Color terapi - magt blå

Er du inspireret af alt, der er blåt? Er du sidst iført blåt tøj, tasker, sko, neglelakker og tænker på at købe blå lagner? Så er dette absolut en artikel, som du bør læse.

Color terapi - magt blå

Når jeg tænker på blå, det minder mig om brede himmel, åbne oceaner og dybe blå nætter - det er en farve, der genererer dybtgående beroligende virkninger på min krop, sind og ånd. Men hver af os er påvirket af denne farve på en anden måde. Tag lidt tid til at udforske magt blå og lære at bruge det til din egen personlige, følelsesmæssige og åndelige behov. Tro mig, hvis du anvender denne farve til din hverdag på en korrekt måde, vil du få stor gavn af det!

Bare et par grundlæggende fakta om farven blå

1.. Blå er relateret til halschakraet, som styrer halsen, de øvre lunger og luftveje, mens dens endokrin kirtel er skjoldbruskkirtlen.

2.. Farven blå og hals chakra er relateret til viljestyrke, kommunikation og selvudfoldelse - med andre ord, vores evne til at udtrykke vores behov ønsker og tanker.

3.. Nogle positive aspekter ved denne farve, når dens vibrationer er afbalancerede (dvs. når halschakraet er afbalanceret) er: loyalitet, tactfulness, troværdighed, fredfyldthed, tro, aspiration og kreative udtryk.

Dens negative virkninger (uafbalanceret hals chakra eller grøn farve), kan omfatte utroskab, fjernhed, isolation, upålidelighed, selvretfærdighed, kulde, og depression.

Komplementære farve

Komplementære farver er dem, der vender mod hinanden på farvehjulet. De lysere og afbalancerer hinanden.

Den supplerende farve blå er orange.

Fysiske sygdomme behandlet med blå

I sin bog "The af lys og farve", Dr. Edwin Babbitt, at "den blå ray er en af ​​de største antiseptiske i verden."

Blå er køling, beroligende og lindrende for kroppens system, og det kan lindre mange inflammatoriske sygdomme.

Hvis du lider af nogen af ​​følgende problemer, kan du prøve at bruge mere blåt i dit daglige liv, og det vil bringe dig stor lettelse:

  • Feber;
  • Åndedrætsorganerne problemer - ondt i halsen, astma, osv.;
  • Højt blodtryk;
  • Hud og tyggegummi betændelser;
  • Forskellige venøse betingelser i kroppen;
  • Smerte;
  • Burns;
  • Blå mærker;
  • Børnesygdomme;
  • Gigt;

Blå kan også hjælpe med at stoppe blødningen.

Psykologiske aspekter af blåt

Iført blå er utroligt fredelige og beroligende. Blå kan berolige eksalteret nerver, lindre angst og fysisk stress, og slappe muskler. Hvis du har haft en følelsesmæssig stød eller et nervøst sammenbrud, eller du føler dig bange eller frustreret, blå er farven for dig.

Blå er forbundet med tale og er en meget nyttig farve til at bære, når man taler i det offentlige, for det fremmer let strøm af kommunikation og ytringsfrihed. Det fremmer diplomati og forhandlingsevner, og tilbyder pålidelighed, fred og ro til folk lytter til dig. Det giver troværdighed og autoritet til din tale, og hjælper dig udstråler mildhed og venlighed, mens du prøver at kommunikere noget vigtigt.

Undlad at bruge eller bære blå i følgende tilfælde:

1.. Hvis du føler dig ked af det, ensom eller deprimeret;
2.. Hvis du er over-kritisk over for dig selv og de andre;
3.. Hvis du lider af dårlig cirkulation - blå er en kold farve;
4.. Hvis du har forkølelse, konstriktion af muskler, lammelse;

Brug og slid blå, når:

1.Du har brug for at falde til ro og slappe af;
2.. Når du ikke kan sove;
3.. Når du har problemer med åndedrætsorganerne;
4.. Når du ønsker at kommunikere vigtige ting;
5.. Når du ønsker at give indtryk af autoritet og ro;
6.. Når du har brug for at få mere organiseret;

En overdosis af blåt

En overdosis af blå, som er omgivet af for meget blå, iført alt for mange blå tøj, eller at blive udsat for blå stråler i mere end 10 minutter kan gøre dig deprimeret, træt, kold, tilknappet og trist.

For at undgå dette, bør du altid balancere det med dets komplementære farve, orange.

Farve terapi og kraften i blå i din hverdag

1.. At være en beroligende og mentalt afslappende farve, er blå fremragende til rum beregnet til afslapning og sove, men det bør ikke bruges i rum skabt til fysisk aktivitet og leg.

2.. Blå fremmer god søvn og er en perfekt farve til pyjamas, lagner, gardiner og Blue Night pærer.

3.. Blå er en ideel farve til hyper-aktive børn, der har brug for at falde til ro og koncentrere sig om deres lektier.

4.. Hvis du har brug for mere blåt i dit liv, kan du bære blå smykkesten eller placere dem i forskellige pletter omkring dit hus. Nogle af de bedste blå smykkesten er: azurit, blå blonder agat, blå turkis, blå safir, blå topas, celestite, covelite, lapis lazuli, cyanit og sodalit.

5.. Undersøgelser har også vist, at blå er en flot farve til at undertrykke appetitten, når de forsøger at tabe sig! Og det er absolut sandt! Prøv at placere en blå pære i dit køleskab og absolut undgå røde lys, som i stedet er meget stimulerende. Du vil se fantastiske resultater!

Please, dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor og lad os vide, hvordan du føler om denne vidunderlige farve!

Aktuelle artikler