Hvad neglelak er for 2012

Efter en sæson af lyse røde og neon farver, er neglelak trend for 2012 nøgen.

Hvad neglelak er for 2012

Hvis du er på udkig efter en ny farve til at genopfriske din neglelak kollektion til denne sæson, ser på tendenser der vises i modeshows i år, men også de nye kollektioner fra de førende producenter. Nøgen neutrale, romantiske pasteller, lys metallic toner og farver af havet er hvad der er i dette år.

Nøgenbilleder

Det perfekte valg til en pæn, moderne manicure for dem, der ikke er til at eksperimentere med farver. En dejlig beige eller pearl nuance vil gå med alt, hvad du slid, samtidig med fingrene det fornemme, forkælede look. Brug dem på korte, pæne negle eller over en fransk manicure til længere negle.

Pasteller

Vis din kvindelighed med disse dejlige nuancer af pink, lilla og grå. OPI kom ud med en ny kollektion dedikeret til New York City Ballet, bestående af seks pastelfarver, der vil forvandle dig til en "urban ballerina". "Du kalder mig en Lyre" er en blød pink, "Pleje til Danse?" Er en dejlig lys lilla, men du kan finde mange andre pastel farver, som matcher dit outfit og humør.

Alle pasteller gå godt med en sommer tan, men sørg for din manicure er perfekt og røre op med jævne mellemrum for at undgå skår. Hvis ikke du i dristige farver eller lange negle, vil disse pasteller ser supersød på korte negle, også!

Metallics

Guld eller sølv søm til den pige, der ikke er bange for at skinne i enhver lejlighed! Disse polish vil straks tilføje glamour til dit outfit. Hvis du føler dig sikker, gå en fuld metalliske manicure eller vælge en skinnende guld eller sølv polish for et look, der vil matche ethvert outfit og lejlighed, dag eller nat.

Ocean farver

Blå og grønne er i lige nu, så du kan vælge mellem en række forskellige pudsemidler. Shiny, mat eller skinnende, en manicure i krikand, mint grøn eller en midnatsblå vil tilføje nogle pizzazz til dit look.

Trykte klistermærker

Let som 1-2-3! Stick 'em på, og du er klar til at gå, ingen tørring eller røre op nødvendig. Sephora har en linje af neglelak stickers, som er super holdbar og nem at bruge. Vælg dem med en interessant print hvis du vil have dine fingre til at være et fashion statement af deres egne.

Sidste års "Chinese blomstre" er stadig i, er det en sort trykt med små, gammeldags roser i turkis og pink. Gå efter "Nail Bling" for en disco look, eller Sally Hansen "Klip det ud" for en caleidoscopic effekt. Disse tager absolut ingen tid til at sætte på eller tør og indstillet, manicure varer mere end ti dage. Den kun ned side er fjernelse proces, som tager aldre i forhold til at fjerne neglelak.

Aktuelle artikler