Alt om PMS symptomer, og hvordan at afhjælpe dem

PMS tale mellem piger er en ganske almindelig emne, men hvor meget ved du egentlig om Præmenstruelt syndrom? Læs hvad en ekspert, vores helt egen Dr. Hadley, har at sige om det!

Alt om PMS symptomer, og hvordan at afhjælpe dem

Mange kvinder beskæftige sig med PMS årevis uden at tænke over det to gange. Men så mild som de symptomer kan være, de kan til tider være meget distraherende og stramme i dine daglige aktiviteter. Og hvad med alle de kvinder, der beskæftiger sig med hvad der kan synes som en mere alvorlig udgave af PMS? De går gennem spændinger, humørsvingninger, og selv en næsten depression-lignende tilstand.

Dette fører mange af dem til at undre sig - Er der noget jeg kan gøre for at lindre disse symptomer? Er PMS en sygdom? Hvad skal jeg gøre?

Tja, for startere er det vigtigt at være klar på én ting - PMS er ikke en sygdom.

PMS kan vises i kvinder i mange forskellige former og intensiteter, som regel i slutningen af ​​tyverne eller først i trediverne. De dominerende symptomer er ikke de samme for hver kvinde, der oplever dem - de meget forskellige fra den ene til den anden. Det er måske grunden er der ingen universel medicin, der vil aflaste dem. Ikke engang årsagen PMS er kendt.

Man mener, at PMS vises som en konsekvens af en cyklisk hormonel misbalance, som er bevist ved forsvinden af ​​PMS under graviditeten og efter overgangsalderen. Det er ment, at nogle kemiske forandringer i hjernen (ændringer i niveauet af serotonin) er ansvarlige for humørsvingninger, siver regulering, depression, kvalme... Så der kunne være den udløsende faktor for PMS.

Faktum er, at 3 ud af 4 kvinder har oplevet nogle af de PMS symptomer. Da de normalt starte på samme tidsramme løbet af hver cyklus fleste af dem kan endda forudsige eller forventer begyndelsen af ​​PMS.

Listen over mulige symptomer er temmelig lang, og de kan manifestere sig på et følelsesmæssigt plan såvel som på det fysiske. Det er normalt spændte eller ømme bryster, følelsen af ​​at være oppustet, vægtøgning relateret til væskeophobning, hovedpine, søvnløshed, ømhed i muskler, angst, manglende evne til at koncentrere sig, irritableness, depression, kvalme, akne mv

Som jeg sagde - også selvom du er klar du oplever et eller nogle af disse, hvis de er af ringe intensitet, de kan være holdbare af ingen eller ringe effekt på din hverdag. Men hvis de er manifesteret med høj intensitet, de kan helt sikkert påvirke dit stress-niveau, følelser, og diktere den måde, du fungerer under PMS.

Det er virkelig vigtigt at vide, at stress, mangel på vitaminer og mineraler i din kost kan forværre og intensivere den allerede forekommende præmenstruelle symptomer.

Spørgsmålet er nu tilbage, er - er der noget at gøre for at lindre symptomerne?

Der er bestemt medicin, som kan blive ordineret til dig af din læge, hvis han determents du har brug for dem. Så hvis du føler at du ikke kan håndtere at være i den tilstand tale med din læge og forklare ham, hvad dine symptomer er, hvor længe de sidste, hvor alvorlige de er, hvad der gør dem værre, og hvordan de afbryder din dag til dag aktiviteter.

Vid, at den samme medicin ikke vil have den samme effekt på enhver kvinde, så du virkelig behøver en læges udtalelse - ikke bare dine venner henstilling. Også ved, at nogle af de symptomer kan være helt aflastet andre kun kan lettes.

Potentielle PMS medicin kan være:

  1. Antidepressiva - der skal startes med 2 uger før starten på din periode.
  2. Steroide anti-inflammatoriske lægemidler - som skal iværksættes et par dage før den forventede start på din menstruation og under varige det.
  3. Diuretika - At blive taget, hvis daglige 30 minutter vandreture, cykling, svømning, yoga, aerobic eller massage kan ikke hjælpe, at lindre ekstra væske fra kroppen.
  4. Oral antikonception - at lette eller lindre PMS symptomer, fordi de niveau de hormoner i en kvinders organisme.

På den anden side er der visse ting, du kan gøre på egen hånd at gøre dig selv føler sig bedre, ikke blot i den tid af ubehag, men i almindelighed. At have en sund livsstil, kost, motion program, nok søvn osv. er afgørende for enhver kvinde, der tager sig af sig selv og vil hjælpe med masser af ting, herunder PMS.

Faktisk B-6 vitamin (50-100mg om dagen) og E-vitamin (400 mg dagligt) sammen med 400 mg magnesium om dagen og 1200mg af calcium om dagen kan have en enorm effekt og lette dine symptomer naturligt. Så spiser masser af frugt og grøntsager, calcium rige fødevarer og begrænse din kaffe og alkohol indtag og tage dine vitaminer!

Aktuelle artikler