4 fordele ved at drikke kokos vand

Lad os tage et kig på 4 af de mest fantastiske fordele ved at drikke kokos vand.

4 fordele ved at drikke kokos vand

I tropiske områder af verden kokos vand har længe været betragtet som en "sundhed drik" og i vid udstrækning anvendes til fugtgivende, gavnlige og skønhed formål. Denne hvide, forfriskende og let sødlig væske udvundet fra grønne, unge nødder kokos træer, og er ikke at forveksle med kokosmælk, som findes i brune og modne kokosnødder og har forskellige egenskaber og kalorie indhold.

Kokos vand er en naturlig drik, fri for sukker, fedt og kolesterol, som kan prale af ekstraordinære ernæringsmæssige værdier. Det er meget rig på mineraler og indeholder også sporstoffer, vitaminer, aminosyrer og proteiner, der gør det en yderst gavnlig elektrolyt drikke.

1.. Kokosvand kaldes også "den vitale væske"

Naturligt kokosvand er isotonisk, hvilket betyder, at det har den samme elektrolyt koncentration som vores blod.

Den indeholder 5 vigtige elektrolytter - kalium, magnesium, calcium, natrium og fosfor - og af denne grund er det blevet kaldt af FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) som den "vitale væske".

Faktisk er kokos vand anses for at være en fremragende nødsituation blodplasma erstatning, da det ikke ødelægger de røde blodlegemer, og det er let accepteret og meget veltolereret af det menneskelige legeme.

Under Anden Verdenskrig og sidst i Vietnam, har kokos vand blevet brugt som en intravenøs væske og injiceret direkte ind i blodbanen af ​​sårede soldater i tilfælde af mangel på blod.

2.. Hydrating og energigivende - den bedste recovery drik til sportsfolk

I den seneste tid, har mange atleter begyndt at bruge kokos vand i stedet for andre sportsdrikke, på grund sin ekstraordinære evne til at reintegrere væsker og mineraler tabt under løbet.

Kokosvand indeholder alle vigtige elektrolytter, der bør tages før og efter hver idrætsaktivitet. Det er meget rig på kalium, som har en vigtig rolle i dannelsen af ​​muskelvæv og hjerte sundhed. Kalium virker også i synergi med natrium at genoprette ordentlig hydrering i kroppen og hjælpe med at erstatte sved elektrolyt tab.

Alt dette gør af kokos vand en kraftfuld fugtgivende og energigivende drik, med meget gavnlige effekter på menneskers sundhed.

3.. Kokosvand renser din krop og forbedrer din hud

Drikkevand kokos vand hverdagen kan give meget effektiv afgiftende virkninger på vores blodet og på vores fordøjelsessystem. Det er meget depurative og nyttige i at fjerne giftstoffer fra vores krop, mens påfyldning vigtige mineraler. Den indeholder også laurinsyre, der bekæmper bakterier, svampe, vira og andre skadelige organismer.

Kokos vand er undertiden bruges som en nødhjælp til en overdosis, når medicinsk hjælp er ikke tilgængelig, mens der i Afrika og Indien, er det almindeligt anvendt til at modvirke og afhjælpe virkningerne af giftstoffer.

Denne fantastiske væsken har også mange gavnlige egenskaber for vores hud. Den er rig på mineraler og aminosyrer og indeholder cytokininer, som er kraftige antioxidanter at bekæmpe de skadelige virkninger af frie radikaler og forebygge for tidlig aldring. Den høje procentdel af laurinsyre gør kokos vand meget effektiv også til at kurere hudinfektioner og skæl.

4.. Brug kokos vand som et naturligt vægttab supplement

Kokos vand er en meget fugtgivende og ikke-opfedning drik. Det er sukkerfrit, 99% fedt fri og indeholder blot 46 kalorier pr kop (240 g)! På grund af sin stærke depurative egenskaber, er det yderst effektivt at eliminere væskeophobning og bekæmpelse cellulite.

Den indeholder magnesium og kalium, der hjælper vores muskler og nerver fungerer korrekt og er derfor meget nyttige i bekæmpelsen nervøs sult, mens dens rige indhold laurinsyre fremskynder stofskiftet og fremmer vægttab.

Drikkevand kokos vand hverdagen vil du hjælpe din krop tabe fedt og holde sig i form.

Så hvad venter du på? Gå ud og få din forsyning af kokos vand og øge din energi niveauer med det samme! Lad os vide hvad du synes.

Aktuelle artikler