Sådan brazilian wax dig hjemme i 12 enkle trin

Brasiliansk voks gør mange kvinder føler sig mere attraktive, sexet og sensuel. Hvis du er flov over at udsætte dig selv til en professionel, eller du har besluttet at gøre brasiliansk voks derhjemme af en anden grund, skal du være opmærksom på at det er en smule smertefuldt og lidt kompliceret. Efter alt, er du der beskæftiger sig med de mest følsomme dele af kroppen.

Sådan brazilian wax dig hjemme i 12 enkle trin

Men hvis du er modig nok til at gå videre, vil du opdage, at det ikke er sådan en vanskelig opgave på alle, og at det er et perfekt alternativ til at gå til en skønhedssalon. Bare sørg for at gøre det rigtige og følg nøje tips anført nedenfor for en brasiliansk voks derhjemme i 12 enkle trin.

Vigtige tip:

1.. Må ikke voks, mens du har din menstruation. Det er meget mere smertefuldt.

2.. Hvis du er meget følsom over for smerte, tage et smertestillende såsom Tylenol eller Advil. Mange kvinder gør det.

Trin 1

Undgå barbering i mindst to uger før brasiliansk voksning, og forsigtigt exfolierer voksning området to dage før hårfjerning til at fjerne døde hudceller og forebygge bump.

Trin 2

Forbered bomuld eller klud strimler, der kommer sammen med den brasilianske voks kit. De bør være små, og du måske nødt til at trimme dem. Hvis du voks mindre dele af din pubic område, vil du føle mindre smerte.

Trin 3

Tag et varmt brusebad og vask og rens godt hele pubic område med en mild sæbe. Må ikke anvende nogen lotion, cremer eller olier.

Trin 4

Hvis dit kønsbehåring er for lang, trimme det med en saks til omkring ¼ tomme lang.

Trin 5

Anvende nogle baby pulver til det område, du kommer til at voks. Det vil absorbere al overskydende olie og fugt, så voks til at holde bedre til håret.

Trin 6

Opvarm voks ifølge producentens anvisninger ved anvendelse af voks varmere eller mikrobølgeovn. Lad den køle af 1 minut.

Trin 7

Placer et spejl mellem dine ben, så du kan se hele området, du ønsker at vokse.

Trin 8

Dyp træpind (inkluderet i pakken) i voks, og derefter anvende et tyndt lag voks på et lille område af din pubic region. Det bør være lige lidt mindre end de klædestrimlerne du har forberedt før. Altid anvender voks i retning af hårvækst.

Begynd med de mest tilgængelige dele og arbejde din vej mod anus.

Husk, at hvis du anvender for meget voks, vil smerten være større.

Trin 9

Umiddelbart trykke strimlen på voksbehandlet område og glat det ned godt i samme retning håret vokser.

Trin 10

Tillad voks afkøle og derefter strække huden undervises med én hånd. Afhente kanten af ​​strimlen med den anden hånd, og rip det ud sammen med voks i den modsatte retning af hårvækst. Det er vigtigt at gøre det med en hurtig og glidende bevægelser. Det vil gøre lidt ondt, men det er ikke så forfærdeligt.

Gentag dette trin, indtil du har fjernet alle de kønsbehåring, eller indtil du har opnået det ønskede resultat.

Hvis området bliver rød eller smertefuld, vent lidt, indtil det falder til ro, og derefter fortsætte.

Trin 11

Brug en pincet til at plukke de resterende hår.

Trin 12

Forsigtigt tørres rester voks med en passende after-voksning olie.

Afslut ved at anvende en beroligende lotion eller en creme indeholdende salicylsyre at forhindre stød og subkutane hår.

En mere tip:

Brug en mild scrub til at exfoliere voksbehandlet område to dage efter hårfjerning. Dette vil reducere risikoen for indgroede hår. Fortsæt eksfolierende hver to eller tre dage.

Der har du det! Bare følg vejledningen ovenfor, og du vil have den helt ren og glat pubesområde, du altid har ønsket. Lad os vide, hvis det har virket! Du ved, hvad de skal gøre - bare efterlade en kommentar i feltet nedenfor.

Aktuelle artikler