Sådan DIY den perfekte manicure

Har du skjule dine negle, når du er ude i offentligheden? Er du flov over knotten sengebåse eller tilhugget neglelak? Crave udseendet af sunde, skinnende og velplejede negle? Find ud af hvordan du kan få den perfekte manicure med vores nemme DIY guide.

Sådan DIY den perfekte manicure

Vores negle er en af ​​de få muligheder, vi har for at skabe et positivt første indtryk. Vi kan vise folk, at vi er kreative, moderne, stilfuld og gakkede alle med knalde af vores neglelak.

Men at få knalde til højre, godt det er en helt anden boldspil. Hvilket er grunden til at vi har udviklet en nem og praktisk trin-for-trin guide til DIYing den perfekte manicure.

Trin 1. Ren tavle

Til at begynde, vil du ønsker dine negle til at være en frisk lærred. For at gøre dette, er du nødt til at nødt til at fjerne alle eksisterende neglelak. Hvis du er bekymret for konsekvenserne af acetone, bare hente en ikke-acetone neglelakfjerner fra dit lokale supermarked.

Brug en vat bold dyppet i neglelakfjerner til forsigtigt (du ikke ønsker at presse for hårdt mod dine negle, hvis du beskadige dem) gnide neglelakken slukket. Hvis du er ivrig efter at prøve en ny strategi, så tjek denne fem minutters tutorial på at fjerne genstridige neglelak.

Trin 2. Vælg en figur

Før du begynder at hacking væk på dine negle, er du nødt til at have en idé om, hvad du ønsker dine negle til at se ud.

Der er fem fælles figurer at vælge imellem:

  • Oval
  • Squoval
  • Square
  • Runde
  • Almond

Ovaler er den traditionelle søm formen med toppen buet i, overraskelse overraskelse, formen af ​​en oval.

En squoval er en nyere hybrid, der kombinerer en oval og en firkantet. Det er mere firkantede end en oval og rundere end en firkantet. Dette er sandsynligvis den mest stilfulde form i øjeblikket.

Et kvadrat er formen almindelig i akryl applikationer og er kvadreret off på toppen.

Den runde form er pointer end en oval, men i samme retning.

Og mandel ser lidt ud, is, godt vampyr negle. Tænk Fergie og Rihanna stil negle. Hot, men du kunne stikke øje med disse suckers.

Trin 3. Klip, klip, klip

Når du har valgt dine negle form, kan du trimme dine negle til den ønskede længde. Sørg for at du skære i én vandret linie, ikke sidelæns eller ind i neglen. For det bedste look, trim alle negle til at være den samme længde.

Ja, det er super irriterende, når du har brudt et søm, og alle dine andre negle ser fantastiske, men tænk på dine negle som et team. Hvis et hold medlem pauser, ofre resten af ​​deres ønsker og behov for at hjælpe. Trim dem alle til at være den samme længde, og du får en langt bedre slutresultat, uanset hvor længe de er.  

Trin 4. Fil væk

Okay, nu er det tid til din neglefil for at tjene sine beholde. Det er værd at investere i et glas neglefil, hvis du kan, da det gør indgive en meget lettere og hurtigere. De er også menes at være venligere på dine negle.

Hvis du ikke har adgang til et glas neglefil, en smergel bord er fint også. De er faktisk ret fleksibel og ikke skader dine negle. Hold dig væk fra metal arkivering boards, da det er nemmere at ødelægge dine negle ved hjælp af disse og nogle gange metallet er for meget for tynde og skøre negle.

Hold din neglefil til allersidst, mellem tommel-og din pegefinger. Det kan føles lidt underligt i starten, men det vil faktisk give dig større kontrol over arkivering proces.

Brug blide strøg i én retning (aldrig frem og tilbage, kan du beskadige din negl, hvis du gør det på denne måde), kan du begynde med at anlægge dine negle til den ønskede form. Jeg foreslår udligning af den øverste del af neglen først ved at køre din neglefil langs toppen i en vandret bevægelse. Så når du er tilfreds med længden, og hvor lige det er, kan du forme kanterne.

Et godt tip til kanterne er at holde din neglefil i en vinkel og fil kanterne på denne vinkel. Holde gå over området (justere vinklen passer til hvilke form du ønsker), indtil den er i den form, du ønsker.

Tip: Hvis du har negle, der opdele nemt arkivere dem, før du fjerner din neglelak. Dette vil hjælpe med til at beskytte dine negle under arkivering.

Trin 5. Opret charmerende neglebånd

Vi tænker ikke for meget om vores neglebånd, men virkeligheden er, at disse små fyre er, hvad beskytter dine negle mod infektioner og andre nasties.

Hvilket er grunden til du ønsker at passe godt på dem. Du kan gøre dette ved at anvende nogle håndcreme (eller hårbalsam er en anden god én) på dine negle senge og neglebånd. Derefter suge dine negle i varmt vand for omkring 3-4 minutter.

Når de har blødgjort, kan du forsigtigt skubbe neglebåndene tilbage. På nogle negle saloner, de vil skære dine neglebånd for dig, men jeg anbefaler bare skubbe dem tilbage derhjemme for at sikre, at du ikke risikerer en infektion.

Du kan enten bruge en neglebånd pusher svøbt i et vat bold, eller et blødt håndklæde og manuelt skubbe dine neglebånd tilbage med hånden.

Trin 6.. Buff og gå

Det sidste trin, før du begynder at male dine negle er at buff eventuelle skarpe kanter og kamme. En god buffer bør have en række forskellige "sider" og niveauer af polering. De vil ofte have en række forbundet med dem også, ligesom 1. Fil 2.. Glat, 3.. Buff og 4.. Polsk.

Lad tallene guide dig på, hvilke af dem til at bruge først. Hvis de ikke har numre, føler bare brættet. Den hårdeste bord udover din fil vil være for at udglatte skarpe kanter. Den næste hårdeste vil være for at udjævne toppen af ​​dine negle. Bufferen er den blødeste og polish (ekstraudstyr) er den, der føler sig lidt slick at røre ved.

Brug en side-by-side bevægelse, og holde sig til en buff en måned til at undgå at beskadige dine negle.

Trin 7.. Hæld maling

Der er tre ting, du behøver at vide om at anvende den perfekte polish: base coat, polsk og topcoat.

Voila - færdig. Just kidding, men det er stort set den afgørende formel for den ideelle polish.

Ved at anvende en base coat vil du øge levetiden på din manicure og også beskytte dine negle. Du kan købe noget som OPI Nail Envy, som hjælper med at styrke svage negle så godt.

Den perfekte antal ansøgninger for din farve er to til tre. Enhver mere end dette, og det vil få 'gluggy "og tyk. Eksperter rådgive aflæse polish ind i midten af ​​din negl først og derefter udfylde ydersiden. Jeg har også set nogle søm teknikere ising en klat på toppen af ​​din negl og skub det ned.

Den bedste idé er at prøve alle de forskellige metoder og derefter finde en, der virker for dig. Et af de centrale elementer i en perfekt manicure er, at det ikke er en trick pony. Piger med perfekt manicure enten har betalt for dem, eller har lagt i en pokkers af en masse timer praktiserer.

Så praksis, når du kan huske at tage din tid. Må ikke haste og nyde processen.  

Din topcoat bør anvendes omkring to minutter efter din sidste lag polish. Sørg for at du maler til kanten af ​​neglen for at beskytte mod skår.

Trin 8.. Forsegl polish

Dette trin er ofte springes over, men det er faktisk det vigtigste skridt for alle. Du kan tilbringe en time møjsommeligt forberede og male dine negle, men hvis du ikke tillader den polske tørre og ender udtværing det på vej ud af døren... Nå, har vi alle følte, hvor frustrerende det kan være.

Så du skal ikke tage chancen og i stedet forsegle din neglelak. Du kan gøre dette ved enten at bruge et produkt (de ofte kommer i spray former eller 'drypper') at forsegle din polish. Eller du kan gøre det på den gammeldags måde og suge dine negle i iskoldt vand (bogstaveligt, bør der være is i vandet) i tre minutter.

Drop og nyd er de mest effektive metoder, men velkommen til at vælge den, der passer til din tidsramme og præferencer.

Trin 9.. Snyde din vej til perfektion

Og hvis du er en af ​​de piger, der kæmper for at farve indenfor stregerne, ikke panik. Der er måder at fake perfektion.

Vent til dit neglelak til at tørre, og derefter snuppe en neglebånd pind. Wrap slutningen i en vattet opløbet dyppet i neglelakfjerner, derefter forsigtigt 'udslette' enhver polish, der er landet på din hud. Du kan også røre op i kanterne for at gøre din manicure ser renere.

En kæreste af mine fortalte mig, at hun plejede at anvende polish før sengetid, uden at bekymre om det var rodet eller ej. Derefter (være omhyggelig med ikke at få nogen polish på hendes ark), ville hun gå på vågeblus. Om morgenen, når hun vågnede, kunne hun skrælle polish omkring neglene og tilsyneladende slutresultatet var en Oscar-værdig manicure.

Jeg er stadig lidt tvivl om, at effektiviteten af ​​denne, men hvis du føler dig udfordringen op, hvorfor ikke give det en go!

Og husk, at selv en perfekt manicure er ubrugelig uden holdning til at matche. Så holde smilende, holde hovedet højt og dine standarder højere.

God fornøjelse!

Aktuelle artikler