7 vigtige tips om, hvordan man kan slippe af rygsmerter

Rygsmerter er en meget ubehagelig og smertefuld tilstand, der påvirker mange mennesker over hele verden. Heldigvis er der mange måder at slå det derhjemme, og uden at tage nogen over skranken medikamenter.

7 vigtige tips om, hvordan man kan slippe af rygsmerter

Hvis du er træt af at kæmpe med din rygsmerter og leder efter nogle effektive metoder til at fjerne det, er du på det rigtige sted. Her er 7 tips til at slippe af rygsmerter og genoprette en naturlig og sund kropsholdning.

1.. Praksis gode arbejdsstillinger for at forhindre skader eller ryg stamme

 • Øv god kropsholdning - det er ekstremt vigtigt at holde vores rygsøjle sundt.
  God kropsholdning lægger mindre belastning på dine muskler og ledbånd, holder din krop i balance, og hjælper med at undgå rygsmerter.
 • Når du står, holde dit hoved op straight, dine skuldre let buet ryg, din mave trak, og brystet lidt fremad. Bærer det meste af din vægt på kugler af dine fødder, snarere end på tæerne eller hæle. Lad armene hænge ned naturligt.
 • Må ikke bære for meget vægt. Din rygsæk og din dokumentmappe bør ikke veje mere end 10% af din vægt, og din hånd taske bør ikke være mere end 3 pounds. Altid alternative skuldre, uanset hvad du bære!
 • Vær forsigtig, når du løfter genstande, især de tunge dem, og praksis forsigtighed, når du bøjer ned for at hente ting. Bøj i knæene, ikke i taljen linje, og bruge dine ben muskler til at gøre det. Sæt dig selv i en squat position, og holder din ryg lige, mens picking up ethvert objekt. Aldrig bøje ryggen!
 • Hvis du har til at stå i længere tid, sted den ene fod på et tidspunkt på en lav skammel til at reducere rygsmerter, og gør det, når du føler, der er for meget pres på din rygsøjle.

2.. Sidde ordentligt og bruge en god stol

 • Hvis du sidder det meste af tiden, ikke daske ned i din stol eller på dit skrivebord - det er en af ​​de primære årsager til rygsmerter!
 • Altid opretholde en ordentlig siddestilling. Når du sidder ned, anbefales det at holde ryggen lige og dine skuldre lidt tilbage. Dine fødder skal være fladt på gulvet, og dine knæ på niveau med dine hofter eller lige under dem. Undgå at krydse benene.
 • Det er meget vigtigt at bruge en ordentlig stol. For at slippe af rygsmerter, bør du have en ergonomisk stol med en passende nedre, mellem og øvre rygstøtte.
 • Tage pauser, og komme op og gå i et par minutter en gang i et stykke tid, vil også i høj grad gavne din ryg.

3.. Sovende arbejdsstillinger og madras

Mens du sover, undgå at ligge på din mave og på ryggen.

Hvis du til gengæld gør sove på din mave, placere en pude under dit bækken, og når liggende på ryggen, sætte en pude under dine knæ. Dette vil forhindre din tilbage fra hvælver.

Den bedste sovestilling er på din side, med benene let foldet, og din ryg i sin naturligt buede position.

For at slippe af rygsmerter, skal du vælge en ergonomisk madras, der passer til formen på din krop og giver tilstrækkelig støtte til din ryg. En medium-fast madras er det ideelle valg.

4.. Gør øvelser og strækker sig til at slippe af med rygsmerter

Regelmæssige øvelser og strækker kan være til stor hjælp for at fjerne eller i det mindste lindre rygsmerter.

 • Vælg passende øvelser, som vil styrke din ryg muskler, hvilket gør dem modstandsdygtige over for belastning og skade. Abdominal øvelser er også meget nyttige, da stærke mave muskler kan støtte din ryg og hjælpe med at forebygge og afhjælpe rygsmerter.
 • Gåture, svømning og andre skånsomme øvelser vil tone hele din krop, forbedre din fleksibilitet og styrke din ryg muskler.
 • Regelmæssige strækøvelser vil også øge din fleksibilitet, slappe af dine muskler, og forebygge og helbrede rygsmerter. Prøv yoga. Det forbedrer spinal fleksibilitet.

5.. Vitamin D og calciumtilskud

At lindre rygsmerter, øge din D-vitamin og calcium indtag.

D-vitamin og calcium mangel kan føre til lændesmerter, samt diffus knoglesmerter. Du skal derfor øge forbruget af fødevarer, der indeholder disse værdifulde elementer, eller tage kosttilskud, der indeholder dem. Og frem for alt, bør du få tilstrækkelige mængder af sollys!

D-vitamin er kendt for at opbygge stærke knogler, og det er også effektiv i forebyggelsen af ​​osteoporose. Undersøgelser har vist, at regelmæssig D-vitamin indtagelse kan mindske den nedre ryg spasmer.

Vitamin D øger også optagelsen af ​​calcium, som er hovedkomponenten af ​​knogler.

6.. Varme og kolde pakninger

Varme og kolde pakninger kan være meget effektiv i behandlingen af ​​rygsmerter. De lindre ømhed ved at stimulere nerverne i det smertefulde område.

Du kan bruge varme håndklæder, varmepuder eller køleelementer. Du bør prøve både varme og kolde metoder, og bestemme, hvad der er bedst for dig.

7.. Naturlige smertestillende

I løbet af de counter medicin kan give midlertidig smertelindring, men de bør ikke bruges i længere perioder ad gangen, da de kan forårsage mange bivirkninger, og føre til gastrointestinale skader.

Heldigvis naturen giver os mange naturlige smertestillende medicin, som er meget effektive til at lindre smerter og reducere betændelser.

Djævleklo, Arnica, Boswellia, gurkemeje, Krampe Bark og Black Cohosh er blot nogle af de mange urter, der kan være meget nyttige i at komme af rygsmerter på en naturlig måde. De findes i tinkturer, salver eller i kapselform. Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse også 7 top naturlige smertestillende.

Hvis du omhyggeligt følger de ovennævnte strategier og tips, vil du helt sikkert lykkes at slippe af med din irriterende rygsmerter. Hvis smerten fortsætter, end du absolut har brug for at konsultere din læge.

Du kan også finde nyttige læsning Hvordan skal man behandle med ømhed, når du vågner op. Men hvis du har andre rygsmerter relief tips til foreslå, kan du dele dem i kommentarerne nedenfor!

Aktuelle artikler