3 nemme måder at naturligt gøre dine tænder hvidere

Alle drømmer om at have perle-hvide tænder, uden pletter eller plak. De fleste mennesker tror, ​​at tandlæger og dyre tænder whiteners er den eneste måde at opnå det. Forkert! Hvis du ønsker at gendanne dine smukke og lyse smil, læse nedenfor og opdag 3 fantastiske måder at naturligt gøre dine tænder hvidere.

3 nemme måder at naturligt gøre dine tænder hvidere

1.. Bagepulver er en meget effektiv pletfjerner

Bagepulver eller natriumbicarbonat, er et vandopløseligt mineral findes i naturlige kilder, samt produceret kunstigt til forskellige formål. Det er ofte tilsat kommercielt tilgængelige tandpastaer til at forbedre deres hvidtekalk effekter.

Når opløst i vand, bagepulver frigiver frie radikaler, der trænger tandens emalje og ændre pletten molekyler fra mørkere til lysere.

Bagepulver er derfor meget effektiv i skrubbe væk uskøn plak fra tandflader og fjerne pletter forårsaget af røg, kaffe og andre faktorer. Det er en naturlig slibende, langt mindre aggressive end andre.

Retninger:

  • For at give dine tænder hvidere udseende, bland 1 tsk bagepulver med vand nok til at opnå en cremet pasta. Brug denne pasta til at børste dine tænder, derefter skylles og børst igen med din tandpasta.
  • Hæld en lille mængde brintoverilte i 1 tsk bagepulver at danne en pasta og forsigtigt børste dine tænder med det. Du kan tilføje en lille mængde af din almindelige tandpasta til denne blanding for at forbedre smagen.

Forsigtig:

Børst dine tænder med bagepulver kun en gang om ugen, fordi den overdrevne brug af natriumbicarbonat kan beskadige tandemaljen.

2.. Jordbær er naturlige blegemidler

Spis så mange jordbær som du vil! De er store allierede til at gøre dine tænder hvidere og give dig en lys og smuk smil.

Jordbær, ligesom mange andre frugter, indeholder maleinsyre, en naturlig blegemiddel anvendes i mange mundskyllevand, tandpastaer og tandblegning produkter.

Maleinsyre er en krystallinsk, farveløst stof, der har astringerende egenskaber, meget anvendelige opløse pletter forårsaget af kaffe, vin og røg. Det er en naturlig sæbe, der fjerner tandoverfladen misfarvning og nedsætter forekomsten af ​​brune pletter.

Retninger:

  • Brug en gaffel til at mash 2 eller 3 jordbær i en pulp. Påfør jordbær papirmasse på en blød tandbørste og sprede det på dine tænder. Lad den sidde i 5 minutter, derefter skylles. Du kan også børste dine tænder med jordbær pulp i flere minutter, før du bruger din almindelige tandpasta.
  • Den anden måde at drage fordel af den maleinsyre indeholdt i jordbær er at skære et jordbær i to, gnid det på dine tænder i 2 eller 3 minutter og skyl derefter og børste med tandpasta.
  • For at opnå større effekt, kan du tilføje en lille mængde bagepulver i jordbær pulp.

Forsigtig:

Må ikke anvendes jordbær pulp på dine tænder mere end en gang om ugen, som alt for meget maleinsyre kan være skadeligt for din tandemaljen. Altid børste dine tænder bagefter, ved hjælp af din almindelige tandpasta.

Jordbær indeholder også sukker, som du absolut bør ikke forlade på dine tænder!

3.. Sprøde frugter og grøntsager er fremragende, ikke-skadelige slibemidler

Spis et æble om dagen, og du vil holde tandlægen væk. Rå og sprøde frugter og grøntsager er naturlige tandbørster, der fungerer som rengøringsassistenter og pletfjernere, uden at forårsage nogen skade på din tand emalje.

Friske sprøde frugter og grøntsager, såsom æbler, gulerødder, selleri, streng bønner og blomkål indeholder cellulose og fiber, der fungerer som naturlige slibemidler, der eliminerer bakterier, fjerne seneste misfarvninger, polish tænder og stimulerer tandkødet. De har også øge frigivelsen af ​​spyt, som skyller væk skadelige madrester.

Hvis du har spist blåbær eller drak kaffe, vin eller tranebær og druesaft, er det godt en vane at spise et æble umiddelbart efter.

Alle opsummerede, skal du gnaske på friske og sprøde frugt og veggies hver dag - det vil ikke kun gavne dine tænder, men din generelle helbred som godt!

Konklusion:

Bagepulver, jordbær, sprøde frugt og grøntsager! Har du nogensinde selv tænkt, at sådanne enkle og naturmedicin skjuler så mange magtfulde effekter? Tjek dem ud og overbevise dig selv! Hvis du kender nogle andre måder at gøre dine tænder hvidere naturligt, kan du dele dem nedenfor.

Aktuelle artikler