplet spa-behandling i komfort i dit hjem!

Din ultimative guide til nem og nyttig hjemmelavet skønhed opskrifter part 1

Den lækre hemmelighed DIY

Brugen af ​​frugt og naturlige produkter har været omkring så længe folk har været besat af skønhed. Ældgamle civilisationer konstant kiggede til naturen for hudpleje løsninger og retsmidler til begge understreger, helbrede, og nærer. For eksempel var de gamle egyptere kendt for at favorisere havsalt og mudderbade at holde deres huden ung, smidig og glødende.

Advanced for deres tid, denne praksis i den antikke verden bevarer sin popularitet i dag stort set i en del af sine effektive resultater og omkostningsbesparende foranstaltninger samt. Store-købte produkter kommer i dyre emballage og indeholde flere kunstige ingredienser, som du ikke engang kan udtale. Mange af disse kan forårsage uønskede effekter på din hud, hvis du kører på den følsomme side af tingene også. Hvis du er også imod dyreforsøg og tænke grønt er vejen at gå, så er dette absolut et must-prøve for dig.

Så gå på, er det afprøvet, og der er en grund til, at den egyptiske dronning Cleopatra brugte mudder på hendes ansigt og krop tilbage i dag.

Her er nogle opskrifter på succes:

Ansigtsskrubbemidler

 • Dybest set er disse eksfolierer døde hudceller på overfladen af ​​din hud, og resulterer i et mere ungdommeligt, sundere glød.
 • Husk først at fugte din hud ved sprøjt den med koldt vand, derefter forsigtigt gnide krat i cirkulære bevægelser over hele din nakke og ansigt. Vær sikker på at undgå den følsomme hud omkring øjnene.
 • Lad krat på i 15 minutter.
 • Afslut ved at vaske krat af med varmt vand og derefter slutte med stænk af koldt vand for at sikre, at du har det rosenrødt, sund glød bagefter. Tør ved at duppe ansigtet med et håndklæde.
 • For de bedste resultater, kan du prøve dampning dit ansigt eller kører dig selv et varmt bad først. Dampen og varmt vand løsner døde hudceller på dit ansigt.
 • Vi har opført nogle gode opskrifter for dig at prøve. Har nogen af ​​disse mindst en gang om ugen:

A. Bagepulver and Honey Scrub:

Kombiner 1 spiseskefuld hver bagepulver, honning og olivenolie til at skabe en tyk gul pasta. Det er fantastisk for irriterende hudorme. Hvis produktet blandes i store mængder, hvilket også gør en stor for en fuld body scrub.

B. Rose Oil Exfoliating Scrub:

For en duftende og beroligende oplevelse, bland 1 tsk rosenolie og ¼ teskefuld havsalt og ¼ teskefuld sukker. Massage dette ind i din hud for en forfriskende oplevelse.

C. Mælk Afslappende Scrub:

Mælk er særlig stor for træt hud fra rastløse og søvnløse nætter. Tag en ren facecloth og dyp det i en blanding af kold mælk og isterninger. Hvis du er hud er lidt plettet fra mangel på søvn, sutte på noget is, mens du venter. Bagefter gnide dit ansigt med mælken-klud.

D. Almond, honning og mælk Scrub:

En kombination af 1 spsk honning, 1 spiseskefuld af ubehandlede havregryn, 2 spsk jorden mandel, og 3 spsk varm mælk producerer en fantastisk pasta, der giver huden udstråling.

E. Lemon, olivenolie og sukker Body Scrub:

En blanding af ½ kop sukker, 2 tsk citronsaft og 4 spsk olivenolie producerer en duftende og lækker eksfolierende perfekt til tør hud.

F. Invigorating Kaffe Body Scrub:

Brug 3 teskefulde af koffeinholdige kaffegrums fra en frisk brygget pot, (ideelt inden for 20 minutter) og en teskefuld salt, krat blandingen over hele din hud til at gøre dig føle refresh og energi for dagen forude.

Rensemidler

 • Rensemidler er for de dage, du ikke bruger en scrub. Du ønsker ikke at kombinere de to som følge ene efter den anden kan lade det rå og rød.
 • Meget gerne en krat, fugte først din hud ved sprøjt den med koldt vand, derefter forsigtigt gnide sæbe i cirkulære bevægelser over hele din nakke og ansigt.
 • Massere rensemidler grundigt ind i dit ansigt og hals i ca 5 minutter, vaskes med varmt derefter koldt vand.

A. Havregryn Facial and Body Cleanser:

For dem, der lider af eksem eller psoriasis, er det et must, at beroliger og blødgør huden. Ideel til dem med hud allergi eller ekstremt følsom hud, alt hvad du temmelig meget brug for, er havregryn og vand. Massage omkring en håndfuld af fugt, blødgjort havregryn ind i dit ansigt, eller på din krop.

Vil du have noget mere beroligende? Kør selv en lunken havregrød bad. Kombiner med en kop havregryn og ¼ kop honning til at skabe en mælkeagtig hud godbid.

Har du lyst til at forkæle dig selv med noget rigere? Kombiner havregryn med lige dele af yoghurt og dup til din hud.

B. Grape Facial Cleanser:

Druer er store for enhver hudtype, du måtte have. Split nogle druer, tage kernerne ud, og mos dem sammen med nogle mandel mel. Gnid det hele dit ansigt og hals og skyl.

C. Avocado Facial Cleanser

Det er fantastisk, hvis du har tør hud og ønsker at få det genopfrisket og glødende look. Tag en let pisket æggeblomme, ca ½ kop mælk og1 / 2 avocado, og blend dem sammen i en foodprocessor til at skabe en cremet vask.

D. Tomat Pulp Cleanser:

Tag en moden tomat og mos det ind i en pulp med ¼ teskefuld honning. Tomat pulp er fantastisk til hudorme og honning har fantastiske antibakterielle egenskaber.

E. Hver hudtype Cleanser:

Tag en blanding af ½ kop almindelig yoghurt, 1 ½ tsk frisk citronsaft, 1 tsk honning og 1 spsk solsikkeolie og massage ind i dit ansigt.

F. Knust Almond Facial Cleanser:

Hvis du ønsker at komme ind de praktiske grynet af ting, en blanding af 2 spsk knuste mandler og troldhassel er en stor mulighed. Dette er ideelt for en dyb pore rense, men for virkelig at gøre det effektivt, lave en ansigtsbehandling damp først (se nedenfor), og lad dette på i ca 20 minutter før skylning.

Facial damp

 • En af de bedste og mest underudnyttede hjemmelavede skønhed regimer er den facial damp. Det er fantastisk til at åbne dine porer og frigivelse af de giftstoffer i dem. Samtidig hjælpe slippe er af urenheder, men også hydrater og fugter huden. Det er utrolig nemt at gøre, og yderst gavnligt.
 • At lave din egen ansigts damp derhjemme, første kog omkring 4 kopper vand derefter overføre det til et bassin. Tilsæt ca 5 eller så dråber af din favorit æterisk olie. Vi anbefaler lavendel eller ylang ylang.
 • Læg et håndklæde over dit hoved og skuldre og stå lige over bassinet. Dit ansigt skal være lige over vandet, men ikke komme for tæt, at du skolde din hud!
 • Sørg for ikke at dyppe håndklædet i bassinet og sørg for dine håndklæde gardiner over den ydre kanter af håndklæde. Det bør udgøre et telt over bassinet og dit hoved væsentligt.
 • Nu, slap af. Tag lange og langsomme dybe indåndinger for at hjælpe slappe af dig. Gør dette for omkring 5 minutter.
 • Efter dit ansigts damp, splash dit ansigt med koldt vand to gange.
 • For at lukke dine porer, anvende nogle astringerende hele dit ansigt og hals. Følg dette med en ansigtsmaske til effektivt rense din hud af toksiner og olier.

Ansigtsmasker

 • Ansigts masker er stor og er især effektiv efter exfoliate og udrensning din hud. Den type ansigtsmaske, du bruger, bør også afhænger af, hvad dine pårørende behov. Problemer med fedtet hud? Mudder eller ler masker er bedst. Din hud følelse tør? Fugtgivende masker er vejen at gå (creme masker er en særlig must). Hud ser rødlig og betændt? En maske med beroligende og lindrende egenskaber bør gøre det trick.
 • Ansigts masker er normalt for en bestemt hudlidelse, så vælg den bedste for dig. De generelt blive på omkring 10 til 15 minutter. Du skal blot anvende masken liberalt på dit ansigt og hals. Vent til det tørre, og derefter skylles eller skalle af.
 • Husk, hvis du laver en ansigtsmaske mere end to gange om ugen, er det vigtigt at bruge en ansigts sæbe på forhånd.

A. Avocado Face Mask:

Et dagligt syn i ethvert skønhed DIY listen, mægtige avocado er så potent, dets alle du har brug for denne ansigtsbehandling. Blend en avocado i en foodprocessor eller mos godt med en gaffel. Påfør hele dit ansigt og derefter skylles med varmt vand.

B. Avocado Æg og Mud Mask:

Hvis din hud er særligt fedtet, er dette et godt valg til brug for din hud. Du skal blot blande sammen 1 tsk troldnød (en kraftfuld naturlig astringerende) ¼ af en avocado, pulveriseret ler (findes på ethvert helsekostforretning) og en æggeblomme.

C. Moisturizing Antibakterielle Honning Mask:

Honning er fantastisk til fugtgivende tør hud, og er også stor mod pletter på grund af sin antibakterielle egenskaber. Så hvis din hud bliver udtørret fra acne medicin, honning er en fantastisk ingrediens at bruge. Blot blande 2 spsk honning og 2 teskefulde yoghurt.

D. Skat, Mandel og yoghurt maske:

Er din hud trang noget rigere? En maske lavet af en æggeblomme, ½ tsk mandelolie, bør 1 spsk yoghurt og 1 spsk honning være nok til at tilfredsstille den.

E. Skat, Mælk og Mel Mask:

Folk med fedtet hud vil drage fordel af en maske lavet af 1 spsk honning, 2 spsk mælk og 2 spsk af fermenteret mel.

F. Papaya Pumpkin Mask:

Tag 2/3 af en kop papaya, a15 oz. dåse græskar, en pisket æg, og mos det hele sammen til en lækker godbid.

G. Havregryn, honning og yoghurt maske:

Med ½ kop havregryn, et æg, 1 spsk honning, 1 spsk yoghurt og 1 spsk mandelolie.

H. Egg and Honey Mask:

Bland 2 æggehvider, 1 spiseskefuld honning og 1/8 teskefuld majsstivelse at give din hud en strammere, glattere og mere ungdommeligt udseende.

I. Lemon, honning og jordbær maske:

Citron og jordbær er store astringerende, der fjerner ekstra olie fra din hud. Blend sammen 1 tsk citronsaft, 2 æggehvider, 2 tsk honning, 1 kop jordbær og 1 spsk honning i en foodprocessor til en glat maske.

J. Sugar Water Mask:

Great for moden hud og en fremragende eksfoliering, kombinere 3 spsk sukker og 4 spsk varmt vand, indtil sukkeret er opløst. Skyl når du er færdig.

K. Agurk, Mint, og citron maske:

Denne opskrift opfordrer til 1 spsk yoghurt, ½ skrællet agurk, 1 spsk citron, 1 tsk af mælk, og 1 tsk af frisk mynte. Vær sikker på at undgå at din følsomme øjenomgivelser!  

Nysgerrig for mere skønhed tips og retsmidler? Klik her for en del 2 af vores ultimative guide liste over naturlige ansigtsudtryk tonere, astringerende, fugtighedscreme, og hårpleje, samt andre nyttige hud rettelser, der kan komme i handy.

Vi ville elske at høre fra dig, så fortæl os, hvad er din favorit opskrift ved at trykke på svar-knappen nedenfor, eller tweet os på @ GoogleMag med billeder af dine yndlingsopskrifter til succes!

Aktuelle artikler