Fordele ved at drikke æble cider eddike

Æbleeddike indeholder mere end 90 forskellige stoffer, herunder mange vigtige vitaminer, mineraler og sporstoffer, samt eddikesyre, hvilket giver den dens unikke smag og fungerer som en naturlig antiseptisk og konserveringsmiddel.

Fordele ved at drikke æble cider eddike

Æble cider er en yderst gavnlig drik og et udbredt kosttilskud. Det kan tilfredsstille alle kroppens ernæringsmæssige behov på en daglig basis, og bevare sundhed og psykofysiske ligevægt. I virkeligheden, i løbet af æble cider gæringsprocessen alle de gavnlige og medicinske værdier af æble forbliver intakt.

Det er meget vigtigt, selv om, at vælge den bedste kvalitet æble cider eddike. Det skal gøres af hele, ikke over modnet og økologisk dyrket æbler. Saften skal være koldpresset og naturligt fermenteret, uden kemiske tilsætningsstoffer.

Lad os nu opdage nogle af de ekstraordinære fordele ved at drikke æble cider eddike.

Æble cider eddike beskytter og afgifter blod, lever og hud

Drikke æble cider eddike hjælper med at beskytte lever, hjerte, blodkar og forbedre cirkulation. Det er et nyttigt blod sæbe og et toksin remover. Det er også sænker højt blodtryk, forebygger blodprop dannelse og hjælper med at regulere kolesterol og blodsukker.

Kendt for sit høje indhold af mineraler, æble cider eddike hjælper dræne overskydende væske og toksiner, detoxifies leveren og øger dens funktion. Udskillelse af blod og lever kur acne og forbedrer overhudsvæv fornyelse. Det er også meget nyttig i bekæmpelsen af ​​forstoppelse og fjerne metaboliske affald og giftstoffer, som har en tendens til at ophobe sig i vores hud væv.

  • For at beskytte leveren, drikke 1 glas vand med 1 tsk æbleeddike efter hvert måltid.
  • For at bekæmpe forstoppelse, kombinere 6 spsk honning med 3 teskefulde af æble cider eddike. Tag 2 teskefulde før de går i seng.

Æble cider eddike er antibakteriel og desinficerer vores krop

De antibakterielle og desinficerende egenskaber af æble cider eddike kan støtte og stimulere fordøjelsessystemet, beskytte den fra forskellige lidelser, især infektioner. Det er en god naturlig afhjælpe for syre refluks, samt at berolige nerverne.

Den behandler en række luftvejssygdomme infektioner og desinficerer betændt hals, lindrer hoste, hæshed, astma og mange andre sygdomme.
Denne ekstraordinære eddike er også kendt for at beskytte tarmfloraen fra skadelige bakterier og reducere oppustethed og diarré. Det regenererer tarmvæv og begunstiger assimilation af næringsstoffer, der begrænser virkningen af ​​sygdomsfremkaldende bakterier.

  • Til fordøjelsen, forbedre stofskiftet og hjælpe tarmfloraen, drikker 1 glas vand med 1 tsk af æble cider eddike før hvert måltid.
  • At behandle ondt i halsen og mandler, tilsættes 1 tsk af æble cider eddike til et glas vand og bruge det som en hals gurgle.

Tabe med æble cider

Æble cider eddike er et naturligt produkt, der er meget nyttig i vægttab kostvaner. Et af de vigtigste ingredienser er eddikesyre, som hjælper kroppen øge sin stofskifte, opløse fedtdepoter og skifte fedt til energien. Det øger også mæthedsfornemmelse og reducerer sult, ved at bremse passagen af ​​føde fra maven ind i tyndtarmen.

Det har vanddrivende egenskaber, der hjælper med at frigive væskeretention.

  • For at fremskynde stofskifte og forbrænde fedt, tage 1 tsk af æble cider eddike og holde det under tungen i 1 minut, eller opløse den i et glas vand og drikke.
  • For at reducere appetitten, drikke 2 teskefulde af æble cider eddike hver morgen på en tom mave.
  • For at forbedre fedtforbrænding effekter af æble cider eddike, tilsæt et par dråber Tabasco i flasken og bruge det til sæson dine salater.

Konklusion:

Alle ovenstående betragtning, æble cider eddike har et væld af store sundhedsmæssige fordele, nyttige i behandling af en lang række lidelser og problemer. Har du nogensinde brugt den?

Den ovenfor beskrevne er de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved at drikke æble cider eddike. Men der er mange flere, kunne ikke passer ind i denne stilling på grund af deres endeløs række. Hvis du tror, ​​at vi bør har nævnt nogle andre ekstraordinære egenskaber ved denne ekstraordinære eddike, så lad os vide i kommentarerne.

Aktuelle artikler