7 tips til at skære ud raffineret sukker

Raffineret sukker er overalt, og skære det af din kost er ikke let på alle. Du ville have at sige nej til mange juice, grill saucer, kager og en hel masse andre søde trusler. Men der er nogle ændringer, du kan vedtage og gennemføre i din daglige kost rutine, som vil gøre din "sukker abstinenser" meget nemmere at håndtere. Læs yderligere at opdage et par vigtige måder og tips til at skære ud raffineret sukker.

7 tips til at skære ud raffineret sukker

1.. Pas på skjulte sukker og læse etiketterne omhyggeligt

Det første skridt til at skære ud raffineret sukker er begyndt at læse emballage etiketter meget nøje. Vælg altid "sukker fri" eller "uden tilsat sukker" produkter.

Helt undgå produkter med etiketter transporterer ingrediens navne, der ender med-ose. Saccharose, fructose, cellulose, dextrose og fruktose er blot forskellige former for sukker. De kan være skjult i produkter, hvor man mindst venter at finde dem, såsom ketchup, salatdressinger, forskellige saucer, sodavand og mange andre fødevarer, der ikke nødvendigvis er sød.

Hold dig væk også fra naturlige og økologiske sukker. De kan være økologisk dyrket og forarbejdet uden kemikalier, men de er stadig sukker og de er ikke altid uraffineret.

2.. Reducer sukker langsomt og gradvist

Må ikke tage en kold tyrker. Du kunne opleve abstinenssymptomer og ender med at have alvorlige "søde tilbagefald". Reducer raffineret sukker indtag gradvist.

 • Start ved langsomt at nedsætte mængden af ​​sukker, du føjer til dine fødevarer og drikkevarer. I begyndelsen, fjerne kun 1/5 eller 1/8 af den samlede mængde sukker du bruger. Nedbringe mængden gradvist, indtil du helt har udelukket sukker fra din kost.
 • Tillad dig selv en lille sød en gang imellem. Det vil ikke masse op din kost, og det vil i høj grad tilfredsstille din sukker cravings.

3.. Befri dit spisekammer af raffineret sukker og ikke købe slik

 • Rens dit køleskab, køkken og spisekammer og slippe af produkter, der indeholder raffineret sukker.
 • Stoppe med at købe slik og fødevarer, der indeholder selv små mængder af sukker. Sig nej til slik, sodavand og søde dagbog produkter.
  Hvis du virkelig ikke kan modstå, og derefter vælge kun ét lille sød per dag. Sats på mørk chokolade!
 • Lær at lave dine egne BBQ saucer, krydderier og dressinger uden sukker eller smag dem med små mængder af uraffinerede sukker eller naturlige sødemidler.

4.. Skift til naturligt sukker

Erstat raffineret sukker med naturlige sødestoffer og rå uraffinerede sukker.

 • Brug rå honning, jaggery (uraffinerede ikke-centrifugal hele rørsukker), søde sorghum sirup, sukkerrør eller sukkerroer melasse og ahorn eller Yacon sirup. De er stadig sukker, men de har ikke dramatisk øge blodsukkeret og nogle af dem indeholder mange gavnlige næringsstoffer.
 • Opt for stevia, en naturlig no-fedt og ingen kalorieindhold sødemiddel, der stammer fra et sydeuropæisk plante. En af de største sundhedsmæssige fordele af stevia er, at det ikke påvirker blodsukkeret som fruktose eller raffineret sukker. Af denne grund er det væsentligt hjælper kroppen opretholde en ordentlig glukose i en helt naturlig måde.

5.. Stedfortræder varianter og ændre opskrifter

 • Eksperimenter med kanel, appelsinskal, pebermynte, ingefær, mandel ekstrakt og andre varianter. De vil give en lækker smag til dine opskrifter og reducere dit behov for sukker.
 • Brug frugter til at forsøde din kager. Frosne, mosede eller nyslået frugt, juice, mos og tørrede figner, rosiner og datoer, vil give en fantastisk sød smag til dit bagværk, cremer og yoghurt.

6.. Forbruge mere komplekse kulhydrater

Frugt, grøntsager og stivelse er rige på naturligt sukker, fibre, vitaminer og mineraler. De indeholder komplekse kulhydrater, der vil holde dine søde cravings i skak, og dit blodsukker stabilt.

Komplekse kulhydrater består af mange sukkerenheder, som er vanskeligere at nedbryde, og derfor absorberes fra tarmen ind i blodbanen mere gradvis end simple sukkerarter. Det holder blodsukkeret stabilt, forhindrer dig i at skulle hurtige leverancer af sukker til at levere energi.

7.. Holde stress under kontrol

Angst, nervøsitet, frustration, depression og andre negative følelsesmæssige tilstande ofte gøre os søge psykologisk trøst fra fødevarer og fra slik, i særdeleshed. Prøv at bestemme de virkelige årsager til din sukker cravings, og hvis de er af psykologisk karakter, fokus på at kontrollere dem, ved at hjælpe dig selv leve et sundere og mere tilfredsstillende følelsesliv.

Aktuelle artikler