Color terapi - magt røde

Rød læbestift, røde sko, rød kjole, rød frakke, og endda røde hår måske? Er du også frygtelig tiltrukket denne farve? Tja, rød er den farve af brand, kærlighed, lidenskab, energi og sensualitet, og det er helt sikkert en farve, der vækker ånden og opliver følelser. Men det er mere end bare det!

Color terapi - magt røde

Læs nedenfor for at lære mere om magt røde og find ud af, hvorfor denne farve har så utrolige effekter på din krop og sind. Og tro mig... du vil elske det endnu mere end før!

"Rød er den ultimative kur mod sorg." - Bill Blass

"Når i tvivl, slid rød." - Bill Blass

Bare et par vigtige fakta om røde...

1.. Rød er forbundet med basen chakra placeret i den sakrale område, i bunden af ​​rygsøjlen. Organer relateret til dette chakra er nyrer og blære, men hofter, rygsøjle, og ben er også forbundet med det. Dens endokrine kirtel er binyrerne.

2.. Rød er en stimulerende farve relateret til vitalitet, mod, viljestyrke, selvtillid, selvbevidsthed, styrke og seksualitet. Det er også forbundet med stabilitet, sikkerhed og styrkelse af livskraft.

3.. Positive aspekter af den røde farve (dvs. når den røde farve eller base chakra er afbalanceret) omfatter: mod, styrke, banebrydende ånd, stærk vilje, beslutsomhed, spontanitet og dristighed.

Negative aspekter af den røde farve (dvs. når den røde farve eller base chakra er ubalanceret) er: frygtsomhed, vrede, egoisme, vold, grusomhed, resentfulness, stædighed, konkurrenceevne og frustration.

Komplementære farve

Den supplerende farve rød er turkis.

Fysiske lidelser, der kan behandles med rød

Rød stimulerer kredsløbet og det centrale nervesystem, øger energi, hæver kropstemperaturen, og vækker sanseorganer og sensoriske nerve funktioner.

Faktisk stimulerer denne fantastiske farve blodcirkulationen i kølige ekstremiteter, og er meget gavnligt for at øge lavt blodtryk, samt til behandling af anæmi og lidelser relateret til lugt, syn, hørelse, smag og berøring.

Rød er også godt for slim lidelser, overbelastning, forkølelse, kulderystelser, bronkitis, lungebetændelse, og fysisk svaghed.

Rød energizes leveren, bygger hæmoglobin, og forbedrer muskulære system. Det er også en appetitvækker.

Men frem for alt, styrker rød og giver fysisk energi.

Psykologiske aspekter af rødt

Afbrænding med begær? Afbrænding med rød?

Tja, rød er stimulerende, antidepressive, og som vi allerede har nævnt ovenfor, rød ophidser det centrale nervesystem.

Det stimulerer intense følelser, såsom lidenskab, sex, kærlighed, begær, men også vrede, had og hævn.

Rød er godt for folk, der mangler mod, motivation og initiativ. Det fremmer lykke, og det er energigivende.

Brug og slid rød, når:

 • Du ønsker at øge din seksuelle lyst.
 • Når du har brug for energi og aktivere dig selv.
 • Når du ønsker at stimulere din appetit.

Undlad at bruge eller bære rødt under følgende betingelser:

 • Hypertension og forhøjet blodtryk -
  red øger blodgennemstrømningen;
 • Hjertelidelser;
 • Søvnproblemer;
 • Feber;
 • Overgearet og irritabel temperamenter;
 • Følelsesmæssig svaghed;
 • Følelsesmæssige forstyrrelser;
 • Frustration, nervøsitet, utålmodighed;
 • Inflammatoriske tilstande;
 • Hvis du er af blomstrende teint;
 • Hvis du er under stress og ude af trit med dig selv -
  red vil kun forværre situationen;
 • Hvis du ikke ønsker at tiltrække opmærksomhed;

En overdosis af rødt

Overeksponering til rød og overdreven brug af røde kan forårsage uønskede virkninger. Det kan være over-stimulerende og forårsage feber, irritabilitet, fjendtlighed, aggressivitet, og udmattelse. Det kan overdrevent øge blodtrykket, forårsager følelsesmæssige pigge og fremme vrede og vold.

Disse negative effekter kan være afbalanceret, og lindres med turkis, blå og grøn.

Farve terapi og kraften i rødt i din hverdag

1.. Tja, vi ved alle, at mænd er mere tiltrukket af kvinder klædt i rødt, og det er blevet bevist af psykologisk forskning. Rød er den farve af lidenskab, så hvis du ønsker at forføre din mand, bære det!

2.. Rød er også meget godt for træthed, træthed og sløvhed, da det er den farve, der øger energi ved at gøre din krop release mere adrenalin. Iført røde tilbehør eller tøj vil derfor hjælpe dig med at løfte din ånd, når du føler dig nede.

3.. Rød vil også bidrage til at øge dit selvværd.

4.. Et stænk af rød farve her og der i dit hus vil stimulere dine følelser og bringe nogle varme til din værelser.

Red kan bruges i enhver form for aktivitet værelser, men det er ikke anbefalet til rastepladser. Men hvis du ønsker at krydre dit sexliv og ophidse din krop, kan du tilføje nogle røde genstande ind i dit soveværelse. De vil skabe mere intimitet og øge libido!

1.. Rød farve er et nydelsesmiddel. Hvis du føler dig træt eller doven, bør du spise nogle røde frugter og grøntsager for at øge din energi niveauer. Placere nogle friske røde blomster på forskellige steder i dit hus vil også vække din ånd og stimulere din hjerne aktivitet. I virkeligheden er rød en god farve til at indarbejde i studier og kontorer, men i små doser og altid balanceret med turkis og blå.

2.. Flegmatisk børn bør gøre deres hjemmearbejde under en rød farvet pære

3.. Strejf af rødt i dit hjem, vil også gøre dig mere sikker og energisk, og hjælpe dig med at koncentrere sig bedre på nogen intellektuel opgave.

4.. Du kan også hjælpe dig med røde ædelsten - de har fremragende helbredende og energigivende egenskaber! Nogle af de bedste er: rød spinel, rubin, jordbær kvarts, rød granat, kirsebær opal og rubellite.

5.. Og sidst men ikke mindst, hvis dit hus ikke er varm nok, vil rød hjælpe dig hæve din kropstemperatur og føles mere behageligt!

Er du også brænder med rød? Lad mig vide, hvordan du føler om denne farve, og husk, dele dine røde erfaringer med os i kommentarfeltet nedenfor. Jeg ville elske at høre om dem!

Aktuelle artikler