OPI pudser du brug for denne vinter

Sure, du vil få brug for tørklæder, handsker og søde vinterstøvler, men du kan ikke glemme en af ​​de vigtigste (for ikke at nævne tilpasses) vinter tilbehør - neglelak! OPI tilbyder et omfattende udvalg af farver til feriesæsonen. Her er et par, der er sikker på at være samtale startere!

OPI pudser du brug for denne vinter

"Color så varmt det Berns"

Hvem sagde vinter skulle være trist og kedeligt? Faktisk er det den perfekte årstid til at spice tingene op! Bliv bemærket med denne dristige, rødglødende polish, der sætter enhver hånd lys lue med lys farve og glans!

"Metallic 4 Life"

Denne smukke, "trækul gnistre" polsk fra Nicki Minaj kollektionen vil bringe ud af din stjerne-ramte personlighed, og give dit outfit lidt ekstra OOMF. Bær denne farve på en aften i byen eller til en ferie part. Det vil fange nogens øje - du får tonsvis af komplimenter!

"Sweet Heart"

Pink er altid i sæsonen, og det bløde, rosenrød farve komplimenter din rødmende kinder i vinterens sne. Sofistikeret og subtil, det går godt med mange hudtoner og de fleste outfits. Prøv denne farve til en afslappet brunch med dine piger, eller når du bare har brug for en sød pop af pink!

"Road House Blues"

Denne rige, dramatiske blå er din ideelle vinter farve. Det er mystisk, og vil gøre dig føle luksuriøse. Det går bedst med mørkere hud toner. Denne polish er klassisk-chic, og perfekt til aften lejligheder!

"Gennem de Taupe"

Professional, neutral og ubesværet chic, du kunne vise denne klassiske polish overalt fra et forretningsmøde til brunch. Det tilføjer et nyt niveau af raffinement og elegance til ethvert casual outfit.

"Takket være en Windmillion"

Denne minty blå nuance er et must-have i denne sæson. Du vil elske det er cool, trendy føler og den måde, det lyser op i fingerspidserne uden at være for sommer-y.

"Vampersterdam"

Dette glamourøse blomme polish sikkert lever op til sit navn med "vamping op" ethvert look. Det giver dig en solid, fed farve med et strejf af glitter. Kan du sige va-va-voom?

Lad os vide, hvad der er din favorit OPI neglelak;)

Aktuelle artikler