6 metoder til hærdning influenza let

Der er ingen medicin, der kan gøre influenza forsvinde på ingen tid. Men der er et par måder at fremskynde din opsving tid og lindre disse elendige influenzasymptomer, og samtidig hjælpe din krop med at bekæmpe virus.

6 metoder til hærdning influenza let

Læs videre for at lære om metoder til at kurere influenza nemt og styrke dit immunforsvar naturligt. De vil gøre du føler dig bedre og hjælpe dig med at komme tilbage på rette spor i en utrolig kort tid.

1.. Boost dit immunforsvar

Tag større mængder af C-vitamin og forbruge frugter og grøntsager, der indeholder det. C-vitamin øger antallet af hvide blodlegemer, som hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner ved at producere antistoffer, der ødelægger virus.

Drik te og tage kosttilskud, der indeholder naturlige immunforsvar boostere, såsom zink, echinacea, Camellia sinensis (grøn te), Gyldensegl eller Astragalus.

2.. Drik mere væske og varme drikke

Sørg for at øge væske og drikke mindst 8 glas vand om dagen. Feber kan føre til dehydrering og det er derfor vigtigt til stadighed at genopbygge tabt kropsvæsker og elektrolytter.

Vand vil også holde din åndedrætsorganerne hydreret og hjælpe liquefy slim og løsne slim, hvilket gør dem lettere at udvise.

Varme væsker er også meget nyttige i behandling øvre luftvejsinfektioner, da de lindre tilstoppet næse og har beroligende virkning på betændte slimhinder i næse og svælg.

  • Sip varm kylling suppe. Det er en stor slim stimulerende og det er blevet vist, at det forbedrer funktionen af ​​cilier, de små hår-lignende fremspring fundet i næse og lunger, som forsvarer vores krop mod fremmede bakterier og vira.
  • Forbered en infusion ved at kombinere hindbær blade, lind blomster, vilde merian og honning. Drik det 3 gange om dagen.
  • Bland revet ingefær, kanel, cayennepeber og små bidder af citronskal. Simre i 20 minutter, lad afkøle og nippe hele dagen.
  • Fremragende Home retsmidler til behandling af influenza let er te lavet med hvid pil, sort hyld, mjødurt, ingefær, katteurt og boneset. De indeholder salicin, som er en naturlig aspirin.

3.. Tag dampende brusere

Vejrtrækning varm fugtig luft lindrer nasal overbelastning og sooths halsbetændelse. Det er en af de mest effektive metoder til hærdning influenza let, samt en af de bedste måder at behandle bronkitis uden antibiotika.

Hot dampende brusebad kan fungere som gode dekongestanter, ved at hjælpe åbne dine luftveje og fugte slimhinderne. Kør dem flere gange om dagen, og drage fordel af de fordele af pebermynteolie, ved at tilføje et par dråber af det til din badevandet. Inhalere dampen dybt.

4.. Lindre tilstoppet næse med salt og bagepulver

Du kan købe en neti pot og en færdig saltvandsopløsning på et apotek eller forberede alt derhjemme og gøre det selv.

Saline irrigations er meget effektive naturlige retsmidler til fremstilling af flydende slim og tilføje fugt til tørre næseslimhinder. Kombinationen af ​​salt og bagepulver vil vaske væk irritanter, bakterier og viruspartikler, samt lindre sinus problemer.

  • Opløs ¼ tsk salt og ¼ tsk bagepulver i 1 kop lunkent destilleret eller pre-kogt vand. Hæld opløsningen i den nasale kop eller en pære sprøjte og forsigtigt sprøjte det ind i næseboret, mens du holder den anden lukket ved at anvende let fingertryk.
    Træk vejret gennem munden, og lad saltopløsningen afløbet. Blow din næse, gentages proceduren 2 flere gange, og derefter gøre det samme med det andet næsebor.

5.. Gurgle halsen med naturlige løsninger

Gurgle er en meget simpel hjem afhjælpe, der hjælper fugte ondt i halsen og slippe af slim og slim.

  • Opløs 1 tsk salt i 1 kop varm destilleret eller præ-kogt vand, og bruge denne løsning at gurgle halsen i et par minutter, 4 gange om dagen.
  • Kombiner 2 teskefulde af æble cider eddike med 3 spsk honning og fortyndes denne blanding med 1 kop varmt destilleret eller pre-kogt vand. Gurgle 3-4 gange om dagen. Det vil lette og helbrede halsbetændelse smerter.

6.. Brug naturlige antibiotika og krydderier

Krydderier og urter er en meget effektivt alternativ til over-the-counter medicin, og de repræsenterer en af ​​de bedste metoder til hærdning influenza let og med succes.

Forbruge dem rå eller tage dem i te, flydende ekstrakt eller kapselform, og altid læse vejledningen grundigt, inden du begynder at bruge dem.

Ingefær

Den utrolige sundhedsmæssige fordele af ingefær har været kendt siden oldtiden. Det har længe været brugt til at helbrede forkølelse og influenza og behandle en række lidelser. Ingefær kan være til stor hjælp i bekæmpelsen virusinfektioner, samt at stimulere sekretionen af ​​slim og reducere inflammation.

Chili peber

Chilier har et højt indhold af capsaicin, en antioxidant, der kan øge sveden og lindre influenza og feber symptomer. Det effektivt bryder op slim og åbner og afløb overbelastede næse.

Hvidløg

Hvidløg er en af de bedste naturlige antibiotika til at bekæmpe infektioner. Det har immunstimulerende og antimikrobielle egenskaber, meget nyttige i kampen forkølelse og influenza virus. Det er bedst at tygge eller tilføje rå hvidløg til din mad og forbruge det umiddelbart efter at den er blevet knust. Den indeholder allicin, en forbindelse ligner penicillin, hvilket er en meget ustabil og hurtigt nedbrydes stof.

Hvidløg er også en af de mest gavnlige Naturlige antibiotika til børn.

Goldenseal

Drikke Gyldensegl te og ekstrakter eller tage det i kapselform er en af ​​de mest effektive metoder til hærdning influenza.

Goldenseal kan bekæmpe mange vira og infektioner og lindre mange influenza og forkølelsessymptomer. Det kan medvirke til at reducere feber, mens beroligende betændte slimhinder og lette tilstoppet næse.

Hvis du har prøvet nogen af ​​disse retsmidler, eller er du bare planlægger at prøve dem nu, efterlade en kommentar og lad os vide, hvordan de arbejder. Foreslå nogle af jeres så godt!

Aktuelle artikler