Få glatte ben efter barbering i 5 nemme trin

Mange piger oplever det samme problem - når du barberer dine ben, din hud får alle tør, kløende og ikke meget smuk. Må ikke bekymre dig, behøver det ikke at være sådan. Dine ben kunne være helt glat, og smukke, efter barbering. Find ud af hvordan.

Få glatte ben efter barbering i 5 nemme trin

Der er ikke nogen stor hemmelighed til dette spørgsmål, virkelig. Du er simpelthen nødt til at følge disse 5 enkle trin, og alt vil være fint.

1.. Start med afskalning

Hele processen bør starte med dig at give dine ben en god peeling behandling, før du barberer dem. Du kan gøre dette med en speciel scrub shower gel.

Dette bør gøres af to grunde. Først vil den peeling fjerner alle de døde hud fra dine ben, hvilket vil gøre dem glattere. For det andet vil det frigive de fleste af de indgroede hår.

2.. Brug specielle barbering cremer

De fleste af os barberer vores ben med samme shower gel vi brusebad med. Selv om der ikke er noget galt med denne praksis, hvis du leder efter virkelig glatte ben, er det bedre at købe specielle fugtgivende barbering cremer.

Jeg har prøvet en masse af disse, og jeg personligt finder Gillette Satin Care Shave Gel Sensitive Skin med Aloe Vera for at være den bedste. Det er måske ikke være din kop te, men hvis du ikke har prøvet det endnu - give det en chance. Det er virkelig gør din hud glat.

3.. Invester i en god barbermaskine

Det er ikke ligesom barbermaskiner er super dyrt, men virkelig, ikke købe de billigste dem. Dem, der koster et par bukke mere, er dem, der giver dig glatte ben efter barbering.

Jeg vil altid vælge en barbermaskine med patroner. For at være helt ærlig med dig, jeg har ikke en videnskabelig dokumentation for, at disse skrabere er virkelig, at bedre, end engangslightere. Men jeg har mange års erfaring, der siger, at de barbermaskiner er skarpere, de holder længere, og de barberer bedre.

4.. Må ikke haste

Ja selvfølgelig, du nogle gange virkelig har brug for at barbere dine ben i en fart, men prøv ikke at gøre dette til en generel praksis. I stedet tager din tid og barberer dine ben langsomt.

Jeg starter altid med et varmt brusebad. Varmt vand rent faktisk gør dit hår blødere, så de er nemmere at barbere. Påfør fugtgivende barberskum og barbere dine ben omhyggeligt med særlig opmærksomhed på dine ankler og knæ.

Disse regioner er de nemmeste at nick, og ingen ønsker røde ar efter hver barbering. Tryk ikke barberkniv mod din hud - det eneste resultat, du kan få, er nicking.

5.. Moisturizing i sidste ende

For at få en perfekt barbering og har smukke glatte ben, din barbering skal ende med at anvende fugtighedscreme. Ingen undskyldninger om denne ene - du laver nogle skader på din hud, når du barberer, og at skaden skal repareres.

Du kan vælge at købe specielle efter barbering fugtighedscreme, men jeg personligt har ikke bemærket nogen store forskel mellem dem, og lotion jeg bruger normalt. Selvfølgelig, hvis de arbejder bedre for dig kan du roligt bruge dem. Jeg har brugt Garnier lotion i årevis, og jeg er ganske tilfreds med dem - især den ene med Shea smør. Det er fantastisk til tør kløende hud, og det giver mig glat hud også.

Det var det - det er alt hvad du skal gøre for at få glatte ben efter barbering. Men hvis du tilfældigvis har en ekstra råd til at dele, er du velkommen til at gøre det. Jeg vil gerne høre, hvad dine løsninger er.

Aktuelle artikler