10 ting, kurere dårlig ånde

Ok, lad os se det i øjnene - at have dårlig ånde er pinligt. Du ønsker ikke folk til at nødt til at stoppe vejrtrækning, når du åbner munden, right? Nå, her er hvad du kan gøre ved det. Der er mange årsager til dårlig ånde, men også mange kure. Du er ikke en håbløs sag, du skal bare prøve en af ​​disse 10 ting, der er bevist at helbrede dårlig ånde.

10 ting, kurere dårlig ånde

1.. Børst dine tænder regelmæssigt

Din mor må have lært dig vigtigheden af ​​at børste dine tænder regelmæssigt. Hun vidste, hvad hun talte om. Børst dine tænder hver morgen og hver aften. Der er millioner af bakterier, der lever i munden og komme af med dem med din tandbørste og tandpasta er det første skridt i retning af at have en god ånde.

2.. Tandtråd regelmæssigt

Alle ved, hvor vigtigt det er at børste dine tænder, men det ser ud som de fleste mennesker glemmer tandtråd. Og det er en meget stor fejl. Tandbørsten kan rense kun overfladen af ​​dine tænder, ikke plads i mellem dem. Det er, hvor tandtråd hjælper. Floss kan fjerne alle de små partikler af fødevarer, der sidder fast mellem tænderne og kan forårsage dårlig ånde.

3.. Rens tungen

Du må have hørt, hvordan tandlæger anbefaler, at du rengør din tunge hver gang du børster tænder. Der er en god grund til. Faktisk flere bakterier, der kan forårsage dårlig ånde bor på tungen end på dine tænder. Lær hvordan du rense din tunge i 5 nemme trin.

4.. Drik vand nok

God hydrering er ikke kun vigtig for dit udseende, det er en vigtig løsning for dårlig ånde så godt. Dårlig ånde er forårsaget af bakterier i munden. Dit spyt er, hvad der hjælper med at vaske de bakterier fra. Hvis din mund er tør, er du ikke producerer nok spyt og du tillader bakterier til at vokse. Drikke nok vand forhindrer dette.

5.. Rygestop

Rygning er den hyppigste årsag til dårlig ånde blandt mennesker. Ingen mængde af tandpasta kan hjælpe med rygerens ånde. Så jeg vil sige det klart og kun én gang - rygestop! Det er godt for din ånde, og det er godt for dit helbred, og lad os se det i øjnene "Jeg kan ikke holde op" er bare en undskyldning for ikke at selv prøve. Det er ikke nemt, men det er det værd.

6.. Sænk mængden af ​​alkohol

Alkohol kommer lige efter rygning som den anden hyppigste årsag til dårlig ånde. Ikke kun, at alkohol i sig selv lugter dårligt, er det også dehydrerer dig. Og som det allerede er blevet sagt i tip No.4 - dehydrering lader bakterier i munden vokse og giver dig dårlig ånde. Hold din alkohol til et minimum, og husk, at du har brug for to glas vand for hver glas alkohol du drikker.

7.. Se din middagstallerken

Vi ved alle, at visse fødevarer som løg, hvidløg og fisk giver dårlig ånde. Men vidste du, at osten ikke også? Og kød samt. Alle fødevarer, der har tendens til at holde fast i dine tænder og får let i mellem dem er tilbøjelige til at give dig dårlig ånde. På den anden side, normalt frugt og grønt giver dig god ånde - så sørg for at øge mængden af ​​dem.

8.. Spis persille

Tro det eller ej, persille er en af ​​dine bedste venner, når det gælder forebyggelse dårlig ånde. Tygge på et par persille efter dit måltid gør underværker. Medtag det, samt mynte og basilikum, i din kost, og du vil helt sikkert have en bedre ånde.

9.. Mints og tyggegummi

Mints og tyggegummi er en løsning til dårlig ånde, ligesom deodorant er en allerede eksisterende dårlig kropslugt - temmelig meget ikke en løsning på alle. Mints og tyggegummi kan midlertidigt maskere dårlig ånde, men de kan ikke helbrede noget. Du skal have dem i din pung altid selvfølgelig, men du skal ikke glemme nogen af ​​de andre tips fra denne liste.

10.. Besøg din tandlæge

Tand hulrum kan forårsage dårlig ånde, uden at du selv ved noget om dem. Sommetider dine tænder begynder at gå dårligt indefra og ud, og det tager en masse tid, før noget begynder at såre dig og hæver alarmen. Derfor er du nødt til at indføre regelmæssige ture til din tandlæge - mindst en gang om året, endnu bedre gang hver sjette måned.

Det er alt du behøver at vide. Husk disse 10 ting, og du vil være i stand til at helbrede dårlig ånde.

Kender nogen anden trick? Du er velkommen til at dele det med resten af ​​os.

Aktuelle artikler