8 immunitet-styrke power fødevarer

Da vi er på vej ind den kolde og influenza sæsonen, kan du vågne op i morgen med feber og ondt i halsen. Inden vi går efter nogle over-the-counter medicin til at lindre dine symptomer, bør du først prøve at øge dit immunsystem ved at spise sunde fødevarer. Måske et æble om dagen, vil ikke holde lægen væk, men at indføre disse dagligvarer i din kost, vil helt sikkert hjælpe dig banke en sæsonbestemt virusinfektion eller endog forhindre dig i at få en.

8 immunitet-styrke power fødevarer

Det humane immunsystem er komplekst, og dets funktion er påvirket af en række faktorer, herunder den generelle sundhed og ordentlig ernæring. En afbalanceret kost kan ikke gøre magi, og det vil ikke gøre dig modstandsdygtig over for forkølelse, men hvis alt andet er i orden, kan det hjælpe dig leve et langt og sundt liv.

Det er de fødevarer, der skulle finde deres plads på din indkøbsliste:

1.. Havre og knap

Havre og knap er rige på fibre og anti-oxidanter. De er meget gode i at holde dig sund og kæmper for at undgå influenza og bakterier. Det er bevist, at de gør antibiotika virker bedre. Bortset fra at være i stand til at øge din immunitet, de også gøre dine sår heler hurtigere. Du kan lave en velsmagende power morgenmad med havre, yoghurt og nogle tørrede frugter, såsom tranebær, abrikoser eller blommer.

2.. Hvidløg

Hvidløg er den læge i fødevarer. Det vil holde dig sikker fra virus-, svampe, bakterielle og parasitære infektioner. Det er fantastisk til forebyggelse af mave-og tyktarmskræft, kæmper for at undgå bakterier, der forårsager sår, og det er effektivt i forbindelse med alle former for angribere fra omverdenen. Den eneste grund vi undgå at spise hvidløg er dens stærke lugt. At dårlig ånde dræber romantik og det er meget svært at slippe af med det. Der er ikke meget du kan gøre ved det, men vent til den er ude af dit system. Heldigvis er de fleste af den stærke lugt kommer fra rå hvidløg, så hvis du bruger små mængder i madlavningen, du vil være i stand til at undgå at have en dårlig ånde og spise sundt på samme tid. Kogte hvidløg giver god smag til din mad.

3.. Fisk

Fisk er rige på omega-3 fedtstoffer og det bør indtages mindst to gange om ugen. Omega-3 fedtstoffer er godt for dit hjerte og blodkar. Fisk er lav i kalorier og det indeholder store mængder protein. For at opretholde alle fordelene ved at spise fisk, bør du også overveje at udarbejde det på en måde, der vil bevare alle sine sunde fordele. Brug ikke "Jeg kan ikke lide fisk" undskyldning, fordi der er alle mulige fisk til rådighed på markedet, og du vil helt sikkert finde noget til din smag.

4.. Mandler

Mandler indeholder store mængder af vitamin E, som er meget gavnligt for dit immunforsvar. Kun en håndfuld af disse velsmagende nødder vil mindske virkningerne af din daglige stress. De kan også bidrage til reguleringen af ​​blodsukkeret. En undersøgelse viste, at mandler er gode til at holde de såkaldte "dårlige" kolesterol på et afbalanceret niveau. Introduktion mandler i din kost bør ikke være så svært, fordi de smager rigtig godt.

5.. Søde kartofler

Deres største sundhedsmæssige fordel er, at de er rige på fibre. Regelmæssig fiber indtagelse reducerer antallet af anfald af forstoppelse og risikoen for at få rektal og tyktarmskræft. Det anbefales, at du spiser dem med skind til den maksimale fiber indtagelse. Denne grøntsag er også rig på beta-caroten, som er en antioxidant. Den bedste ting ved denne sund mad er, at det er lækkert.

6.. Grapefrugt

Spis grapefrugt til dit daglige indtag af C-vitamin C-vitamin er den bedste måde at bekæmpe for virus. Grapefrugt kan være lidt syrlig, men du kan altid vælge dem med en mildere smag. Hvis ikke, kan du erstatte dem med appelsiner, citroner eller mandariner. Citrusfrugter er også til gavn for din fordøjelseskanalen, og nogle undersøgelser har vist, at de gør du lugter bedre. Tilføj citrusfrugter til din indkøbsliste og nyd din sunde frugtsalat. Du kan altid tilføje nogle honning på toppen for bedre smag.

7.. Yoghurt

Den anbefalede indtag bør være mindst én kop om dagen. Når du køber yoghurt kig på etiketten for at sikre det indeholder aktive kulturer. Disse aktive kulturer er sunde bakterier, der holder dit tarmsystem afbalanceret og mindre udsat for andre skadelige bakterier. Yoghurt er også rig på D-vitamin, som kan reducere dine chancer for at få en forkølelse. Din fordøjelseskanalen er ansvarlig for et velfungerende af en stor del af dit immunforsvar, så hvis dine tarme er udsat for bakterier kan blive afspejlet i din generelle sundhed. Det anbefales at tage almindelig yoghurt i stedet for flavored sorter siden senere er rige på sukker.

8.. Broccoli

Dette er den bedste årstid til at spise broccoli. Det er tilgængeligt overalt og til rimelige priser. Broccoli kan bruges til madlavning eller til fremstilling salater. Det er en stor ingrediens at tilføje til dine måltider. Broccoli er rig på anti-oxidanter og andre anticancer-midler. Det vil styrke dit immunforsvar og gøre dig mindre modtagelig for vira og bakterier. Spise broccoli og greens i almindelighed vil ikke kun gøre dig sundere, vil det også gøre dig smukkere. Undersøgelser har vist, at broccoli hjælper dig med at producere mere sebum, der fungerer som en naturlig hårbalsam. Det indeholder også folater, som er gode til at bekæmpe depression og bevare dine hjerneceller.

Vil gerne dele nogle tanker om dette emne? Hvilke sunde power fødevarer vil du anbefale til vores samfund, og hvorfor? Lad dine forslag i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler