Sådan holder dine negle sunde - 10 fantastiske tips

Den grundlæggende regel for gyngende smukke negle er at have sunde negle. Det er derfor, det er meget vigtigt at vide, hvordan du holder dine negle sunde. Jeg har et par tips til dig.

Sådan holder dine negle sunde - 10 fantastiske tips

Det er vigtigt at have i tankerne, at nogle piger har bedre negle end andre. Nogle af os er velsignet med gode genetik, mens andre har brug for at sætte en lidt større indsats i. Ligegyldigt hvilken gruppe du tilhører, kan dine negle sikkert kun nyde godt af disse tips, så anvende dem med alle midler.

1.. Start en sund kost

Spise dårlige shows på hele din krop. Din hud, dit hår og dine negle også. Hvis du vil have sunde negle, er du nødt til at starte en sund kost.

Spis så meget frisk frugt og grøntsager, som du kan og holde sig væk fra stegte og forarbejdede fødevarer. Kog mere, orden mindre og øge mængden af ​​calcium du tager. Det er meget vigtigt for dine negle.

2.. Må ikke bide dine negle

Da jeg var barn, min bedstemor truede mig, at hun ville gnide Hot Chili Peppers til mine negle, hvis jeg ikke stopper bide dem. Hun faktisk aldrig gjorde det, men jeg havde til sidst stoppe bide mine negle. Hvis du stadig ikke har - hvad kan jeg sige, du kan prøve den chili afhjælpe.:) Nu er at være seriøs, bide dine negle er absolut intet godt, så gør hvad du kan for at slippe af med denne grimme vane. Du kan gøre det, bare prøv!

3.. God personlig hygiejne

Som med enhver anden del af din krop, er at holde en god personlig hygiejne af stor betydning for at have sunde negle. Vask dine hænder regelmæssigt og fjerne snavs, der kan sidde fast under dine negle.

4.. Hold dine negle tørre

Prøv ikke at fugte dine negle for meget. Selvfølgelig skal du vaske dine hænder, men sørg for du også tørre dem godt. Må ikke nogensinde sat gummihandsker på våde hænder eller gøre noget lignende, der vil forhindre, at dine negle fra vejrtrækning. Våd, varmt miljø er praktisk himlen for dyrkning af bakterier og svampe, og ingen af ​​dem bringer noget godt for dine negle.

5.. Søm cremer og hærder geler

Hvis dine negle er specielt følsom er det en god ide at anvende særlige søm cremer og hærder geler. Spørg din manicure eller din hudlæge for en rådgivning, hvilke produkter der er bedst for dig at bruge.

6.. Neglebånd

Hver pige, der ønsker sunde negle nødt til at huske på, at neglebånd ikke er meningen, at blive skåret, men snarere forsigtigt skubbet med specialværktøj. Først gælder særlige neglebånd skyllemiddel gel eller creme, og derefter forsigtigt skubbe neglebånd mod roden af ​​din negl.

7.. Brug ikke dine negle som værktøjer

Dine negle bør ikke anvendes som et værktøj til at åbne dåser, krukker eller lignende. Det er, hvad værktøjer er til. Dine negle har en anden rolle i dit liv.

8.. Vær forsigtig

Giv dit bedste for at være forsigtig med dine negle. Prøv at undgå enhver situation, hvor dine negle kunne få klemt, klemt eller ødelagt. Selv hvis du ikke lider umiddelbare konsekvenser, kan langsigtede dem vist.

9.. Må ikke ignorere problemerne

Hvis du bemærker nogen form for ændringer på dine negle, skal du med alle midler planlægge et besøg hos din læge. Gule og tykke negle kan indikere svampe infektion, mens nogle andre ændringer, uanset hvor lille du tror, ​​de er, vil kunne være en indikator for vitamin-mangel eller en sygdom. Så snart du bemærker noget anderledes om dine negle - se din læge.

10.. Pas godt på dine negle

Endelig det sidste skridt til at holde dine negle sunde er at tage en samlet god pleje af dem. Du kan læse mere om dette i 10 tips om at tage sig af dine negle.

Tror du, du kan holde dine negle sunde? Selvfølgelig kan du! Det er ikke raketvidenskab, right? Fortæl mig, hvad du synes om disse tips og velkommen til at tilføje nogle af dine egne.

Aktuelle artikler