5 regler for at passe dine tænder

Det er vigtigt at have sunde tænder og et flot, hvidt smil. Selvfølgelig kan du ikke rigtig forvente Hollywood smil, medmindre du er enten meget heldig eller har porcelæn finér. Alligevel kan du passe dine egne tænder og holde dem i den bedste form. Her er 5 regler om, hvordan man gør det.

5 regler for at passe dine tænder

1.. Besøg din tandlæge på regelmæssig basis

De fleste mennesker besøger deres tandlæger, når de har et problem. Hvis du vil have gode og sunde tænder - ikke være en af ​​disse mennesker.

Du er nødt til at besøge din tandlæge mindst én gang i hvert halvår, ingen undskyldninger. Selvom du måske tror, ​​du ikke har nogen problemer med dine tænder, kan du være forkert. Dine tænder kan undertiden begynde at henfalde indefra, og da problemet kommer ud på overfladen, kunne det være for sent. Det er også fantastisk, hvis du har råd til tænderne polering hvert halve år. På den måde dine tænder vil forblive sunde og skinnende hvid.

2.. Floss efter børstning

Tandtråd er en forholdsvis moderne praksis, men det er ikke at blive taget let på. Tandtråd er faktisk afgørende for sunde tænder, og det er lige så vigtigt som at børste.

En masse mennesker tror, ​​at brug af tandtråd er egentlig ikke så vigtigt, men tænker over det på denne måde, hver gang du spiser, der er små partikler af mad, der sidder fast mellem tænderne. Hvis dine tænder ikke er indstillet rigtig langt fra hinanden, vil du ikke være i stand til at få de partikler ud med en pensel, men du vil med tandtråd.

Vær forsigtig, hvis dine tænder er sat meget tæt sammen. Du kan få brug for nogle ekstra styrke til rent faktisk indsætte tandtråd mellem to tænder, og du kan ende med at ramme dit tandkød med tandtråd og gøre dem bløde.

3.. Se, hvad du spiser

Dine tænder har at gøre med mad, du spiser hver dag. Gør alt hvad du kan for at gøre deres arbejde lettere og for at beskytte dem.

Nu betyder det ikke, at du kun skal have supper og ryster, fordi du er bange for du kan beskadige dine tænder. Tværtimod har de, hvis du kun give dem bløde fødevarer vil begynde at blive forværret, fordi de har intet at tygge på. På den anden side, ikke handler som du har fået titanium tænder, der kan tygge på næsten alt.

Forskellige fødevarer har forskellig indvirkning på dine tænder. Stærke krydderier og syrer skade din tandemaljen, mens mælk og mejeriprodukter regenerere det. Som vi alle ved, sukker ødelægger dine tænder. Grøntsager indeholder en masse vigtige ingredienser, der gør dine tænder stærkere, men det gør kød. I sidste ende, er du en omnivore og dine tænder ligesom sort, så du skal ikke udelukke enhver form for mad helt fra din kost, og du vil have sunde tænder.

4.. Glem alt om cigaretter


Og jeg mener helt glemme dem! Der må ikke skæres ned, må du ikke skifte til lys brands, afslutte helt, i dag!

Cigaretter er ikke kun skidt for dine tænder, de er dårlige for hele din krop og helbred. De forårsager dine tænder til at blive gule, forringes og falde ud, og jeg har ikke engang vil begynde ton snak om den ekstremt dårlig ånde. De skal også gøre dit tandkød bliver sort og svag, hvilket er en anden grund dine tænder kan falde ud.

Næsten alt om dårlig indflydelse af cigaretter er blevet sagt. Advarsler er skrevet på hver pakke cigaretter. Hvis du elsker dine tænder, din krop og dit helbred, rygestop højre væk.

5.. Skær ned på kaffe, alkohol og sodavand

Kaffe og alkohol forårsager pletter på dine tænder, der er meget svære at slippe af med, hvis du ikke helt kan give op kaffe, i det mindste forsøge at reducere den til en kop om dagen. Når det kommer til alkohol, ved vi alle, at for meget er virkelig dårlig for os, men vi har også hørt, at et glas rødvin om dagen forebygger hjertesygdomme. Det betyder ikke noget, hvis du mener, at dette er sandt eller ej, huske på, at det er den røde vin i særdeleshed, at pletter dine tænder mest.

Sodavand er måske det værste for dine tænder ud af denne gruppe. Ikke kun, at de kuldioxid skader dine tænder, er sodavand også fyldt med sukker, der vil ødelægge dine tænder. Det er bedst helt at glemme alt om sodavand, de er dårlige for dine tænder og din taljen linje.

Husk, at du har brug for dine tænder til at vare hele dit liv og leder efter dem ordentligt vil helt sikkert holde dem i god stand, så længe du er omkring. Selvfølgelig er finer en løsning, men det er en virkelig dyre løsning, der kan aldrig erstatte dine naturlige tænder. Følg disse regler, og også læse om , hvordan du beskytter dine tænder, og du er sikker på at have et smukt skinnende smil.

Aktuelle artikler