Den effekt af indigo - farve theraphy

Indigo er en af ​​de smukkeste regnbuens farver. Det er en blanding af lilla og blå og farven på den klare nattehimmel, såvel som farven på dine yndlings denim blå jeans.

Kraften i indigo og # 8211; farve theraphy

Hvis du elsker denne farve så meget som jeg gør, så læs nedenfor for at finde ud af mere om den fantastiske effekt af indigo og opdag, hvordan det kan påvirke din krop og sind.

Et par grundlæggende fakta om indigo...

1.. Indigo er relateret til pande chakra eller tredje øje, der ligger i midten af ​​panden. Organerne er forbundet med dette chakra er øjne, lavere hoved og bihuler, mens dens endokrine kirtel er hypofysen.

2.. Indigo har en beroligende og sløvende virkning, og det er den farve der er forbundet med selv-ansvar, samt med tro og tillid til din intuition og instinkter.

3.. Nogle af de positive aspekter af indigo farve (dvs. når indigo farve eller pande chakra er afbalanceret) omfatter: højt intuition, fantasi, trofasthed, frygtløshed, loyalitet, empati, pligtfølelse, og at være praktiske, idealistiske og klogt.

De negative virkninger af indigo farve (dvs. når indigo farve eller pande chakra er ubalanceret) er: urealistiske idealisme, frygtsomhed, adskillelse fra virkeligheden, intolerance, adskilthed, som er upraktisk, taktløst, frygtsom, såvel som at få deprimeret nemt.

Komplementære farve

Den supplerende farve indigo er orange.

Fysiske lidelser, der kan behandles med indigo

Indigo er køling, astringerende, smertestillende og bedøvende. Det anses for at være et naturligt antibiotikum, og det er nyttigt i behandling øje, øre, sinus, nasal og hals problemer, samt migræne. Det er en god blod purifier, det reducerer og stopper voldsom blødning, og det forbedrer muskulære tonicity.

Psykologiske virkninger af indigo

Indigo er en stærk beroligende, der inducerer dyb søvn. Det har en meget beroligende effekt, og det kan fjerne frygt, frustration og frygtsomhed, og bidrage til at nå dybere niveauer af bevidsthed.

Indigo kan også være meget nyttigt i bekæmpelse afhængighed, samt behandle psykiske problemer, såsom hallucinationer og psykose.

Overdosis af indigo

Overdreven brug af indigo kan forårsage depression og en følelse af ensomhed og tilknytning. I nogle tilfælde kan det også føre til storhedsvanvid.

Det skal altid være afbalanceret med orange.

Brug og slid indigo når:

  • Du føler angst og frustreret;
  • Når du har brug for at berolige dine nerver;
  • Når du har problemer falder i søvn;
  • Når du har problemer med hørelsen;
  • Når du har hovedpine;

Farve terapi og kraften i indigo i din hverdag

1.. Indigo er ikke indiceret til underholdning områder, men det er et glimrende valg for rastepladser, behandlingsrum, private retreats, og soveværelser. Det er en farve, der fremmer indre ro og stimulerer melatonin-produktionen, som hjælper os falde i søvn. Prøv at sove på indigo farvede plader eller slid indigo nat kjoler - det virker fantastisk!

2.. Indigo er også en meget passende farve til studier og biblioteker - det åbner intuition, styrker bevidstheden, perception og fantasi og stimulerer intellektet.

3.. Et stænk af indigo her og der vil hjælpe du føler dig afslappet og mere intuitivt. Du kan bære indigo tøj eller tilbehør, brug indigo farvede pærer eller nat lamper, pryde dit hus med indigo farvede blomster, eller slid eller vise indigo ædelstene omkring dit hus, såsom azurit, blå safir, spinel, sodalit, indigo jade, lapis lazuli, og covelite.

Hvis du følger disse tips, og hvis du prøve at indarbejde indigo ind i din hverdag, vil du sikkert begynde at føle alle de ovennævnte fantastiske effekter af denne farve. Lad os vide, hvordan du føler om det, og du deler dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler