Du har en hovedpine? glemmer aspirin og spise dette

Du har den værste hovedpine: du ikke kan tænke klart, du føler dit hoved pulserende, er du i stand til at lytte til nogen tale, og den blotte tanke om din nutidens forpligtelser giver dig kvalme... Så du går til den logiske løsning: sætte på din mørkeste nuance af Ray Ban og købe aspirin på apoteket.

Du har en hovedpine? glemmer aspirin og spise dette

Problemet er: du bruger Aspirin hver dag og virker ikke længere. Så hvad gør du nu? Spis bær.

Lægemidler, som kan findes i naturen er farverige og lille ligesom dem, der tilbydes af farmaceuter. Imidlertid er naturlige stoffer pakket i små frugter bær, som er meget velsmagende, og har ingen ubehagelige bivirkninger.

Blåbær

Blåbær er fyldt med phytonutrients. De indeholder ontain ellagsyre, catechiner, anthocyaniner, og salicylsyre. Blåbær er faktisk en naturlig aspirin. Ja, næste gang du har en hovedpine, bare spise blåbær! De hjælper også at reducere antallet af proteiner, der er forbundet med hjernesygdomme såsom Alzheimers og Parkinsons. De forhindrer farlige og neurologiske sygdomme.

Brombær

Brombær indeholder et vigtigt næringsstof kendt som - den ellagsyre. Det beskytter hudceller mod skadelige UV-stråler. Det sinker nedbrydningen af ​​kollagen i huden. Du skal spise dem så ofte som muligt - på den måde du vil bestemt ikke rynke nemt.

Bær

Bær er særligt værdsat, fordi de indeholder gamma-linolensyre. Denne syre stopper den allergiske reaktion i kroppen ved at isolere stoffer såsom pollen. Hvis du spiser bær ofte, vil det reducere kløende øjne og tilstoppede bihuler.

Hindbær

Hindbær også fungere som aspirin. Spise hindbær kan helbrede en hovedpine, fordi de indeholder en vigtig forbindelse, der effektivt reducerer smerte og inflammation, endnu bedre end aspirin gør. Visse næringsstoffer i hindbær beskytter cellerne mod forurenende stoffer, der findes i forarbejdede fødevarer og tobaksrøg.

Jordbær

Vidste du, at jordbær indeholder mere C-vitamin end appelsiner? De kalder dem fabrikker af antioxidanter, og spiser disse bær vil bidrage til at forebygge gigt, hukommelsestab, forskellige former for kræft og hjertesygdomme. Desuden er de så lækkert med flødeskum - bare gøre det sukker fri.

Du skal vide, at al medicin fundet på apoteker have bivirkninger. Også kan bruge dem for ofte skade dine organer. Frugt er vejen sundere, har ingen bivirkninger og er absolut mere lækker!

Spis dine bær og smide dine hovedpinepiller! Bivirkninger af aspirin er gastrointestinale ulcera, mave blødning, og tinnitus, især i højere doser. Det er meget skadeligt for din lever, også.

På den anden side omfatter bivirkninger af bær - den lækre smag, vægttab, intet behov for slankekure, formindsket opfordrer til chokolade og pandekager (selvom de to kan være allierede), ideer til kulinariske mirakler, trangen til at blande bær med cocktails på en ensom aften... Det går på.

Må ikke forsømme natur - det ofte besidder nøglerne til løsningen.

Aktuelle artikler