12 naturlige tømmermænd retsmidler

Mange af os har oplevet tømmermænd, og de kan desværre ske for de bedste af os, uanset alder, køn, tid af året, etc. Hovedpine, svimmelhed, kvalme, intestinal ubehag, muskelsvaghed og nervøsiteten er blot nogle af de virkninger, af store mængder vin, bjørn, vodka eller tequila.

12 naturlige tømmermænd retsmidler

Med andre ord, er de forfærdelige fysiske forhold, som vi er nødt til at beskæftige sig med efter at have festet lidt for meget aftenen før.

Heldigvis er der mange effektive naturlige tømmermænd retsmidler, der i høj grad kan hjælpe dig med at reducere og lindre alle de ovennævnte forfærdelige symptomer. Læs videre for at opdage de bedste af dem.

1.. Vand

Vand er den bedste naturlige tømmermænd afhjælpe. Alkoholforbrug kan alvorligt dehydrere kroppen og forårsage mange ubehagelige tømmermænd symptomer. Så drikker så meget vand som du kan mens overvinde alkohol!

2.. Bananer

Overdreven alkoholindtagelse kan nedbryder kroppen af ​​kalium og magnesium, som skal genskabes, for at give hurtig lindring fra tømmermænd.

Bananer er rige på disse to vigtige mineraler, så spiser en banan eller to om morgenen kunne være til stor hjælp i at reducere tømmermænd symptomer.

3.. Ingefær

Ingefær har været brugt i århundreder til at behandle kvalme og sygdom. Den nemmeste måde at lindre tømmermænd kvalme er at forberede en ingefær te, ved at koge 10 skiver af frisk ingefær i 3 til 4 kopper vand i ca 10 minutter. Forsøde den med honning, og tilføje nogle appelsin, citron eller lime. Det virker fantastisk!

4.. Honning

Honning indeholder fructose, som hjælper metabolisere alkohol lettere. Men det indeholder også kalium, der hjælper modvirke effekten af ​​alkohol i kroppen.

Så snart du vågner op, begynde at spise 2 til 6 spiseskefulde honning hvert 20. minut, og fortsætte med at gøre, indtil du begynder at føle bedre. Du kan også kombinere honning med bananer og citroner. Faktisk består den klassiske tømmermænd drikke af honning, citron og varmt vand.

5.. Lime og citron

Limefrugter og citroner kan stabilisere blodsukkeret og regulere pH-niveau, mens afgiftende din krop fra alkohol.

Så snart du vågner op, lave limonade ved at klemme 2 citroner eller limefrugter i en liter vand. Sip det langsomt, indtil du begynder at føle bedre.

6.. Asparges

Forskere har konstateret, at spise asparges om morgenen efter en nat af tunge drikke betydeligt kan reducere tømmermænd.

Asparges indeholder forbindelser, der har evnen til at udløse aktiviteten af ​​enzymer, der er ansvarlige for at nedbryde alkohol i dit system. Disse enzymer kan metabolisere ethanol og acetaldehyd, som er ansvarlige for forfærdelige tømmermænd symptomer.

Så hvis du har planer om at gå ud at drikke, fylde dit køleskab med masser af asparges!

7.. Supper

Klare og hjertelig væsker, såsom mormors kylling suppe eller miso suppe vil hjælpe dig erstatte tabt væsker grund alkoholforbrug. Spise krydret supper vil også hjælpe dig udvise alkohol og giftstoffer gennem sveden.

8.. Sport drinks og elektrolytter

Sport drikkevarer er fremragende til påfyldning af væsker, glucose og elektrolytter tabt på grund af alkoholforbrug.

Elektrolytter, såsom natrium, kalium, chlorid og bicarbonat er afgørende for korrekt nerve-og muskelfunktion. De kan afhjælpe eller endog fjerne tømmermænd rystesyge, og gendanne din forarmet energi.

9.. Tomatsaft

Tomat er rig på mange nyttige vitaminer, mineraler og enzymer, og det indeholder også fructose, som hjælper kroppen metabolisere alkohol.

Hvis du tilføje nogle tabasco, cayennepeber eller jorden sort peber til din tomatsaft, vil du få en perfekt morgen-efter drik.

10.. C-vitamin og frisk frugt

C-vitamin er en potent antioxidant, der hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen, og samtidig tilskynde til leveren til at nedbryde alkohol.

Friske frugter og frisk frugtjuice, der indeholder C-vitamin vil også hjælpe metabolisere alkohol og øge din energi niveauer, på grund af deres indhold af fructose.

11.. B-vitaminer

Overdreven alkoholforbrug udtømmer kroppen af ​​B-vitaminer, som er meget vigtige i medvirken alkohol metaboliske proces, samt i dilatere blodkar, genoprette din energi niveauer og beroligende på nervesystemet. B-vitaminer kan slappe overexcited nerver og rolige rystelser, som er almindelige tømmermænd symptomer, når store mængder alkohol er blevet forbrugt.

Prøv at spise fødevarer rige på B-vitaminer som spinat, persille, broccoli, rødbeder, peberfrugt, eller tage en vitamin B-kompleks kosttilskud. Hvis du kan huske, få en vitamin B kapsel før de går i seng. Det vil gøre du føler dig bedre i morgen. Hvis ikke, tager det første ting om morgenen.

12.. Wasabi bad

Wasabi, den velkendte krydret grøn pasta, er ikke kun en fremragende tilføjelse til sushi, men også en god tømmermænd støtte.

Wasabi stimulerer omsætning, fremmer iltningen af ​​cellerne, og hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen.

Opløs 4 tablsespoons af wasabi pasta eller 3 spsk wasabi pulver i et varmt bad og fordyb dig indeni. Inhale dybt og give din hud til at absorbere wasabi aktive ingredienser. Dette vil hjælpe din krop nedbryde alkohol.

Forhåbentlig vil disse tips vil hjælpe dig med at komme igennem dine tømmermænd og inddrive så hurtigt som muligt. Hvis du har andre tricks til at foreslå, kan du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler