Hvordan at slippe af barbermaskine bump hurtigt

Barbering kan ofte føre til udvikling af uinteressante, kløende og smertefulde barberkniv bump eller indgroede hår. Disse grimme bump opstår, når hårsækkene bliver smittet med bakterier, som derefter forårsager rødme og betændelse i det berørte område.

Hvordan at slippe af barbermaskine bump hurtigt

Hvis du ønsker at lære, hvordan man kan slippe af barbermaskine bump hurtigt, læse følgende tips - de vil hjælpe din forhindre barbering irritation, undgå indgroede hår og fremme hurtig hud heling!

Forebyggelse

Der er et par tips og teknikker, som du absolut bør huske på, før, under og efter barbering, da forebyggelse er den bedste måde at undgå barberkniv bump. Nedenfor er de vigtigste.

Må ikke barbere hver dag

Må ikke barbere så ofte, og lad dit hår vokse ud lidt før du gør det igen. Giv din bump tid til at helbrede og bruge skraberen hver anden dag, på det mest.

Shave under den varme bruser og skylle med koldt vand

Varmt vand vil blødgøre dit hår og gør din hud mindre tilbøjelige til irritation. Når du er færdig barbering, vil koldt vand lukker porerne, forebygge infektion og irritation.

Brug en barberskum

Barberskum vil også fugter din hud og blødgøre dit hår, hvilket gør dem lettere at fjerne. Bump fremstå mere let, når din hud er tør og tilbøjelige til irritation.

Sørg for at din barbermaskine er skarp

Brug altid nye og skarpe barberblade. Dull barbermaskiner vil irritere huden omkring hårsækken og forårsage indgroede hår. Men bortset fra dette, kan gamle og rustne klinger også bære store mængder af bakterier, som kan overføres til huden under barbering. Det vil ikke hjælpe på alle dine eksisterende barbermaskiner bumps at helbrede! Hvis du ikke har en ny klinge, altid bruge sprit til at rense din barbermaskine.

Brug en fugtgivende lotion efter du barberer

Det vil reducere rødme og irritation, og mindske risikoen for barberblade bump.

Må ikke vælge og ridse dine barberblade bump

Modstå trangen til at vælge dine barberblade bump og ikke ridse og gnide det berørte område. Du vil bremse den helbredende proces og forårsage yderligere irritation.

Skift barbering teknik

I stedet for barbering i en opadgående bevægelse, begynder barbering nedad, i retning af hårvækst. Dette vil hjælpe med at forhindre barberkniv bump.

Razor bump behandlinger

Der er mange effektive cremer og naturlige hjem retsmidler til at behandle barberkniv bumps og reducere forekomsten af ​​ar og mærker efterladt af inficerede indgroet hår. Prøv dem, der er anført nedenfor. De vil helt sikkert hjælpe dig.

Antibakterielle og antibiotikum cremer

Du kan effektivt helbrede infektion med en daglig anvendelse af forskellige håndkøb antibakterielle og antibiotika cremer. Altid konsultere din apoteket før du anvender nogen af ​​dem.

Retin-A creme

Prøv at bruge Retin-A creme til behandling af barbermaskine bump. Det er et aktuelt derivate af vitamin A, som hjælper sooth irriteret hud og reducerer eller endda forebygge razor bump ar.

Hydrocortison creme

Hydrocortison creme kan hjælpe med at reducere hævelse og rødme forårsaget af betændelse. Det beroliger irriteret hud, lindrer kløe og hjælper dig med at slippe af barbermaskine bump hurtigt.

Aspirin

Salicylsyre, hovedmetabolitten af ​​aspirin, er også en aktiv ingrediens i mange acne produkter. Det fjerner døde hudceller, befrier porerne og dræber bakterier, der har angrebet hårsækkene. Derfor reducerer rødme og inflammation.

Knuse op en aspirin og bland det med vand danner en pasta. Påfør blandingen over barbermaskiner bumps, lad tørre, og derefter skylles ud med lunkent vand. Dette vil hjælpe bump forsvinder hurtigt.

Troldhassel

Troldnødfamilien har antiseptiske, anti-inflammatorisk, anti-bakteriel og astringerende egenskaber, der hjælper rolig irriteret og betændt hud.

Hæld lidt troldnød Hydrosol på en vatrondel og tør det over barberkniv bump.

Aloe Vera lotion eller gel

Aloe vera er også en god antibakteriel og anti-inflammatorisk middel, der hjælper med at lindre og helbrede hudinfektioner og betændelser. Bare anvende en lille mængde af aloe vera gel eller lotion til det ramte område og tillader huden at absorbere det. Dette vil hjælpe dig med at slippe af barbermaskine bump temmelig hurtigt.

Tea tree olie

Tea tree olie antiseptiske og antibakterielle egenskaber kan også være meget nyttige i forebyggelse og behandling af barberblade bump og infektioner.

Sund hud vedligeholdelse

Exfoliate din hud to gange ugentligt med en kropspeeling, en loofah svamp eller en mitt.

  • Eksfoliering fjerner døde hudceller, hvilket giver en tættere barbering. Det vil også hjælpe knive skærer hår lettere og med mindre hudirritation.
  • Regelmæssig eksfoliering vil også åbne op for tilstoppede porer og forhindrer eksisterende barberkniv bump infektioner, samtidig modvirke udviklingen af ​​de nye.

Forhåbentlig vil disse tips vil hjælpe dig med at slippe af utiltrækkende barbermaskine bump hurtigt og effektivt. Hvis du har nogle mere nyttige forslag, kan du dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler