Hvordan man har de hotteste benene

Sommeren er her, og tid til at sætte på dine denim shorts og sexet mini nederdel, men du undgår det, fordi dine ben er fulde af cellulite? Jeg ved, hvordan du føler. Tøv ikke med, kan du få de hotteste benene på blot et par uger, hvis du følger disse tips.

Hvordan man har de hotteste benene

I århundreder kvinder været særligt opmærksom på deres ben, i det gamle Egypten brugte de honning og olie til at fjerne hår, i Indien en særlig blanding af sukker, vand og citron blev serveret som voks. I begyndelsen af det 19. århundrede, begyndte kvinderne at spørge deres farmaceuter til at lave en bod for tilstand, vi nu kalder "cellulite". I dag kan du finde cremer og lotions mod cellulite i nærmeste butik.

Så bruge alt til din rådighed til at have benene alle vil henvende sig til se på.

Lad os starte:

1.. Bekæmp cellulite

Hvis du er en af ​​de 99% af kvinder, der kæmper med cellulite, skal du bruge bestemte produkter. Hurtig undersøgelse jeg gennemførte blandt mine veninder viste, at disse tre produkter er de mest effektive redskaber:

  1. Guam tang cellulite mudder
  2. Nivea farvel cellulite creme
  3. Revitol cellulite løsning

Alle damerne enige om én ting, de cremer, selv de dyre dem, vil ikke give de tilfredsstillende resultater, hvis du ikke ændrer dine kostvaner.

Så, kære, holde sig væk fra fast food restauranter, sodavand, fede salatdressinger og en "beroligende" skål af is. Bladselleri, gulerødder, fedtfattig yoghurt, vand og grøn te er dine allierede mod cellulite. Sørg for at du altid har nogle i køleskabet. For at gøre tingene lettere, tillad dig selv "en syndig" måltid en gang om ugen, men ikke gøre dette til en regel. Manuel massage i en skønhedssalon vil også hjælpe dig med at fjerne giftstoffer, men hvis du ikke har råd til det prøve at gøre det selv (denne video kan hjælpe).

For dem af jer, der ikke kan bruge 1 time dagligt udtværing og masserer forskellige cremer og lotions, her er en stor 5 minutters trick, der er vist sig effektiv:

Hver dag, mens du tager et brusebad, massage dine ben fra tæerne mod lårene med koldt vand i et par minutter, dette vil hjælpe blodcirkulationen og toksiner fjernelse. Efter dette, den passende creme eller gel smøre, hvis du har tid kan du gøre en blid hånd massage.

2.. Simple øvelser

Måske er du ikke til at arbejde ud, men hvis du vil have dine ben til at se godt ud, er du nødt til at få dem i bevægelse. Svømning, pilates og drift er alle fremragende sport for hele kroppen, benene især. "Jeg har ikke tid til gym." Jeg kan næsten høre dig sige. Overraskende (eller ikke), du behøver ikke at bruge timer udøver at komme i form, en 15-minutters gang på din vej fra arbejde, klatring trappen i stedet at tage elevatoren, gå på spidsen af ​​tæerne i et par minutter hver dagen vil også hjælpe dig med at få den ønskede look.

For at få de bedste resultater i en kort tid prøve at indarbejde disse 3 øvelser for store ben ind i din daglige rutine. Du vil bemærke en forskel på blot et par uger.

3.. Hydrate og fast din hud

Anvend passende body lotion eller krop Butters dagligt at gøre din hud silkeblød. I det øjeblik du opdager, at din hud har løsnet, fx efter en vægt miste eller graviditet, begynde at bruge opstrammende produkter. De fleste af de populære kroppen opstrammende cremer og lotions er rige på fugtgivende ingredienser, så du ikke behøver at bruge penge på to forskellige produkter.

4.. Anvend selvbruner

Virkelig hot ben er pænt, jævnt garvet. På grund af sin skadelige virkning på hud og generelle sundhed, kan solbadning og gå til solarium have mere skade end gavn. Det er derfor, selvbrunende cremer er meget populære. Følg disse 3 store tricks om, hvordan man anvender selvbruner for at undgå fejl.

Hvis du er i et kapløb og ikke har tid til at anvende selvbruner prøve dette trick.

Spred en bodylotion liberalt på helt barberet og glat hud. Vente i 10-15 minutter, indtil det er helt absorberet. Dyp en bred, stor pensel i en bronzer eller løs pulver, du bruger, ryste den og anvende på dine ben. Vær særlig opmærksom på ankler, områder bag knæ og indersiden af ​​kalvene.

5.. Put glitre

De hotteste ben er altid skinner. I foråret og efteråret, får du skinnende udseende ved at bære nylon, men i løbet af sommeren, er glitre et must. Dine ben vil se naturligt, hvis du følger den mindre er mere regere. Klem en smule shimmer ind i din håndflade og sprede den langs benet. Til særlige lejligheder og aftener du kan sprede det mere liberalt, men selv da passe på ikke at overdrive det.

Nu hvor du har forberedt dine ben til sommer, gå ud og vise dem. Husk, at selvtillid er en hemmelig ingrediens i en sexet look. Mange berømtheder er tilbedt som ultimative sex bomber på trods af deres mangler (har jeg hørt nogen nævnt JLO?) Så sat på den korteste nederdel har du forestille sig, at du er på catwalken, og forlade verden under dine fødder.

Aktuelle artikler