Sådan ansøger sunless garver uden striber

Kvinder over hele verden vælger sunless garvning for at undgå de skadelige virkninger af solen kan have på huden. Anvendelse selvbrunere uden striber kan være en vanskelig opgave, så her er noget at hjælpe dig - et par tips og tricks til hvordan du anvender sunless garver perfekt!

Sådan ansøger sunless garver uden striber

Du ville elske at have en sol-kysset tan denne sommer, men er bange for de negative bivirkninger af solbadning? Der er en løsning - selvbruner, selvfølgelig! Ja, kan selvbrunere efterlader forfærdelige appelsin mærker og grimme striber, men de vil ikke hvis du anvender dem ret! Her er hvordan du gør det:

1.. Vælg det rigtige produkt

At vælge den rigtige sunless garvning produkter betyder, at du skal vælge den farve, der passer til din naturlige hudfarve, og den type, der vil gå godt med din hudtype. Det betyder, at hvis du er en naturlig blondine med lys hud, bør du ikke vælge en farve, der er for mørkt. Også, hvis du har tør hud, skal du vælge et produkt, der ikke kun vil give dig en tan, men også fugte din hud.

2.. Exfoliate

Exfoliate (via www.himalayahomeremedies.com)

Exfoliation er meget vigtigt. Du vil have din hud til at være så glat som muligt, før anvendelse af nogen selvbruner. Brug en body scrub at exfoliere og slippe af med alle de døde hudceller på kroppen. Når du er færdig, skal du bruge et håndklæde til at tørre din hud. Påfør en lille mængde fugtighedscreme på dine knæ og albuer, så disse tørre dele kan blande i lettere.

3.. Cirkulere

Når du anvender din UV-frie garver, brug cirkulære bevægelser. Brug hurtige bevægelser vil hjælpe dig forhindre striber, og din tan vil være uden mærker, eller mørkere pletter. Du kan også bruge specielle selvbrunende handsker, der kan forhindre selvbrunende striber.

Må ikke anvendes nogen garver til dine tæer eller hæle, og være omhyggelig med siderne af dit Feat. Glem ikke at anvende selvbruner på halsen, øvre ryg, ører, og området bag ørerne.

4.. Vask dine hænder

Vask dine hænder (via news.discovery.com)

Du absolut ikke ønsker at have en forbløffende tan og - orange palmer! For at undgå disse, vaske dine hænder efter påføring din selvbruner produkt. Brug en stærk sæbe og nogle organ eller hånd scrub - og ikke være alt for blid. Må ikke nogensinde glemme at vaske dine hænder - appelsin hænder er utroligt svære at slippe af med, så du må hellere ikke få dem i første omgang.

5.. Giv det lidt tid

Efter anvendelse af et sunless garvning produkt, undgå kontakt med alt og alle i mindst 20 minutter. Må ikke sætte dit tøj på i mindst 45 minutter eller en time, og hvis være nøgen ikke er en mulighed, sat på en løs, let oversize skjorte. Prøv at undgå kontakt med vand for 6 til 8 timer og nyde din perfekte UV-frie tan!

Aktuelle artikler