10 kaffe bivirkninger for kvinder

Der er intet som duften af ​​frisk kaffe om morgenen. Det er lugten og smagen, der får de fleste af os gennem dagen. Nogle kan lide det stærke, nogle kan lide det milde. Nogle drikker det med sukker og fløde, andre drikker det sletten. Men ved vi alt, hvad vi skulle om kaffe?

10 kaffe bivirkninger for kvinder

Selvom kaffe hjælper os vågne op og holder os koncentreret, det har nogle bivirkninger på vores kroppe. Sure, vil en kop kaffe om dagen ikke gøre dig noget, men har for meget af det kunne. Her er kaffe bivirkninger for kvinder, du skal være opmærksom på.

1.. Addiction

Uanset om du ønsker at tro det eller ej, kaffe er årsag afhængighed. Du behøver ikke at drikke 20 kopper kaffe om dagen for at overveje selv at blive afhængig. Så længe du ikke kan komme igennem en enkelt dag uden kaffe, har du udviklet en mindre afhængighed. Patienter med mere alvorlig afhængighed kaffe kan opleve nervøsitet, hånd skælve, koldsved og endda vrede, indtil de får deres dosis.

2.. Søvnløshed

At have for meget kaffe, vil blande sig med din søvn, især hvis du drikker kaffe i aften. Sure, der er folk, der hævder, at kaffe ikke har denne effekt på dem, men du ved, hvad - det er endnu værre. Det betyder, at du allerede har for meget kaffe og din krop er ved at opbygge modstand mod det. Koffein holder dig vågen. For meget kaffe forårsager søvnløshed, rastløshed og generelt dårlig søvn.

3.. Højt blodtryk

Koffein øger dit blodtryk. Effekten er midlertidig, men hvis du drikker en masse kaffe, kan det forårsage permanent højt blodtryk. Du kan mærke effekten af ​​dit blodtryk stiger ved at opleve ringen for ørerne og hovedpine. Hvis du har disse problemer, kan du ønsker at tænke på at skifte til koffeinfri kaffe.

4.. Højt kolesteroltal

Drikke ufiltreret kaffe siges at øge niveauet af dit total kolesterol (både HDL og LDL) og triglycerider. Over år, kan det øge risikoen for at få et hjerteanfald. Generelt er kaffe forbundet med højere risiko for hjertesygdomme, og det er absolut ikke anbefales til folk, der allerede har hjerteproblemer.

5.. Dehydrering

Det er en almindelig kendsgerning, at for hver kop kaffe du drikker, du har brug for to kopper vand bare for at kompensere for den væske, du har mistet. Kaffe forårsager dehydrering og medmindre du gøre op for det vand, du har mistet det kan føre til hovedpine og kvalme.

6.. Cellulites

Selvom en masse anti cellulitis produkter indeholder kaffe, kan drikke det faktisk øge risikoen for at udvikle cellulitis. Koffein i kaffe dehydrerer dig og gør din krop holde vandet det allerede har. Holding vand er den mest almindelige årsag til cellulitis.

7.. Osteoporose

Drikker mere end tre kopper kaffe om dagen i år kan føre til nedsat knogletæthed. Det betyder, at du vil være i en højere risiko for at udvikle osteoporose. Osteoporose er en sygdom masser af kvinder lider af, og det forårsager skrøbelige knogler. Hold din kaffe beløb til tre kopper om dagen toppe.

8.. PMS

Forskere har opdaget, at kvinder, der generelt er tilbøjelige til at have stærke PMS kan opleve det endnu stærkere grundet drikke kaffe. Denne bivirkning af kaffe er desværre også en bivirkning af at spise chokolade. Undskyld damer - men hvis du ønsker at slippe af med din PMS, er det et nej på to ting, vi elsker mest.

9.. Panikanfald

På grund af det faktum, at koffein forårsager afhængighed, ikke få beløbet kroppen bruges til kan forårsage panikanfald. Koffein faktisk inducerer den såkaldte "kamp eller flugt"-mekanisme i vores kroppe. Højt forbrug dog reducerer denne mekanisme til panikanfald. Du begynder at svede, dine hænder begynder at ryste, og du forventer dårlige ting til at ske for dig.

10.. Følelsesmæssig udmattelse

Koffein vågner du op og giver din krop mere energi. Men hvad det ikke gør, er at lade din krop hvile. At have for meget kaffe vil gøre dig løbe rundt og føler at du kan gøre så meget mere. Men da din krop har brug for hvile, når du rent faktisk sidder ned og stoppe med at arbejde, kan du føle dig endnu mere træt og følelsesmæssigt drænet så uden kaffe.

Det er de 10 kaffe bivirkninger enhver kvinde bør være opmærksom på. Kaffe gør dig en masse fordele, men du må ikke forsømme de dårlige ting. Det ville være bedst, hvis du kan begrænse din kaffe til bare en kop om morgenen.

Aktuelle artikler