Dos og don'ts: sommer manicure

Pastel, neon og glitter neglelak er alt du behøver at gøre dig den klareste stjerne af sommeren.

Dos og don'ts: sommer manicure

Det er naturligt, at der i disse høje temperaturer, du vil strippe dine outfits og din skønhed og make up regimer til et minimum. Men som enhver stilfuld og kreativ pige, du har brug for en afsætningsmulighed for din fantasi og et stempel til at gøre din personlige stil unik.

En nem måde at undgå balladen for at sætte make up på, og lagdeling outfits, er at fange en flaske neglelak, men du stadig nødt til at gøre et smart valg. Disse er et par forslag til at huske på, hvis du finde dig selv stående clueless foran en endeløs hylde af skøre neglelak farver.

DOS

1.. Pasteller

Pasteller (via blog.beautymint.com)

Peach, lavendel, mint grøn, eller baby blå, regere sommeren. Bare tænk på is og vælg en farve. Dette er en nem og sofistikeret look, der går godt med de fleste sommer outfits.

Pasteller med et twist

Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve at male hver søm en anden pastel farve. Eventuelt kan du gøre en gradient look, populært kaldet ombre. Det betyder, at male dine negle i fem nuancer af en farve, for eksempel,. Blå, pink, eller orange

2.. Neon

Neon (via www.hellomagazine.com)

Det er den tendens, der startede sidste sommer, men er still going temmelig stærk. Vælg din favorit neon farve, og du vil straks få en sommer manicure med en effekt. For den bedste effekt, du kan kombinere det med en simpel hvid dragt, for at undgå overdramatic look.

Neon med et twist

Bare for sjov, kan du forsøge at gøre farvet glas effekt med jer neons. Begynd med et lag hvid neglelak, da det gør neonfarver skiller sig ud. Med en tynd pensel og sort neglelak skabe en farvet glas mønster, og derefter udfylde hullerne ved hjælp af en anden neon farve til hvert stykke.

3.. Glitter

Glitter (via cupcakesandcashmere.com)

Tror ikke glitter er reserveret kun til vinterferien. Brug en guld eller sølv glitter neglelak over en pastel og du vil tage et enkleste tøj til det næste niveau, nemt er det. Du kan endda snyde og male dine negle med glitter polish uden farver nedenunder. Når jeg gør dette vil jeg straks begynde smiler hver gang jeg ser på mine negle, plus slitage er langt mindre mærkbar, så din manicure vil vare længere.

Glitter med et twist

Hvis du føler, at glitter er for meget for dig, kan du prøve at tilføje det til din farve valg på blot ét søm, som regel på ringfingeren, men du kan også gøre det på din tommelfinger eller en pinky. Du får mindre glans, men stadig en interessant og unik manicure.

Don'ts

1.. Sort. Jeg har tendens til at undgå sorte og andre mørke farver i løbet af sommeren. Du vil have nok af mørke i efteråret og vinteren. Og er det ikke altid bedre at have negle, der minder dig om is eller smukke eksotiske fugle i sommer?

2.. Lang og spidse. Jeg har også en tendens til at undgå søm, der kan bruges som våben. Det ser skræmmende og unaturligt, plus du kan skade dig selv. Hvis du virkelig gerne dine negle lang tid ville det ikke være mere sofistikeret og subtilt sexet at arkivere dem i en oval form og male dem en pastel farve?

3.. Fransk manicure med dekorationer. Medmindre du er en brud, ville jeg undgå dette look for hver dag. Det kan synes alt for prætentiøst at bære små diamanter, du ville bære til dit bryllup på din morgen løb dagligvarer, til stranden, til en pulje fest, eller gør dit vasketøj. Hvis du virkelig gerne din franske manicure, jeg tror du kan få et mere naturligt look med kortere søm og uden dekorationer.

Men i sidste ende, handler det om at have det sjovt. Snup en flaske neglelak, eller snup et par stykker, Slip din indre kunstner og lad din fantasi finde sjov sommer manicure, uanset om det er pastel, neon eller glitter.

Aktuelle artikler