Top 5 anti-cellulite produkter

Cellulite - Grrr! Enhver kvindes mareridt, du har det enten når man er femten eller femoghalvtreds. Eksperter siger, at det kan vises gøre for at huden kvalitet eller genetik, men de vigtigste årsager er vores livsstil, bedre til at sige, hvad vi spiser og drikker. Beskæftiger sig med cellulite er en konstant kamp og uendelig problem for kvinder alle aldre, men med nutidens anti-cellulite kosmetiske produkter og nogle sunde vaner, vi kan forhindre det.

Top 5 anti-cellulite produkter

Nu når stranden der ringer, og sommerferien nærmer disse dejlige korte shorts i dit skab venter bare på dig. Det er aldrig for sent at begynde at forberede de varme sommermåneder. Så fat det sidste tog for de små rettelser, du har brug for at slippe af med den irriterende appelsinhud og du vil blive spankulerer din bikini bunde på ingen tid!

Her er Top 5 Anti - Cellulite produkter, der viser de bedste resultater baseret på kvinders anmeldelser:

1.. Guam (lacote) - crema gel ai fanghi d'alga

Guam (Lacote) - Crema gel ai fanghi d'alge (via www.celsius.rs)

Denne italienske mærke er berømt i hele verden for det meste for sin anti-cellulite cremer, så vi præsentere dig deres kølende gel baseret på alger til den bedste anti - cellulite resultater. Den indeholder menthol og ekstrakt af hestekastanje og med sin dybtgående virkning på fedtvæv.

2.. Clarins

Clarins (via www.sephora.com)

Clarins super restorative omdefinere kropspleje. Franske selskab i deres mange produkter til hudpleje også omfatter anti-cellulite linje. Dette produkt vil give dig en'' lift'' effekt, og holde din hud slank og tonet.

3.. Dior

Dior (via shop.nordstrom.com)

Svelte Tilbageførsel Kropskonturering og Firming Concentrate er formuleret til at arbejde på overfladen, og også i dybden. Den vigtigste ingrediens er viniferin der hjælper og holder huden glat. Kort efter at bruge dette produkt, du kan se forskellen på din krop og resultaterne er forbløffende.

4.. Vichy lipometric

Vichy Lipometric (via www.tlcpharmacy.co.uk)

Vichy Lipometric er en af ​​de bedste af Vichy-produkter til cellulite behandling med Vichy patenteret AdrenalyseTM kompleks. Det hjælper med stimulation og eliminering af appelsinskal huden ved udjævning og definere det.

5.. Nivea farvel cellulite hurtigt virkende serum

Nivea Farvel Cellulite Fast Acting Serum (via healthmatterz.com)

Denne fantastiske produkt med Lotus ekstrakt og L-Carnitin synker ind i huden, og det begynder opstrammende det samme med sin ultra koncentrerede ingredienser.

En side med dette produkter her er nogle pejlemærker for, hvad du skal, hvis du ønsker at slippe af med cellulite med succes.

  • Drik en masse vand - 8 til 10 glas om dagen! Lemonade er også godt for dig, men selvfølgelig uden sødestoffer tilføjet.
  • Spise en masse grøntsager, de er fulde af fibre og C-vitamin, der er vigtigt for kollagen, der holder din hud fast og unge.
  • INGEN Sugar! Prøv at undgå slik så meget som du kan.
  • Spis frugter som grapefrugt eller blåbær, der er lav i kalorier, men god til at fremskynde dit stofskifte og brænde fedtvæv, især dem omkring din mave område.
  • Fysisk træning anbefales - hvis du ikke har tid til fitness, prøve at gå nogle blokke på din vej fra arbejde eller skole eller ride cykel i din fritid.

Aktuelle artikler