Afsløre sandheden: er baby-lotion godt for voksne?

Masser af babyprodukter, såsom baby-lotion, har masser eller fornemmelse for voksne også. Men er de gode for dem? Kan deres virkning være den samme som i almindelige produkter lavet til voksne? Læs videre og find ud af!

Afsløring af sandhed: er baby-lotion godt for voksne?

Tja, det er ikke dårligt for dem. Og det er helt sikkert.

Baby lotion grundlæggende er en kemisk og alkohol fri lotion, der kan fugter, beskytter og nærer dine spædbørn hud, og hvis det er godt for din baby er det helt sikkert okay for voksne til at bruge også.

Som en kendsgerning Baby lotion kan faktisk være det perfekte produkt til folk, der har virkelig følsom og sart hud, på grund af sin milde formel, der er passende selv for nye nyfødte.

Nogle baby lotion har blide dufte som lavendel, honning, vanilje og sådan.

De er nemme at absorbere og efterlade huden ser sund, fugtet og ildelugtende som en hud af en ren baby, hvilket er en stor del af appellen for mange mennesker, der vælger til baby lotion i stedet for dem lavet til voksne.

Baby lotion danner et beskyttende lag over huden, hvilket betyder det holder følsom hud fra at blive tør eller irriteret.

Det genfugter tørre områder og er især effektiv til chafed hud eller eksem, fordi det gør huden blød og smidig.

Nogle andre fordele er, at det ikke svier, hvis du gnide det over åbne sår eller rifter, og heller ikke hvis du får lidt af det i øjet på grund af det faktum, at det er ekstra mild - så det er sikkert at bruge som en make- upfjerner og også ganske effektiv.

En anden ting er garanteret. Det er allergivenlige hvilket er ekstremt vigtigt, især hvis din hud er tilbøjelig til break-outs. Åh, og taler om break outs der er én anden brug for det - Baby lotion gør for en stor stretch mark cream!

Ved siden af ​​alle disse ting, der viser, at barnet lotion er faktisk rigtig godt til voksne, er der en ting mere, der kunne synke i sin fordel, og det er prisen!

Generelt de fleste baby lotion, selv dem, der er lavet af genkendelige brands, er en reel lejlighedskøb sammenlignet med priserne på almindelige fugtgivende lotion og cremer lavet til voksne. Så hvis du virkelig tænker over det, er det lidt af en fuld pakke.

Aktuelle artikler