Hvordan man kan slippe af med strækmærker

Strækmærker er en smertefuld emne for næsten hver eneste pige på denne planet. Der er kun få heldige, der formår at undslippe denne irriterende ting i deres liv. Resten af ​​os er altid på udkig efter nye svar, og nye måder, hvordan at slippe af strækmærker.

Hvordan man kan slippe af med strækmærker

Først og fremmest, du er ikke kommer til at lide dette, men jeg behøver at sige det - fjernelse af strækmærker er en meget lang proces. Intet kan gøres i en uge eller to, og du vil litterære brug for måneder for at se de første resultater. Her er, hvad du kan gøre.

1.. Hvad er strækmærker

Med henblik på at finde en løsning for at slippe af strækmærker, du har først nødt til at forstå, hvad strækmærker er. Strækmærker er forårsages ved at rive af dermis, det midterste lag af din hud. Når den iturevne dermis forsøger at helbrede, er du tilbage med arvæv, kendt som strækmærker.

Strækmærker normalt vises grund af den hurtige vækst, hurtige vægtøgning eller vægttab, og mest almindeligt, under graviditet. Når de først vises, vil de være pink, rød, lilla eller lys brun, afhængigt af din naturlige hud tone. Da de modne, vil de blive lysere i farven og mere synlig, og måde sværere at fjerne.

2.. Forebyggelse

Forebyggelse af strækmærker er meget lettere end at fjerne dem. Strækmærker kan være forårsaget af et række faktorer, herunder genetik, men hovedårsagen de vises skyldes tør hud. Din hud er elastisk til et bestemt niveau, som giver dig mulighed at bøje sig over, uden at skabe strækmærker for eksempel. Imidlertid, den tørretumbler din hud er, den mere tilbøjelige til at strække varemærker du er.

Det er af stor betydning til at gøre noget om din tør hud, som den første linje af at forebygge strækmærker. Find ud af hvordan til at behandle overdrevent tør hud ved at læse 6 effektive måder hvordan man behandler overdrevent tør hud indlæg.

Den anden linje i forsvaret mod strækmærker ligger i hydrering. Dette er især vigtigt, hvis du er gravid. Må ikke vente på strækmærker til at synes at håndtere dem. Påfør anti strækmærke creme, eller en simpel fugtighedscreme, fra det øjeblik du finde ud af, at du er gravid, og du vil forhindre, mere end 90% af strækmærker, der kunne vises i løbet graviditeten.

Endelig, undgå at vinder alt for meget vægt. Ikke kun, at det fører til strække mærker, kan det også alvorligt skade dit helbred. Bly et sundt liv, med sunde kostvaner og udøver.

3.. Tidlig reaktion

Hvis du ønsker at slippe af strækmærker, nøglen er at begynde at gøre noget ved, at så snart du mærke til dem. Pink strækmærker er måde nemmere at fjerne end disse store hvid dem. Ligegyldigt hvilken retsmiddel, du vælger, vil alle af dem arbejder en meget bedre på friske strækmærker end på dem, du har haft i nogen tid. Og her er de faktiske retsmidler.

4.. Cremer og lotions

Der er masser af cremer, body lotions og moisturizers der kan hjælpe dig med strækmærker. Imidlertid, husk på, at ikke alle af dem er bevist til at give resultater, samt for de bedste resultater konsultere en hudlæge.

Cremer og lotions, der indeholder kakaosmør er de dem, der er sandsynligvis bedst. Sørg for, at cremen du køber rent faktisk indeholder kakaosmør - jo højere det beløb, jo bedre. Lotion, der indeholder vitaminerne A, E-og C er meget gavnligt som godt.

Jeg vil foreslå dig at altid prøve med lotion og cremer først. Du bliver nødt til til at give dem, i det mindste, en måned for at se resultaterne. Lotions er måde billigere end nogen anden stretch mark behandling, men de behøver ikke altid arbejde.

5.. Lokalbehandlinger

Der er masser af aktuelle behandlinger, som formodes at frigøre dig fra dine strækmærker. Er dog kun en håndfuld af dem faktisk bevist til at give resultater. Den bedste idé før du beslutter dig om et aktuelt behandling ville være at konsultere din dermatologist. Her er hvad der er tilgængelige:

  • Glycolic Acid - det er meningen at øge du kollagen produktionen og forebygge nye strækmærker til at blive vist. Det er også blidt fjerner det øverste lag af din hud, således "skrabe" den eksisterende stretch markerer slukket. Imidlertid, har selve behandlingen ikke blevet fuldt undersøgt endnu. Du får brug for mindst 3-4 udnævnelser med din hudlæge at se resultaterne, og hver kan koste dig op til 100 $.
  • Retinoider - disse er kemiske forbindelser er kemisk relateret til vitamin A. De er vist sig at sætte skub i epithelial cellevækst, og øge beløbene af kollagen i din hud. De kunne vise resultater i tidlige stadier, men har brug at blive undgås, hvis du er gravid eller sygepleje.
  • Topisk tretinoin - fundet i cremer, er dette er et andet produkt, der øger din kollagen produktionen og reducerer synligheden af ​​lyserøde strækmærker. Det fungerer bedst på strækmærker, der er mindre end 6 uger gammel, og absolut har ingen effekt på gamle strækmærker. Gravide kvinder bør undgå det.

6.. Laser behandlinger

Laser behandlinger kunne være den mest effektive måde at slippe af strækmærker. Dog kan disse behandlinger være ganske dyrt og desværre ingen kan garantere dig resultater, fordi de fleste af det afhænger af,, hvordan din hud reagerer på laser-behandling. De kunne være ganske smertefuld også.

Disse er de mest almindelige laser behandlinger mod strækmærker:

  • Pulseret dye laser - dette er en laser-behandling der bringer den mindste af skader på det omgivende væv, mens det påvirker dine strækmærker. Det giver bedre resultater på lyserøde strækmærker, men kan også være effektiv med hvid dem. Du får brug for mindst 5 behandlinger, og hver vil koste dig mellem 500 $ og 800 $. Det er ikke anbefales, hvis du er gravid, sygepleje, eller hvis din hud tone er mørkere, og hvis du bruger nogen foto følsomme narkotika. Dette betyder at alle piger på prævention har brug for at glemme alt om det.
  • Excimer laser - denne laser egentlig ikke fjerne dine strækmærker, men snarere øge produktionen af ​​melanin, således tillader af de strækmærker til at erhverve farven på surround hud. Du får brug for 10-20 behandlinger, 200-700 $ hver, men det kunne være effektiv på gamle strækmærker som godt.
  • Fractioned laser - dette er den dyreste laser behandling mod strækmærker. Hver koster omkring 1000 $ og du får brug mindst 3 sessioner for at se forbedringen på 30%. Hvis du beslutte for dette, sørg for du får det gjort ved en laser af den nyeste generation, fordi de viser langt bedre resultater, end dem, der er en lidt ældre. Virker på frisk og gammelt stretch markerer så godt.

Så, nu du kender. Det er en proces, den har brug for tid og penge, men det er doable. Hvis du kender om en lotion eller enhver anden behandling du har prøvet, der er bevist, til at arbejde på strækmærker, velkommen til at dele i kommentarer. Efter alt, kan en pige aldrig have for meget råd om, hvordan at se bedre ud, right?

Aktuelle artikler