9 enkle måder at forebygge udbrud

Er ikke udbrud formodes at stoppe, når du får ud af puberteten? Hvad sker der, når de ikke? Hvordan forhindrer man, og rydde op bumser, når du er i din 20'erne, 30'erne, 40'erne og videre?

9 enkle måder at forebygge udbrud

Ikke kun udbrud har tendens til at gøre dig selvbevidst, fordi det ligner en kæmpe krater er landet på dit ansigt, men de synes også at ske på den værste tid. Det er ligesom dit ansigt ved, hvornår du har en klasse reunion eller en hot date, som du ønsker at se perfekt til, fordi, uden svigt, to dage i forvejen, du vil begynde at se den røde bump begynder at danne.

Mens nogle udbrud er hormonelle (ændringer omkring den tid på måneden eller overgangsalderen smide din krop ind i alle mulige hale spin), er der stadig ting, du kan gøre for at forhindre et flertal af dem, og spare dig selv acne relaterede angst.

For den bedste skud på en ren, klar ansigt, skal du følge disse grundlæggende retningslinjer:

1.. Vask regelmæssigt

Det siger sig selv, at hvis du jævnligt sove i din make-up, er din hud kommer til at gøre gengæld. Det er ligesom indpakning dit ansigt i Saran wrap og aldrig tage det af. Din hud skal være i stand til at trække vejret.

Selv hvis du ikke bære make-up, er du ikke fritaget fra at skulle skumme. Dit ansigt indsamler skidt og snavs hele dagen lang, og du er nødt til at få det fra, hvis du vil have din hud til at se smidig og sund.

For ordentlig hudpleje, vaskes to gange om dagen - en gang om morgenen og en gang om natten før sengetid. Og hvis du træner, vil du ønsker at vaske derefter også at få den beskidte sved fra huden. En ren ansigt er et glad ansigt.

2.. Brug den rigtige form for sæbe til din hudtype

Dette er, hvor en masse kvinder gå galt. De køber den forkerte slags sæbe og ender op over tørring eller forstyrre deres hud simpelthen fordi de bare snuppe den første soap, de ser på hylden i butikken.

Sørg for at du køber en sæbe, der virker for din hud tone, uanset om det er fedtet, tør eller kombineret. Du vil opdage, at når du gør det, vil du faktisk se mere strålende og din make-up vil gælde lettere, fordi din hud bliver glat og klar.

Hvis alle former for sæbe synes at forstyrre dit ansigt, kan du have følsom hud. Der er en masse muligheder derude for denne situation også, så sørg for at få en, der specifikt siger, det er for denne betingelse.

3.. Exfoliate ugentlig

Din hud er konstant at dø og regenererende selv. Slags brutto at tænke, hva '? Men det er sandt. Din hud vokser, dør, flager ud og vokser igen.

Så hvis du vil have det til at se sundt, fjerne din døde hud gennem eksfoliering. Du kan købe eksfolierende scrubs eller de små håndholdte maskiner, der mere eller mindre buff den døende huden væk. Nogle kursteder tilbyder endda eksfolierende ansigtsbehandlinger.

Prøv at gøre dette en gang om ugen, således at den gamle hud tilstopper ikke dine porer, der forårsager grimme pletter. Gør det ikke mere end det selv, eller du rent faktisk risikere at beskadige din hud. Dette er et tilfælde, hvor det er muligt at få for meget af en god ting.

4.. Fugter ordentligt

Hvis du bruger de forkerte fugtighedscreme, kan du være tilstopning dine porer i stedet for bare at hjælpe med at holde dem fugtige. Igen, sørg for at købe en, der er egnet til din hudtype.

Én ting at huske på er, at din hud kan kræve forskellige niveauer af fugtgivende på forskellige årstider. Måske det bliver tørt i sommeren når du bruger en masse tid i solen, eller i løbet af vinteren, når luften er mindre fugtigt.

Der er også forskellige fugtighedscreme til rådighed for dag og nat tid. Hvis du har spørgsmål om, hvilke der er rigtige for dig, masser af stormagasiner har hjælpsomme personale bag make-up tællere, der kan hjælpe dig.

5.. Hold fingrene fra dit ansigt

Dette er en stor en. Jo oftere du rører dit ansigt, jo mere du forurener den med de bakterier, der er på dine hænder, og jo mere sandsynligt bumser vises som resultat.

For din bedste chance for at have hud, der er fejlfri, være meget bevidst om, hvor meget du hvile dine kinder i dine hænder, gnide din pande når du er stresset eller kærtegne din hage, når du tænker.

Faktisk, så prøv at stoppe røre dit ansigt helt. Ikke blot vil du have bedre hud som et resultat, men du vil også lider færre forkølelser og flus, fordi dine hænder er de største kim luftfartsselskaber, der er.

6.. Må ikke vælge på din bumser

Det kan synes som om, du fremskynde helingsprocessen ved at få dine bumser til pop, men du faktisk gøre mere skade end gavn. Én, du bryde åbne din hud, der øger din risiko for ardannelse og tillader bakterier at komme ind og muligvis blive inficeret. To, er du sandsynligvis at gøre dem større og mere røde, end de var i første omgang.

Hvis du bemærker en bums begyndt at danne, så lad det køre sit løb. Tilføj nogle concealer til det og skjule det det bedste du kan, hvis det gør dig selvbevidst. Men jo mere du rodet med det, jo længere tid vil sandsynligvis blive, og jo værre det vil se.

7.. Tag dig tid til de-stress

Når du er under pres og ikke slappe af, din krop gør gengæld på mange måder, hvoraf den ene er gennem huden. Så når du føler ligesom livet er at smide en masse på dig, skal du sørge for at håndtere stress korrekt.

Kom i noget motion eller gå ud og have det sjovt. Del nogle griner med familien eller tale med en ven. Lad stress, før det vises på dit ansigt - bogstaveligt talt.

8.. Se dit indtag af sukker

Hvis du har for meget søde ting i din kost, vil du sandsynligvis se effekten i spejlet næste morgen. Sukker opflammer din krop på mange måder, og porerne på dit ansigt er blot en af ​​dem.

Prøv at begrænse mængden af ​​sodavand, chokolade og desserter du indtager, især når det er den tid på måneden, når din krop er mere følsomme. Ikke blot vil du føle sig bedre, men du vil se bedre så godt.

9.. Ophold hydreret

Hvis du ikke drikker nok vand, en af ​​de første steder, du vil se det er i dit ansigt. Vand hjælper med at skylle alle de giftstoffer, ligesom klister, der er i pletter, ud af dit system.

Komme i din seks til otte glas om dagen. Du vil reducere din risiko for bumser og holde dit ansigt ung og sund.

Nogle gange kan man bare ikke stoppe en bryde ud. Men hvis du følger disse enkle små skridt, i det mindste du minimere det beløb, du får, og forkorte deres forventede levetid, som begge er en god ting.

Aktuelle artikler