21 måder at skrue op dit helbred

Vi ønsker alle at leve et sundt afbalanceret liv og vores livsstilsvalg har en enorm indflydelse på vores generelle sundhed og velvære. De følgende tips vil vise dig, hvad man ikke skal gøre for at bevare et godt helbred.

21 måder at skrue op dit helbred

Den største rigdom er vores sundhed, efter at alle uden at tage sig af vores krop, der hvor vi kommer til at leve? Det er bydende nødvendigt i denne moderne tidsalder, at vi ikke kun ser efter os, men erkender, hvor sundhedsmæssige farer ligger. Følgende artikel belyser nogle af de ting, vi bør undgå.

1.. Røg

Alle pandehår på om rygning, men de glemmer, at rygning gør du ser cool, selvom din ånde og tøj lugter som et askebæger. Alle plejede at gøre det tilbage i 1950, og det synes ikke at gøre dem noget ondt. Cigaretter er sikrere end de plejede at være på grund af de fremskridt i fremstillingsprocesser, og så længe du holder dig til et par en dag og en abefest i weekenden er det ikke passer.

2.. Drik overdrevent

Alkohol er fantastisk til at hjælpe dig med at håndtere livet og fungerer som en fremragende stress reliever. Hvem ønsker ikke en drink efter en hård dag? Det er blevet lægeligt bevist, at efter en Middelhavet kost er godt for dig og i Med alt, hvad de gør, er drikke rigelige mængder vin hele dagen. Alkohol kan også være en effektiv gateway stof, så du altid har mulighed for at gå videre til noget bedre.

[Læs: Sådan helbredelse tømmermænd ]

3.. Over motion

Du ved, hvad de siger, ingen smerter ingen gevinst, så selvom du har "ramt muren" og er træt det er faktisk bedre for din krop til at fortsætte. Hvis noget giver dig anledning til bekymring i din motion regime så er det tid for dig at træde op i gear, og fordoble mængden af ​​reps i din rutine eller tage en ekstra aktivitet. Der er ikke sådan noget som alt for meget motion.

4.. Solbade ligesom en diva

Ingen ønsker at ligne den sidste kylling i fryseren hylde, så sørg for at solbade som en diva. Ved enhver given lejlighed suge dig selv i varmen fra solen, eller endnu bedre, book selv ind i en solarium mindst en gang om dagen. Det er ikke sandt, at sollys aldre huden, bare se på Sophia Loren, hun er brun og har stor hud for hendes alder. D-vitamin er godt for dig.

5.. Må ikke deltage i nogen form for fysisk aktivitet

Hvis motion ikke er dine ting, så er det bedre, hvis du ikke motionerer overhovedet. Nogle af os er ikke lavet til at engagere sig i fysisk aktivitet og dermed kan faktisk være skadeligt. For dem af jer der ikke kan lide at udøve så ikke gøre det, bevare din krop og beskytte det mod skade i stedet.

6.. Må ikke få nok søvn

Dase rundt i sengen, når du har 101 ting at gøre, er ikke godt. Hvis du føler dig træt så ikke lytte til din krop, det er et trick, skubbe på igennem og prøve at sove så lidt som muligt. Du får kun ét liv, og der er masser af tid til at sove, når du er død. Hvis du føler, at en mangel på søvn påvirker din daglige aktiviteter så måske du burde gøre noget mere motion at vække dig op. Se punkt 3.

[Læs: Sådan ser frisk og udhvilet efter en søvnløs nat ]

7.. Prøv ikke at tage for meget frisk luft

Hvem har brug for frisk luft alligevel? Det er fuldstændig overvurderede og sikkert er det bedre at træne i et motionscenter, end at gå til en løbetur i den friske luft, hvor der er fejl og ting, der kan komme i din mund eller øjne. Som for at gå en tur for at få noget frisk luft og kontakt med naturen, har ingen tid til, at bortset fra arbejde generte hippie-typer.

8.. Undgå naturligt sollys

Medmindre du øver ekstrem solbadning, så prøv at undgå naturligt dagslys. Fluorescerende belysning inde i bygninger er bedre for dit syn. Desuden air condition er faktisk godt for dit helbred, fordi det har været "konditioneret", hvis det ikke var det ikke ville blive brugt i biler og bygninger ville det.

9.. Forbruge diæt sodavand

Forbruge disse ved vognlæs. De har alle enten nul eller nul kalorier, og vi ved alle, at kalorier gør dig fed. Disse vidunderlige drikkevarer er bedre end vand og slukke din tørst så meget, at når du har indtaget en, du har lyst til en anden. Hvis du drikker diæt sodavand med fastfood, så det mindsker den samlede kalorieindtag, så det betyder at du kan spise flere burgere.

10.. Spis GMO fødevarer

Hvis din mad ikke er genetisk modificeret, så du ikke får den bedste smag og aroma muligt. Må ikke gå for friske grøntsager dille, hvor frugt og grønt slukke efter en vis periode med GMO fødevarer, du kan holde fødevarer til aldre før de ramte deres sælge efter dato. Hvis du ikke kan få fat i nogen GMO fødevarer, så bare gå til noget forædles i stedet

11.. Hold dit stressniveau op

Uden adrenalin forårsaget af stress ville vi ikke være i stand til at gøre noget. Stress er godt for os og holder os bevidste og på tæerne. Alle de succesfulde og kloge folk er stresset til max. Det er bare livet, det kan ikke blive hjulpet, og hvis du ønsker at komme frem i verden og tjene ordentlige penge, så stress er en del af pakken. De mennesker, der ikke er stressede, er bare doven.

12.. Overanstrengelse

Sideløbende med ovenstående punkt 11 i løbet af arbejde skubber dig ud af din comfort zone, hvor din sande kriger ånd ligger. Over arbejder faktisk holder din krop i tip top form ved altid at holde det tændt og bruge alle dine evner til max.

13.. Kast dig ud i masser af tilfældig sex med fremmede

Vi er ikke i den mørke middelalder og køn er ikke længere et tabu emne. Hvis du ser noget du kan lide, gå til den pige. Vi er i en alder af de befriede kvinder, der beder om, hvad hun vil, og får det. Så hvis du ønsker at have tilfældig sex med så mange mennesker som du kan lide dem, det er op til dig. Kønssygdomme kan nemt blive ryddet op med et kursus i antibiotika og konstant sex med komplet fremmede er også fantastisk til din mentale og følelsesmæssige sundhed.

[Læs: 3 fordele af en nat står ]

14.. Get hooked på lægemidler

Hvis lægemidler var dårlige for dig, så ville de ikke være foreskrevet i første omgang. Det er okay at stole på smertestillende og anti-depressiva, hvis du ikke har dem til prop dig op, du ville være i konstant smerte og deprimeret. Eventuelle langsigtede bivirkninger opvejes af de kortsigtede fordele.

15.. Gør rekreative stoffer

Rekreative betyder, at det er noget du gør i din fritid, og det følger derfor, at rekreative stofbrug er ikke skadeligt. Flertallet af kunstnere og musikere bruger rekreative stoffer for at få adgang til deres indre kreativitet, så jo mere du gør det, jo mere i kontakt, du vil være sammen med dit indre selv.

16.. Tage en farlig sport / fritidsaktivitet

Der er intet som adrenalinsuset får du fra at være tæt på døden, det er, når du er tættest på døden, at du føler sig mest i live. Med dette i tankerne, skal man engagere sig i så mange farlige aktiviteter som muligt. Denne høje kan øges, hvis du ikke tage nogen sikkerhedsforanstaltninger. Optage en farlig sport eller aktivitet behøver ikke at være dyrt, faktisk kan du udøve din kreativitet efter at have taget nogle rekreative stoffer som nævnt punkt 15 og opfinde nogle selv.

17.. Lever i et uhygiejnisk miljø

Vidste du, at folk er mere modtagelige for bakterier og sygdomme i dag, fordi deres omgivelser er for sterile? Af denne grund er det vigtigt, at du ikke rense dit hus ofte, især i køkkenet. Du bør også have så mange kæledyr som muligt i dit hjem. Kæledyr er kendte stress relievers, så det er okay at have mindst 20 katte lever sammen med dig i en lille lejlighed. Katte har den ekstra fordel af at være i stand til at fange mus, hvilket betyder at du kan lade maden ud på køkken overflader i længere mængder af tid.

18.. Tag ikke nogen forholdsregler før de går til udlandet

Hvis du går til et land, hvor malaria eller andre tropiske sygdomme er et problem, så er der ingen mening i at have vaccinationer eller tage malaria tabletter. De indfødte, der arbejder og bor i feriecenter har ikke noget problem, så hvorfor skulle du? Vaccinationer og tabletter er bare en anden måde at give penge til den farmaceutiske industri, og de har nok fra du allerede følger din afhængighed af deres produkter i punkt 14.

19.. Rådfør dig med licensfri eller ukvalificeret sundhed «fagfolk '

Når du begynder at blive godkendt eller har bogstaver efter dit navn, jo dyrere din tjeneste. Så hvis du har en dårlig ryg, der bare har brug for en smule, hvis en tweak eller nogen sundhedsmæssige lidelse, som ikke kræver, at du skal opereres med det samme, så du er bedre stillet søger hjælp fra en licensfri eller ukvalificeret praktiserende læge, der har ringe eller ingen omkostninger.

20.. Følg en ekstrem vægttab kost

Hvis du er tynd, du er fit, right? Den eneste måde at få 'heroin chic' look er at enten tage heroin (se punkt 15), eller gå på en ekstrem diæt. Der er absolut intet galt med ekstreme slankekure og mange berømtheder gør dette for at få deres strand fit organer. Bærer rundt overskydende fedt er dårligt for dig, hvilket betyder, at det at være tynd og undervægtig faktisk skal være god for dig. Så siger farvel til de sexede kurver og lækre måltider.

[Læs: Er din kost plan sikkert ]

21.. Misbrug teknologi

For at sikre at du ikke går glip af vigtige tekster, nyheder eller sladder det er okay at sove med din smartphone ved siden af ​​dit hoved. Hvis du finder denne ubehageligt, bare holde det på fortrinsvis opladning på natbordet, når du sover. Ligeledes forsøger at afspille din musik højt, når du lytter med hovedtelefoner. Ingen kan høre (det er derfor du har hovedtelefoner) og dine ører vil drage fordel ved at vænne sig til høje lyde.

Så det er det, folkens. Følg ikke nogen af ​​punkterne på listen for at begrænse din chance for en tidlig grav eller invaliderende sygdom. Selv om nogle af de ovennævnte punkter kan synes indlysende, kan vi alle falde af sund levevis vognen nu og igen. Tricket er at genkende, når vi gør det, så vi kan opretholde en sund livsstil og leve det bedst mulige liv.

Aktuelle artikler