Hvordan til at gøre dine læber større naturligt

Mange kvinder drømmer om at have fyldigere og mere sanselige læber. Kirurgi er ikke altid den bedste måde at opnå dette, da det kan have mange ubehagelige konsekvenser, samt føre til dårlige og utilfredsstillende resultater. Oplev nedenfor, hvordan du gør dine læber større naturligt og anvende disse tips på daglig basis. Du vil blive overrasket over, hvor plumper og mere lige til at kysse dine læber bliver!

Hvordan til at gøre dine læber større naturligt

Børst og eksfoliere dine læber

Efter børstning dine tænder, børste dine læber så godt!

Gnide dine læber let med en tør tandbørste vil have mange fordele for deres tekstur, samt for deres udseende.

Børstning vil ikke kun fjerne døde hudceller og gør dine læber glattere, men det vil også stimulere blodgennemstrømningen og omsætning, så dine læber til buttede smule. Som et resultat, vil dine læber synes blødere, fyldigere og mere sanseligt.

For at forbedre børstning virkninger, kan du også anvende nogle honning eller vaseline på din tandbørste. Dette vil gøre dem endnu glattere og rosier.

Gør dine læber større naturligt ved eksfolierende dem regelmæssigt

En god eksfoliering vil forbedre blodcirkulationen, hvilket gør dine læber svulmer en smule og ser fyldigere, samt yngre udseende.

Forbered en naturlig krat ved at blande en lille mængde sukker og vand i en tynd pasta. Tilføj et par dråber af nogle fugtgivende olie for bedre fugtgivende effekter og anvende blandingen på dine læber. Massage i små cirkler, så tør og fortsætte med dine yndlings lip gloss.

Denne scrub kan forårsage let irritation, som hurtigt vil forsvinde og efterlade dine læber naturligt fyldigere.

Brug naturmedicin i stedet for kemiske læbe plumpers

Lav dine egne læbe plumpers ved at bruge æteriske olier og naturlige hjem ingredienser. Effekten vil ikke være langtidsholdbare med andre kemiske metoder, men det vil give dine læber en fyldigere og mere sensuel udseende for en god par timer! Altid bære din læbepomade blanding med dig og anvende den, når du har brug for det.

Kanel æterisk olie

Kanel æterisk olie er en af ​​de grundlæggende ingredienser i mange over-the-counter læbe plumpers. Det stimulerer din læber kapillærer og øger blodgennemstrømningen, hvilket gør dine læber ser fyldigere og rosier.

Tilføj en lille dråbe til din læbepomade eller glans, og sætte det på, når du vil have dine læber til at fremstå mere attraktiv. Du vil føle en let prikkende eller brændende fornemmelse efter at anvende det, men det vil forsvinde hurtigt, efterlader dine læber frisk duftende og naturligt større.

Peppermint æterisk olie

Pebermynte æterisk fungerer på samme måde som kanel olie - det forbedrer cirkulation og bringer mere blod til overfladen af ​​dine læber. Det forårsager læberne til at svulme lidt og har en perfekt kølende effekt.

Tilføj en eller to dråber pebermynte æterisk olie til en teskefuld vaseline og bruge det som din almindelige læbepomade.

Cayennepeber æterisk olie

Tilsæt 1 eller 2 dråber cayennepeber æterisk olie til din læbepomade eller forberede dine egne fabelagtig lip gloss derhjemme.

Bare bland 1 spsk kokosolie med 1/3 en spiseskefuld smeltet kakaosmør og 20 dråber sød mandelolie. Tilsæt 2 dråber cayennepeber æterisk olie, og du vil opnå en naturlig blank lip plumper!

Du kan også kombinere en ekstremt lille mængde af jorden cayenne peber med lidt vand og gnid det på dine læber, når du vil have dem til at rundere.

Men forsigtighed! Må ikke nogensinde overdrive med cayennepeber. Absolut bittesmå mængder vil øge dine læber blodcirkulationen, mens større beløb vil brænde som helvede!

Gøre regelmæssig læbe øvelser

Øvelserne er beskrevet nedenfor vil hjælpe dig gøre dine læber større naturligt, uden at undergå kirurgiske procedurer eller kemiske behandlinger.

Du bliver nødt til at være vedholdende og gentage dine øvelser på daglig basis i mindst 1 måned, så fortsæt gør dem 3 gange om ugen. Udøver vil tone op ansigtsmuskler, som du ikke normalt bruger, og buttet dine læber i en absolut naturlig måde.

Whistle

Kvinder og mænd, der spiller musikalske blæseinstrumenter har fyldigere og større læber naturligt, fordi de jævnligt bruger deres læbe muskler. Den nemme måde at opnå de samme resultater, er at vælge en af ​​dine foretrukne melodier og fløjte det i 3 til 5 minutter hver dag, så stærk og så højt som du kan! Du vil opbygge muskler og opnå plumper læber.

Smil og kysse

Hold dine læber lukket og smiler så bredt som du kan. Hold smil i 5 sekunder, og derefter rynke dine læber og skubbe dem frem, som hvis du skulle til at kysse nogen. Hold i 5 sekunder, og derefter smile igen. Kontrakt din læbe muskler så meget som muligt, mens du gør det. Gentag denne øvelse 20 gange.

Bevæge sig fra side til side og dreje

  • Tryk dine læber tæt sammen og flytte dem til højre, så langt som du kan. Hold denne strækning i 5 sekunder, og derefter trække dine læber til venstre. Gentag denne bevægelse 15 gange.
  • Hold munden lukket og strække dine læber ud i et kys. Rotere dem langsomt med uret til 2 gange, og derefter gentage bevægelsen i den modsatte retning. Gør en sekvens af 10 gentagelser.

Alt opsummerede, motion, tager sig godt af dine læber og bruge et par naturlige plumpers vil i betydelig hjælpe dig gøre dine læber større naturligt! Hvis der er andre tricks, som vi ikke har nævnt, så lad os vide!

Aktuelle artikler