11 tips om hvordan man kan forebygge og behandle akne hud

Leder du efter hud, der udstråler en gudinde-lignende udstråling gennem hver diminutive pore? Ønsker du at zappe dem zits og stomp out dårlig hud dage for godt? Google har du dækket! Læs videre for at opdage nogle enkle måder, du kan tæmme akne hud.

11 tips om hvordan man kan forebygge og behandle akne hud

Har du stirre på den klare, smuk hud af babyer og børn med knap kontrolleret misundelse? Ønsker du at genopdage den bløde, duggede hud din ungdom? Hvis ja, vi helt forstår. Det er derfor, vi har søgt på kloden og samlet de bedste skønhed tips og tricks, der vil have din indre Afrodite gøre en skintastic udseende i dit liv igen. Her er 11 tips til, hvordan du kan behandle din acne-tilbøjelige huden:

1.. Stoppe med at spise lort

Nej, virkelig... Put. Ned. Den. Cupcake. Vi har alle hørt det en million gange, men hvad med en mere for held og lykke: raffineret sukker og forarbejdede fødevarer er dårligt for dig. BAAAD. Og mens du kan sniffe, skuldrene og sige "hvad så? Jeg bor på kanten, baby! " overveje et øjeblik, at mange eksperter tilskriver en dårlig kost til problem hud. Hmm, du lytter nu?

Forbrugende cupcakes, pizza, chokolade og take-away mad er ikke bare ødelægger indersiden af ​​din krop, det angriber det største organ på kroppen også: din hud. Så lette op på pommes frites og bytte donut for en gulerod. Du vil stabilisere dit blodsukker, og drage fordel af nogle tiltrængte vitaminer og mineraler, som vil bidrage til at øge udviklingen af ​​en sund hud.

Åh, og mens du er på det - har en anden glas vand. Overvejer vores krop består af omkring 75% vand, men chancerne er høje, at du sandsynligvis ikke drikker nok af det. Sigt efter to liter hver dag, og tilføje en ekstra 500ml s hvis du har udøvet.

2.. Sip din måde at klare hud

Det er ikke bare, hvad du spiser, der påvirker din hud enten, det er, hvad du drikker for. Vand med smag af citron (bare klippe op et par skiver af en citron og tilføje dem til en kande vand) er en gennemprøvet antioxidant, der hjælper alkalize og afgifte din krop samt give det livlige vitamin C. Men hvad betyder alt dette for dig? Easy - klar, glat, rynke-reduceret og meget dejlig hud. Ah, dåne...

En anden stor drik for fantastisk udseende hud og standse acne er grøn te. Pakket fuld af antioxidanter og kræft-bekæmpelse stoffer, grøn te øger dit stofskifte (hmm, hej vægttab), og bekæmper betændelse så godt. Så tilføje en kop eller to af grøn te til din daglige væsker og nyde klare hud og en sundere krop.

3.. Næringsstof up

Dr. Georgiana Donadio, der er grundlægger af National Institute of Whole Health, mener, at vores hud er fingeraftrykket, hvad der sker inde i vores kroppe. Hun har udtalt, at hudsygdomme, herunder akne er manifestationer af potentielle ernæringsmæssige mangler. For at gendanne den indre sundhed i din krop, kan du prøve at øge niveauet af følgende vitaminer og mineraler i din kost.

  1. Silica
  2. C-vitamin, E og A
  3. Selen
  4. Zink
  5. Omega 3 fedtsyrer

Med en sund kost, bør du være i stand til at få alle disse vitaminer og mineraler. Afrejse 8 fødevarer for at holde dig ung og sund for nogle store sunde fødevarer ideer.

Hvis du tror, ​​du kan være mangelfuld i noget selv, planlægge dig i en blodprøve hos din læge og finde ud af for sikker. Vi ved, vi ved, blodprøver ikke cool. Men din læge vil være i stand til at se præcis, hvad der sker i din krop, og derefter anbefale nogle kosttilskud for at få din krop (og din hud) tilbage på sporet.

4.. Rydde op i din handling

Her er en sjov trivia spørgsmål: Hvad daglige post bliver huden på dit ansigt kommer i kontakt med for længst?... Stadig tænker? Her er et tip: du sove på det. Det er ikke din seng, det er ikke dine plader, og det er bestemt ikke din kæreste, det er din... pude!

Nu spørge dig selv, hvor regelmæssigt du vasker dit pudebetræk. Er det ugentligt? Fjortende dag? Månedlig? Forudsat, at du får omkring syv timers søvn hver nat, der betyder, at hvis du vasker dit pudebetræk en gang om ugen du udgifter en solid 49 solid timer med dit ansigt mooshed mod din pudebetræk. Hvis du vasker det en gang hver fjortende dag, det er 98 timer. Og hvis du vasker det en gang om måneden... godt, det er 196 timer.

Flytning til vores næste science faktum: vidste du, at du kaste omkring 40.000 hudceller hver time? Hver. Hour. Så det betyder, hver aften du kaste 280.000 hudceller. Over en uge, er der 1.960.000 hudceller. Over en måned, det er 7.840.000... Og gæt hvor alle disse hudceller hænger ud? Bare afslapning, iblødsætning i atmosfæren. Det er rigtigt: Deres pudebetræk. Hvor du sover hver nat.

Ick, right? Jeg vil give dig en hurtig pause for at gå fat i dine pudevår og kram dem i vaskemaskinen. Okay, du har gjort? Awesome. Nu er det temmelig urimeligt at forvente, at du vasker dit pudebetræk hver nat (selvom med disse tal, jeg kan ikke se, hvordan du ikke kan). Så et godt alternativ er at dække dit pudebetræk med et rent håndklæde.

I Kina er det faktisk temmelig standard at sætte en lille håndklæde over toppen af ​​din pudebetræk at holde snavs og hudceller, der akkumuleres i løbet af natten i det ene sted, så det er nemt at fjerne og rengøre dagligt. En simpel ting som dette kan straks hjælpe dig forhindre acne, og vi begge ved, at forebyggelse er lettere end at behandle dem.

5.. Lær at sove ordentligt

Stikning med søvn tema, en anden god måde at få de gode huden feer til at betale dig et besøg er ved at lære at sove ordentligt.

Lyder dumt, ikke? Men faktisk er de fleste af os ikke at udnytte dvalefunktionen til de bedste af vores evner. Det er blevet bevist, at vores krop tilbringer de timer fra 22:00 til 02:00 fornyelse, inddrive og ombygning selv. Men hvad tid du normalt gå i seng? Hvis du er ligesom de fleste mennesker, er det nok omkring 12 am. Det betyder, at du går glip af to værdifulde timer af huden fornyelse tid.

Mens det vil være svært i starten, timing din søvn for at få mest gavn ud af denne genoprettende periode vil bidrage til at øge sundheden for din hud, så det ser buttet, klar og blød kommer morgen.

6.. Hold hænderne for dig selv

Eller teknisk, holde dine hænder væk fra dig selv. Ligesom ick ophobes på din pudebetræk i løbet af natten, ophobes snavs og bakterier på dine hænder i løbet af dagen også. Ved at røre dit ansigt, du automatisk sprede disse bakterier til din sarte hud.

For at hjælpe droppe denne vane, tilbringe et par dage at være bevidst om, hvor ofte du faktisk røre dit ansigt. Måske når du lytter til nogen tale, du kop dit ansigt med hænderne. Eller når du føler dig stresset, du gnide dine hænder over dit ansigt. Når du er træt du måske endda gnide dine øjne. Der er et utal af måder, vi ubevidst røre vores ansigt i løbet af dagen. Bare være opmærksom på hvad du gør og hvor ofte - du vil blive overrasket!

7.. Sved det ud

Phwoar, bare endnu en grund til at få nogle daglig motion - arbejder ud kan hjælpe dig med at få klar, smuk hud! Udøver øger blodgennemstrømningen i huden, som hjælper dig til at svede. Svedende Derefter fjerner giftstoffer fra din krop, som kan tilstoppe dine porer og tilskynde acne. Den ekstra blodgennemstrømning fra motion også øger mængden af ​​oxygen i huden og øger næringsstoffer, der stimulerer en sund hud. Pretty cool, right?

Tip: Sørg for at du vasker dit ansigt efter træning for at sikre, at dine porer ikke bliver tilstoppet.

8.. Skyl din make up

Det har været en lang, hård dag. Du slæbebåd på din pyjamas og flop i seng. Dine øjne tæt, og du er en anden væk fra faldt i søvn, når du husker, lort - du har glemt at vaske din makeup! Dine øjne snap åbne, og du træt overveje virkeligheden af ​​at komme op og vaske dit ansigt. Du argumentere med dig selv for en stund. Endelig udmattelse vinder kampen og du lukker øjnene igen, tænker 'one night vil ikke noget ".

Uh, vi har alle gjort det! Og så har vi alle brudt ud et par dage senere og følte de massive bumser kom ud af ingenting. Nu hvor du ved, hvad der sker, når du sover makeup-fri, forestille sig, hvad der sker, når du sover med makeup på.

Den ick faktor forbundet med hundreder af tusinder af hudceller kaste? Tredoble det. Overnight, din hud absorberer al fedt og snavs og træsko dine porer, forhindrer sebum fra at gøre sit arbejde og fjerne irriterende fra porerne. Med ingen steder at gå hen og intet at gøre, er det som at have en strømafbrydelse på arbejdspladsen sebum er tilbage twiddling sine tommelfingre og hængende rundt kede sig. Den forbliver på plads, og yderligere træsko dine porer, fremme udbrud.

Hvis du ønsker at vågne op med klare, perfekt hud, så bliver du nødt til at fjerne din make up hver nat. Fact.

9.. Damp dit ansigt

Vil du have en billig, nem måde at udvikle en sund hud og forvise dårlig hud dage? Snup en gryde, fyld den med varmt, kogende vand og derefter drapere et håndklæde over hovedet. Nu, hænge dit hoved over toppen af ​​puljen. Voila - facial dampning på et budget!

Fordelene ved ansigtet dampende er veldokumenterede. Ved dampning dit ansigt, du blødgørende din hud og det øverste lag af døde hudceller. Dette vil til gengæld hjælper med at fjerne og frigive noget ophobning af snavs, bakterier og døde hudceller. Det vil også hjælpe din hud absorbere dine hudplejeprodukter bedre.

Bemærk: Hvis du lider af rosacea af svampeinfektioner, du ikke prøve facial dampning uden først at rådføre sig med din hudlæge eller læge.

10.. Klar hud med en Clarisonic

Hvis du aldrig har hørt om en Clarisonic, det er ligesom en elektronisk tandbørste til ansigtet. Den Clarisonic sonic hudrensningsmetoden systemet er en teknologi, der bruger 300 bevægelser i sekundet for at fjerne seks gange mere makeup end almindelig manuel rengøring.

Til Akne betyder det hud, der er renere, glattere og sundere end nogensinde. Clarisonic fremmes som et værktøj til at fjerne urenheder og reducere fedtede områder og pletter. Det har hundredvis af positive anmeldelser, og samtidig er ganske dyr, anses for at være en masse bang for din hudpleje sorteper.

11.. Se en ekspert

Ligesom du se en blikkenslager, når hanen eksploderer og du kalder en elektriker, når dine lys vil ikke tænde, bør du virkelig besøge en hudpleje specialist, når din hud er uartig. De kender deres stuff, kan identificere underliggende problemer og behandle både overfladen lag af huden og lagene af huden nedenunder.

Hudpleje teknologi er kommet med stormskridt i de seneste år, og der er en bred vifte af gennemprøvede teknikker og procedurer, der fjerner acne og acne ar. Et par omfatter microdermabrasion, ansigtet skræl, lysterapi og komedon ekstraktioner. Der er også en bred vifte af laser behandlinger lige fra lys og relativt smertefri til James Bond-stil lasere.

Du skal bruge en ekspert til at administrere disse behandlinger selv, så bog i en aftale for at se din lokale betroede hudpleje klinik eller hudlæge.

Så der du går - elleve nemme måder at behandle din acne-tilbøjelige hud og forvandle dig ind i en klar-flået gudinde! Hvad mener du? Kender du over eventuelle mere klar hud tricks, der arbejder en godbid?

Aktuelle artikler