Hvad du gør forkert i din daglige skønhedsrutine

Hvad hvis jeg fortalte dig, at de få, minuscule dårlige skønhed vaner, du har akkumuleret gennem årene var sabotere hele din daglige skønhedsrutine? Og hvad hvis de få dårlige vaner var grunden til at du kæmpet med limp hår og problem hud?

Hvad du gør forkert i din daglige skønhedsrutine

Dårlige vaner er så almindeligt, så normal, at der faktisk er hele bøger skrevet specifikt på taktik og metoder til at ødelægge dem. Men nogle gange er de så indgroet i vores daglige rutine, at vi ikke selv mærke deres tilstedeværelse... indtil det er for sent.

Dårlige skønhed vaner har potentiale til at ødelægge alt det hårde arbejde og indsats vi lægger i vores udseende. De kan udslette vores gode arbejde og efterlade os kigge (og følelse) kedelig og livløs.

Men ikke længere! I denne artikel, du kommer til at opdage og fjerne dine dårlige skønhed vaner. Du vil sige Sayonara til trist hud og livløst hår. I stedet er det goddag til glødende ansigtsfarve, skinnende hår og strålende skønhed.

Du går i seng med makeup på

Tut tut. Dette burde have været den første skønhed regel, du har lært!

Gå i seng med din makeup på betyder, at du tillader olie, fedt, døde hudceller og andre ick at akkumulere natten over. Du kan også øge din risiko for at udvikle øjenbetændelse og pink øje. Ikke et godt udseende.

Og i stedet for at bruge otte timer forfriskende og foryngende, så du vågner op ser yngre og smukkere, er din krop tilbage beskæftiger sig med tilstoppede porer, snavs og fedt i stedet.

Gør det til en vane at tage alle dine makeup, før du går i seng hver nat. Brug vattet pads til at fjerne genstridige øjenmakeup og sørg for at rense to gange (én gang for at fjerne makeup og anden gang efter en dybere rense).

Din makeup pensler er ikke blevet vasket siden 90'erne

Fakta: Hvis du ikke vasker dine pensler jævnligt de bliver kampplads for bakterier, snavs og olie. Overførsel dette på dit ansigt er en af ​​de værste ting, du kan gøre for din hud, og kan endda forårsage breakouts og irritation.

For at holde dine pensler rene og friske, anbefales det, at du vasker dem hver par dage, og mindst en gang om ugen, især hvis du bruger makeup de fleste dage. Hvis du lider af akne eller almindelig bumser, foreslår eksperterne vaske din pensel hver dag.

Den bedste måde at vaske dine makeup pensler er at skylle dem i varmt vand og derefter bruge en pre-made brush cleaner (du kan hente disse fra de fleste apoteker eller kiosker), eller brug en hjemmelavet løsning. Ekstra jomfruolie kombineret med antibakteriel sæbe er en god hjemmelavet børste renere, der er let at lave og bruge.

Så, når du har renset din pensel, fjerne overskydende vand, og lad dine pensler til at lufttørre. Lægge dem fladt ned et sikkert sted (gerne i direkte sol), så vandet ikke siver tilbage op i rødderne af børsten.

Du bælle sodavand som om der er en global mangel

Vi får det. Du kan lide coca cola. Men er din coke en dag virkelig værd at de tilknyttede sundhedsmæssige risici?

En undersøgelse foretaget af Hannah Gardener fra University of Miami viste, at personer, der beruset koks dagligt øgede deres risiko for hjerteanfald og slagtilfælde med 48 procent. Det foreslås også, at sodavand er en førende faktor i fedme og vægtstigning, og at overskydende sukker kan forårsage forstyrrelser på vores blodsukker.

Nu hvad betyder alt dette har at gøre med skønhed? Nå, mens din krop er optaget bekæmpelse af virkningerne af den soda, du tøffer ned, er det ikke opmærksom på huden. Den lille whitehead der ville have været behandlet som en professionel fodboldspiller på dine soda-fri dage er nu at oprette et nyt postnummer på dit ansigt.

Pas på din krop, fodre den de rigtige ting, og det vil tage sig af at gøre dig sund, glad og smuk.

Du rører dit ansigt... hele tiden

Jeg har dækket dette før i 11 tips om hvordan man kan forebygge og behandle akne hud, men dælen - det er værd at gentage.

Ubevidst, hele dagen, er det meget sandsynligt, at du rører dit ansigt. En masse. Når du tænker, når du lytter, når du læser, når du taler, når du er stresset, når du er overrasket... du får den idé?

Og mens en lille selvstændig rørende ikke er dårligt, det er, når man ikke kan garantere, at dine hænder er rene. Og medmindre du på vej til vasken for at vaske dine hænder hvert par minutter - Jeg kan næsten garantere, at de ikke er.

Så hvorfor ikke acceptere vores 24-timers Væsentlige touch-your-face udfordring? Du vil blive overrasket over, hvor svært det egentlig er...  

Du over gøre det

Er du den type pige, der elsker følelsen af ​​at være skrubbes til et niveau på pibende renlighed? Gør dit vaske dit hår hver dag, exfoliate to gange om dagen, og rense dit ansigt, når der er rent vand rundt?

Hmm?

Hvis du har svaret ja til nogen af ​​disse spørgsmål, er du over gør det.

Dit hår bør kun vaskes to til tre gange om ugen, maksimum. Jo mere du vasker dit hår (oh ironi), at greasier bliver det. Og hurtigere også. Hvorimod hvis du kan strække dit hår vask til to gange om ugen, vil det tage meget længere for at det bliver fedtet og uhåndterlig. Og i mellemtiden, mens du justerer, kan du bruge nogle tørt hår shampoo for dem fedt-a-rama dage.

Det samme gælder for eksfolierende. Mens du måske gerne hvor god din hud føles efter eksfolierende, det er faktisk ikke det bedste for det. Skønhed eksperter anbefaler eksfolierende to gange om ugen, og hvis du har følsom hud, endnu mindre.

Hvilket bringer os til udrensning... igen, mens det er logisk at rense dit ansigt en masse, hvis du ønsker det skal være ren og frisk, kan du faktisk over rense. Vask dit ansigt for ofte vil smide pH balance i din hud og kan resultere i tørhed og endda udbrud. Det modsatte af hvad du ønsker at opnå! I stedet holde sig til én eller to gange om dagen, og din hud vil takke dig.  

Du lader din makeup gå væk

Kan du huske, da du købte din makeup? Var det en måned siden? For et år siden? Mere?  

Fordi makeup er normalt noget, som vi køber sjældent, det er meget lettere for os at droppe bolden og ved et uheld springe forbi de brugte-ved datoer.

Og ja, makeup har en holdbarhed.

Sætte forældet makeup på dit ansigt kan forårsage allergiske reaktioner, hudirritationer, bumser og endda øjeninfektioner såsom styes og øjenbetændelse.

Så for at spille det sikkert og følg nedenstående retningslinjer.

Udskift efter:

Mascara: Dig til seks måneder
Flydende eyeliner; tre måneder
Pulver øjenskygger: hver 12. måned
Eye blyanter: hver 24. måned
Flydende foundation: seks måneder
Face pulver: 24 måneder
Blush (pulver): 24 måneder
Læbestift: 12 måneder

Du betingelse din hovedbund

Selv hvis du har den mest deluxe, luksuriøse, utrolig balsam på planeten, bør det ikke blive kvalt på toppen af ​​dit hår.

Forlad conditioner til selve enderne af dit hår, hvor det er designet til at fungere bedst og behandle spaltede spidser. På toppen af ​​dit hår og din hovedbund, tager kroppen sig af konditionering processen for dig. Din krop producerer naturlige olier, der forlader toppen af ​​dit hoved glat og blød. Hvis du tilføjer i en balsam så godt, vil du kun forvirre balance og øge fedtet.  

Du har dit hår bundet op i en hestehale 24/7

Mens du måske se sød som en knap, når dit hår er op i en hestehale så højt, at selv cheerleaders bliver misundelig, på daglig basis de ponytails gør ikke noget for din generelle hår sundhed.

Konstant binde dit hår ved hjælp elastiske hår bånd skader dit hår. Inden længe vil du finde en knækket ringer toppen af ​​dit hår. Denne knækket er faktisk brudt hår fra hvor håret slips har skåret i håret tråde. Ikke et godt udseende.

Så for at undgå at beskadige dit hår, mål for en eller to hestehale dage om ugen. Resten af ​​tiden, så prøv at holde dit hår ned (især ved nattetid), eller prøve andre frisurer, der er mindre skadelige.  

Picking, stikke og popping bumser

Lad os slutte med et Popper, skal vi?

Poking, prodding, plukning og popping bumser er en af ​​de mest værste skønhed vaner, du kan have. Du kender det. Din kosmetolog ved det. Den lille whitehead håne dig ved det. Og mens det kan føles tilfredsstillende på det tidspunkt, popping en bums øger risikoen for infektion og endda ardannelse.

About.com 's acne specialist selv antyder, at poppe en bums kan føre til udvikling af en knude eller en cyste. De anbefaler, at røre dine bumser på nogen måde kan forværre situationen, og kan sprede smitte yderligere (Hej onde whitehead junior).

Så af hensyn til din hud, holde dine hænder til dig selv. Og med det, mener jeg væk fra dig selv.

Så der dårlige skønhed vaner er du skyldig i?

Dårlige skønhed vaner er luskede små ting: De orm deres vej ind i dit liv på disse træt og doven dage og inden længe er blevet en del af din daglige rutine.

Men ligesom alt andet i livet, har du fuldstændig kontrol over, hvordan du handler og opfører sig. Så jeg gætter på bedre spørgsmål er: hvilke dårlige skønhed vaner bryder du op med?

Aktuelle artikler