Sådan får bløde læber i 7 nemme trin

Hver pige drømmer om sexede bløde læber. Lips, der blot beder om at blive kysset. Men ikke enhver pige kan få dem, uden nogle ekstra indsats. Her er, hvad du behøver at gøre. Der er 7 nemme trin, du skal følge, for at få bløde læber. Ingen af ​​dem er noget særligt, det er ikke som du nødt til at bøje bagover. Det er simpelt, og hurtigt, og det giver resultater.

Sådan får bløde læber i 7 nemme trin

1.. Drik en masse vand

Den generelle regel for at være sund, og ser godt ud, er at være godt hydreret. Dine læber også tørster efter hydrering - så drikker en masse vand.

Hvis du ikke give din krop med nok vand, dine læber kan, såvel som din hud, tør og sprukken får. Det er ikke et kønt syn, og plus - det gør ondt! Heldigvis kan det hele forebygges blot ved at tage mere vand. Øg mængden af ​​vand du drikker af blot én glas, og du vil se resultaterne meget snart.

2.. Ingen bidende

Seriøst, kan du ikke forvente at få smukke læber, hvis du bider dem hele tiden. Selv om en lille bid i visse situationer kan være sexet, bider dine læber kan ofte forårsage en masse skader på dem.

Prøv at undgå situationer, der fører dig til bide dine læber. Bær læbestift som en forebyggende fra bider, eller købe en læbepomade, der har en smag, du ikke kan lide. Gøre noget, du virkelig kan, fordi du måske rive og gøre dem bløde.

3.. Ingen slikke

Mange kvinder tror, ​​at løsningen for tørre læber er at slikke dem. Men dette er helt forkert. Selvom det kan give dig en instant følelse af, at dine læber er blødere, i løbet af få sekunder, de vil blive endnu mere tørt end de var, før du slikkede dem. Du ønsker at slikke igen, og du vil gøre dine læber tørrere og tørrere. Påfør en læbepomade - ikke slikke dine læber.

4.. Læbepomader

Alle vil fortælle dig, at en løsning for at få bløde læber er at anvende læbepomade dagligt. Dette er ikke helt sandt. Sure, læbepomader er store, men ikke dem alle.

De fleste af de læbepomader indeholder vaseline. Selvom det beskytter dine læber fra de elementer, det gør det ved at skabe et tyndt lag over dem. Dette betyder ikke tillader huden på dine læber til at trække vejret, og dine læber faktisk blive tørrere og tørster efter mere læbepomade.

Vælg naturlige og økologiske læbepomader i stedet. Dem, der indeholder bivoks er de bedste. De måske ikke passer dig i starten, men giv dem lidt tid - de er virkelig meget bedre. Også give dine læber en pause i ny og næ. Hvis du skal bo hjemme hele dagen, og man kan overleve uden læbepomade - ikke anvende den.

5.. Eksfoliering

Som med din hud, er eksfoliering vigtigt, hvis du vil have bløde læber. Det er meget nemt at gøre det, men gør det ikke for ofte. Gang hver anden uge er nok, en gang om ugen, hvis du har virkelig tørre læber.

Eksfoliering kan gøres på en række måder. Det enkleste er at dubbe fingeren i sukker og med cirkulære bevægelser dækker dine læber i det. Lad virke i 10 minutter og skyl derefter, eller slikke. Du kan også bruge en blød tandbørste og exfolierer dine læber kun med varmt vand, eller med sukker. Min favorit er en blanding af honning, sukker og olivenolie. Anvende og skyl efter 10 minutter. Dine læber vil være blødere end nogensinde.

6.. Solbeskyttelse

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at beskytte vores hud mod solen. Men vi har en tendens til at glemme, at vores læber har brug for beskyttelse også. Sun brændte læber ser virkelig dårlig, og det kan også gøre ondt virkelig dårlig.

Kontroller altid, at læbepomade, du bruger, har en SPF. For forårs-og efterårsmånederne er det nok at have SPF15, mens sommer og vinter, du har brug for mindst SPF20.

7.. Aldrig ubeskyttet

Må ikke nogensinde forlade dit hjem med læber, der ikke er beskyttet. Solen er ikke den eneste fjende. Vind, støv og tør luft også skade dine læber.

Beskyt dine læber med læbepomader eller læbestifter. Lipgloss er måske ikke den bedste løsning, fordi de kunne tørre dine læber. Hvis lip gloss er dit valg, sørg for at købe en mærket som fugtgivende, eller anvende det over læbepomade.

Følg disse trin, og dine læber vil være blødere end nogensinde før. Men hvis dit problem er vedvarende, så sørg for, at du besøger din læge, fordi tørre læber kan være en indikator for vitaminmangel. I mellemtiden er du velkommen til at anbefale din favorit læbepomade, eller til at dele noget andet tip til at få bløde læber.

Aktuelle artikler