Hvordan du ser bedre nøgen i fem enkle trin

Deling intimitet med din betydelige andre naturligt udvikler sig til at være komfortabel med at få nøgen sammen. Men der er nogle tips om hvordan du ser bedre nøgen, der kan øge din selvtillid og give dig nogle ekstra glæde i de særlige øjeblikke uden hårdt arbejde.

Hvordan du ser bedre nøgen i fem enkle trin

Uanset om du er generet af de små hud fejl, eller disse fem pund for meget, er der ingen grund til at fortvivle. Her er et par tricks til at hjælpe dig se bedre nøgen uden nogensinde at skulle ramme gym. Og husk, kan du faktisk nyde at være i nøgen, selvom din krop er ikke perfekt. Vi har alle en tendens til at blive tilgive, når det kommer til vores partneres kroppe, men også kritisk over for vores egen. Læs disse tips og begynde at værdsætte dig selv mere, lige nu!

Tip nej. 1 - få en tan

Kurver er smukke og naturlige, men hvis du er selvbevidst om dem, at få en tan er en fantastisk måde at se tyndere uden egentlig at skulle være på en diæt. En smule sol på dine kinder vil give dig, at sund glød og øge din selvtillid, mens du klæde.

Natural er smukt, men hvis du ikke har tid til at dase i solen, før aftenens dato, bruge en bronzer. Anvend det på tværs af æbler af dine kinder, men også på dine ben: det vil give dig, at supermodel udseende, mens du går på tværs af lokalet.

Du kan også bruge den mest effektive UV-frie garvning: lotion og spray, der indeholder dihydroxyacetone (DHA). Men pas på denne gullig farve, så sørg for at vælge et kvalitetsprodukt over en billigere én. Bronzers, på den anden side er en midlertidig sunless bronzering mulighed. Når der anvendes, skaber de en tan, der let kan fjernes med sæbe og vand.

Advarsel: som make-up, vil disse produkter plette dine plader!

Tip nej. 2 - få en mani / pedi

Der er magi i dine negle og ikke undervurdere den. Selv hvis en manicure og pedicure er ikke noget, du normalt forkæle dig selv med nu og da, det er det rigtige tidspunkt at gøre det. Hvis du høvle en dejlig, intim aften med din kæreste, vil du drage fordel af selvtillid boost, at din perfekte hænder og fødder vil give.

Når alle de små detaljer er perfekt, vil være nøgen føles som en godbid - en mulighed for at vise. Splurge på en manicure og pedicure, og ikke være bange for at prøve en lidt farve. Fjernelse af hård hud vil gøre dine fødder bløde og pink, og hvem ved, han bare måske ønsker at forkæle dig med en fodmassage.

Tip nej. 3 - groom dernede

Kønsbehåring stilarter er ved at blive lige så vigtig som et middel til at udtrykke dig selv, som du ville ved at bære bestemte klæder eller har forskellige frisurer på dit hoved. Har din bikinilinje vokses ind i en legende form. Tøv ikke med at gå på fuld brasiliansk, hvis det vil gøre du føler dig mere sexet og mere selvsikker.

For dem, der foretrækker et naturligt udseende, kan bare en hurtig trim med en saks gøre hele forskellen. Ændringen af ​​pubeshår kan også betragtes som en erklæring om ens stil eller personlige livsstil. Selvom det overlades umodificeret kan gøre det så godt, væk er de dage, hvor du ville være tilfreds med en misligholdte for haven, sportslige noget, men kaos. Modedesigner Mary Quant var især stolt af, at hendes mand trimmet hendes ind i et hjerte form.

Tip nej. 4 - bære en forførende duft

Ser godt ud er ikke godt nok. Du er nødt til at lugte ret. En nylig stor undersøgelse undersøgelse viste, at 90% af kvinderne (fra teenagere til seniorer) føle sig mere trygge, når iført duft end uden. Derfor vil iført en duft du kan lide at gøre du føler dig bedre om dig selv, som vil dermed gøre dig mere attraktiv for andre.

Henlede opmærksomheden på din décolletage og håndled ved at duppe på en forførende, frisk floral parfume med en ung duft, ligesom Chanel Chance Eau Fraiche.

Tip nej. 5 - accessorize

At være nøgen behøver ikke at betyde, at du bære noget overhovedet. En vuggende stykke dangly smykker vil give dig et strejf af mysterium, og du kan også bruge det til at kildre og drille ham. Til dette formål kan en fjerboa være praktisk så godt, og det vil give dig en smule retro chic. Den bedste ting at bære nøgen, er imidlertid sexede pumper. Høje hæle kan gøre dine ben ser særligt magert og din røv stadig så-attraktive.

Bonus tips til det lange løb

Bedste tip til ser godt ud, nøgen eller påklædt er at opbygge din selvtillid. I det lange løb, vil du føle sig mere trygge i nøgen, hvis du træner. Det vigtigste for at være fortrolig med dig selv, mens afklædt, og dermed attraktiv for andre, er at vænne sig til at være nøgen. Sov i nøgen, nyde dine bade - det er kun naturligt.

Aktuelle artikler