UV neglelak eller almindelig neglelak

Vælge hvilken type neglelak til at bruge kan helt sikkert få mig lidt frazzled. Jeg har aldrig kunne lide acryl negle eller stick-on dem, så male mine negle ofte var et konkret plage. Heldigvis med så mange nye teknikker i dag, tænkte jeg, at jeg ville prøve nogle ud og se, som jeg foretrak bedre. Her er hvad jeg fandt.

UV neglelak eller almindelig neglelak

UV-hærdet neglelak

At være den type person, der hader at vente på min neglelak til at tørre det øjeblik jeg hørte om UV-hærdet Nail Polish jeg var begejstret. Fordelen ved disse er, at dine negle er tørre det samme! Ikke at nævne, at de vare i op til 2 uger. Med en travl hverdag, der ikke ville bruge de langvarige flotte negle ret?

Det eneste, om denne teknik er, at du nødt til at få det gjort på en salon, fordi det er tørret under UV lys. Og dette kunne være en smule pebret. Det er absolut værd at prøve, hvis du går væk på en ferie og ønsker at være søm-ubekymrede.

Under dem på følte jeg trang til at ændre farve, men fjerne UV-hærdet neglelak der skal gøres i en salon, fordi den polske ikke reagerer på normal neglelakfjerner.

Så mit bud ville være at give denne et skud, hvis du går væk i en uge og bare ønsker dine negle til at se betagende hver dag! Resultatet er virkelig forbløffende, men forpligtelsen til at holde din farve det samme for det givne tidspunkt kan være svært at håndtere.

Et lille tip, hvis du vælger denne teknik er at anvende neglebånd olie dagligt. Det vil reducere tørhed, der kan opstå, når du lægger neglelak på neglene. Især hvis du er iført det i 2 uger, vil du ønsker at forynge dine neglebånd for at holde dem søger friske.

Forsøg:

Regelmæssig neglelak

Det har eksisteret i årevis, men den polske blevet bedre med tiden. Først for at få mest muligt ud af din neglelak er der et par ting, du skal gøre. Prep dine negle (cut, fil buffer osv.), så du har et solidt fundament ved anvendelse af neglelak.

Det betyder ikke noget, hvis du har lange eller korte negle, polish ser godt ud på alle søm form i alle farver. Jeg personligt har relativt kortere negle, og jeg har tendens til at gå til almindelig farver snarere end mønstret. Så efter prepping dine negle, anvende et tyndt lag base coat. Dette vil beskytte dine negle fra miljøet såvel som fra neglelak selv.

Når du har gjort dette, skal du vælge en farve til at male dine negle med, jeg har lagt nogle af mine favoritter nedenfor!

Jeg anvender et tyndt lag og lad det tørre i et par minutter, og derefter anvende flere lag, indtil du har nået den ønskede konsistens, og i mit tilfælde er dette normalt 2 lag.

Følg denne ved foring den øverste kant af din negl let med pensel for at reducere chipping senere. Det vil også give neglen et færdigt farve look.

Når tør, anvende en top-coat til at tilføje glans og holdbarhed af dine polish. Ryst ikke din top-coat, da dette vil skabe bobler og påvirke den måde, den anvendes på neglen.

Ja, denne metode tage mere tid og besvær, men du kan ændre farve, som du vil, og det kan bogstaveligt talt være så billigt som du gør det.

Voila! Der har du det, de 2 teknikker, som jeg har været bedst bekendt med. Jeg vil personligt gå til regelmæssig polish på en dag-til-dag basis, og UV-hærdet én for flere særlige og varige lejligheder. Kendsgerningerne er blevet opført ud for dig nu er det din tur til at give det en chance! Fortæl mig, hvordan du får den, og hvad du finder er den bedste metode for dig!

Aktuelle artikler