Sådan ser godt ud uden makeup

Bruge makeup hele tiden vil kun skade din hud og skønhed i det lange løb. Lær, hvad du skal gøre for at se frisk og smuk uden makeup overhovedet.

Sådan ser godt ud uden makeup

Makeup er altid en nem måde at omdanne en træt og kedelig ansigt i en god leder en. Men selv hvis vi sætter på tonsvis af makeup, vil vi aldrig opnå, at glans og glød af en sund og naturlig udseende hud. Desuden er det ikke makeup, der vil gøre os se smukke, men vores interne udstråling, samt hvor meget pleje vi tager på vores hud.

Men mindre er altid bedre, og en lysende ansigt uden makeup altid vil inspirere flere beundring end et ansigt dækket med pulver og farver. Men lad os se, hvordan man kan opnå hudens udstråling og lysstyrke og hvordan man ser godt ud uden makeup.

Jo mere hydreret din hud er mindre blush du har brug for

Først og fremmest, aldrig glemme at fugte din hud indefra og ud og drikke ved lest 8 glas vand om dagen. Vand hydrater din krop og forhindrer din hud fra at se ashy og uigennemsigtig. Undgå store mængder af alkoholiske drikke, for de vil udtørre huden og forårsage et udbrud af pletter.

Holde din hud fugtet og frisk vil gøre for at din teint meget mere end nogen ansigt pulver og rødme. Du kan hjælpe din hud med antioxidanter, C-vitamin og ølgær, men det vigtigste gestus er til regelmæssigt at rense og fugte det.

Påfør en fugtgivende toner på dit ansigt hver aften og følge med en fugtgivende creme, der passer til din hudtype. Sats på en energigivende lotion i morgen. Det vil opfriske og revitalisere din hud.

C-vitamin er en meget kraftfuld antioxidant, som forbedrer hudens tæthed elasticitet og fasthed. Det er også lysner hudfarve og genopliver huden teint. Prøv at lave din egen C-vitamin serum, men aldrig bruge det til mere end tre dage, for C-vitamin vil begynde at oxidere og miste sine gavnlige egenskaber.

Opløs 1 g C-vitamin pulver i 4 ml lunkent destilleret eller oligomineral vand, og der tilsættes 5 ml vegetabilsk glycerin. Opbevares i en mørk flaske og opbevares på et køligt sted. Ryst godt før brug, finder anvendelse på en vatrondel og tør over dit ansigt en gang om dagen. Når din hud vænner sig til det, øger ansøgning til to gange om dagen. Hvis din hud er fornuftigt, reducere mængden af ​​vitamin C.

En god exfoliator virker bedre end et dyrt fundament

Hvis du dybt rense, rense og exfoliere din hud en gang eller to gange om ugen, vil dit udseende ændre sig drastisk. I virkeligheden, ved regelmæssigt at eksfolierende din hud vil du udelukke døde hudceller, reducerer hudens tykkelse og råhed og genoprette hudens naturlige lysstyrke, vitalitet og friskhed.

Hvidt ler er meget godt at bruge i rensende masker og er velegnet til alle hudtyper. Den er rig på mineraler, såsom silica, aluminium, jern, calcium, magnesium og kalium og har kapacitet til at absorbere toksiner, døde ud epidermisceller, overskydende olie, urenheder og snavs. Du kan blande det med kamille, pot morgenfrue eller Hamamelis hydrolate hvis du ønsker at opnå en mere lenitive og anti-inflammatorisk virkning, eller tilføje nogle rensende æteriske olier såsom tea tree eller lavendel til dybt depurate din hud.

Du bør også eksfoliere din hud en gang om ugen med en naturlig scrub lavet med 1 tsk sukker, 1 tsk natriumbicarbonat, 1 tsk honning, 2 dråber neroli æterisk olie, 2 dråber lavendel æterisk olie og nogle friskpresset citronsaft. Massere det forsigtigt over dit ansigt, derefter skylles med lunkent vand.

En god nats søvn vil belyse dine øjne mere end makeup

Nøglen til smuk hud er: søvn! Det er den mest effektive skønhedspleje, som vi undertiden synes at undervurdere. Hvis du sover 7-8 timer om natten, vil din hud ser mere ungdommeligt, glattere og friskere, mens din tone opnår en sund rosenrød farve.

Den anden store fordel ved at sove godt, er, at vores hudcellers hurtigere natten end om dagen. Nat tid er den tid, hvor huden er mere modtagelig for aktive ingredienser, som giver cremen at blive absorberet mere effektivt.

Men hvis du ikke sover nok, vil din hud ser kedelig, usund og uigennemsigtig.

Mangel på tilstrækkelig søvn vil også forårsage hævede, hævede og shineless øjne samt mørke rande. Og værst af alt, vil du se ældre og mindre smukt!

Så få en god nats søvn, gendanne naturlig og sund glød og dine øjne vil vibrere af liv. Ingen makeup påkrævet!

Konklusion: Hydrate, eksfolierer og søvn - det er de magiske nøgler til at hjælpe dig med at se godt ud uden makeup! Er du enig? Del dine personlige tricks med os og fortælle os, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Aktuelle artikler