Fordelene ved at sætte te i din kost

Ikke det store af vandtrug te? Læs hvorfor te er mere end blot en drink efter middagen, der går langs med cookies eller scones. Vi vil liste de mange sundhedsmæssige fordele ved at drikke te, samt nogle lækre te infunderes opskrifter til at ændre den måde, du nyder det.

Fordelene ved at sætte te i din kost

Et af de ældste og mest elskede drikkevarer, te er verdens næstmest populære drik lige efter vand. Ses som både luksuriøs og afgørende for tusinder af år, bevarer en varig popularitet blandt masserne i dag.

Det er mere efterspurgt end kaffe flere steder, med sort te er den mest foretrukne form med en stor margen. Men te er ikke kun lige en beroligende varm drik længere, tyder på, at drikke te på en regelmæssig basis har flere sundhedsmæssige fordele i det lange løb.

I en verden, hvor at holde sig sunde og raske er et must, te viser sig at være både en lækker og ernæringsmæssig nødvendighed for din kost. Kommer i en række varianter og smag, giver det mening te kan ses som en meget alsidig ingrediens til madlavning, og dermed en hæfteklamme for ethvert hjem.

Det er alt i tebladene

Da det blev først opdaget i Kina, blev det anset for at være strengt et lægemiddel drik. Nylige undersøgelser foretaget af forskere viser, at der kan være en vis sandhed i denne gamle verden idé. Et specielt tyder på, at te ikke kun være gavnligt i hydrering, men det kan også være et bedre valg som en daglig drink.

Anført af Dr. Carrie Ruxton fra Kings College London, er dette team af forskere konstateret, at drikke omkring 3 kopper te dagpenge kunne være en overlegen vane end drikkevand. Ifølge Dr. Ruxton, "blot at drikke... vand er hovedsagelig [bare] erstatte væske. Te erstatter væske og indeholder antioxidanter, så det har fået to ting går for det. "

Dr. Ruxton og hendes team er ikke alene i disse opdagelser. Gennem årene har videnskaben fundet flere fordele forbundet med at drikke te på en regelmæssig basis. Polyfenol antioxidanter, en af ​​te vigtigste ingredienser, der menes at hjælpe mod hjertesygdomme og visse kræftformer. Disse antioxidanter hjælpe med at forebygge celleskader og kan drastisk reducere chancerne for et hjerteanfald.

Den type af te du drikker kan også have mere specifikke sundhedsmæssige fordele. Alle former for te har forskellige fordele til dem. For eksempel forskere har fra University College of London fandt, at drikke 4 kopper om dagen af sorte te resultater til lavere niveauer af stresshormonet cortisol. I mellemtiden, grøn te har vist sig at være nyttige i at beskytte leveren mod giftige stoffer som alkohol. Mænd i særdeleshed har vist sig at være mindre tilbøjelige til at have problemer med leveren fra forbruge mere end 10 kopper om dagen i henhold til populations-baserede kliniske studier. Grøn te har også vist sig at eventuelt hjælpe med vægttab for at øge stofskiftet. Dette er fordi det indeholder katekiner, som menes at hjælpe i brændende fedt.

Teas af alle slags har vist sig at forbedre dig generelle velbefindende, så det følger, at medtage den i din daglige kost ville være dejligt for dig i det lange løb.

Kvalitetskontrol

Når det kommer til at drikke te, hjemmelavet er bedst. Ifølge professor Shiming Li, "forbrugerne forstår udmærket begrebet de sundhedsmæssige fordele fra at drikke te eller forbrugende andre te produkter," men de konstatere, "der er en enorm kløft mellem den opfattelse, at te forbrug er sundt og det faktiske beløb for de sunde næringsstoffer... fundet i flaske te drikkevarer. Vores analyser af tedrikke fandt, at polyfenoler er ekstremt lav. "

Dette skyldes blot at købe nogen form for te vil ikke gøre, som kommercielt flaske te indeholder op til 20 gange mindre polyfenoler end sine hjemmebryggede modstykker. Forbrugerne bør være på vagt over for disse kommercielle alternativer, da de også indeholder store mængder af sukker. Så hvis du prøver at tabe sig og få sunde så godt holde sig til at gøre din egen batch af te.

Investering i home-brygget te er ikke kun til gavn for gennemsnitlige te drikker. En personlig status over nogle løsblade te eller færdigpakkede tebreve kan også bruges til krydrede retter og lækre desserter. Det er især velegnet til dem, der ikke virkelig nyde en dampende varm kop at nippe til. Tror du mig ikke? Disse følgende opskrifter er perfekte for de ikke-troende til at prøve og se, hvad vi mener.

Med tonsvis af sundhedsmæssige fordele forbundet med at drikke te, og efter at have vist sig at være nyttige i at være en velsmagende ingrediens i både krydrede og søde retter, vil du være undrende, hvorfor du ikke har brugt det mere i første omgang. Garanteret.

Sort te shish kebab

Denne opskrift er til 4 portioner, og har en forberedelsestid på 30 minutter. Du får brug for omkring 4 teposer eller omkring 6 gram sort te, 1 kop kogende vand, 1 £ af oksekød skåret i kebab bidder, (kylling eller lam, kan også bruges til dette), 1 rød eller gul peber, 1 grøn peber, 1 medium rødløg, ½ til 1 pund knap svampe (afhængigt af din præference), 1 citron, der er blevet Juiced, 2 spsk honning, 1 fed hvidløg (hakket), salt og peber, og 4. shish kebab af bambus spyd.

Først skal du fjerne vand fra gryden og stejle for te poser eller teblade i vandet i 5 minutter. Klem og fjerne teposer, derefter røre i citronsaft, honning, hvidløg, salt og peber. Hæld blandingen over kødet og marinere i 1 time. Mens dette marinering, hakke grøntsager op i bidder nogenlunde omkring 25 mm x 50 mm i størrelse. Halver svampene så godt. Når kødet, og grøntsager er klar, samle dem på spyddene ved skiftevis ingredienserne. Du kan grille dem på en grill eller koge dem i en ovn. Vær sikker på at vende spyddene konstant og ofte børste resterende marinade på grillspyd.

Nutty jasmin ris

Denne opskrift går godt med den sorte te shih grillspyd. Meget ligesom den foregående, gør denne til 4 portioner, og har en forberedelsestid på 25 minutter. Du skal bruge 3 te poser eller omkring 4,5 gram jasmin te, 3 kopper kogende vand og en anden ¼ kop vand ved stuetemperatur, 1 ½ tsk af vegetabilsk olie, ½ tsk salt, 2 kopper af ubehandlede Basmati-ris, 1 tsk knust safran, ¼ kop cashewnødder, ¼ kop pinjekerner, 2 spsk hakket persille, 1 spsk timian, 1 spsk smør og yoghurt til servering (dette er valgfrit).

Stejle te i kogende vand i 5 minutter. Bagefter klemme og fjerne teposer fra brygget te. Rør i 1 tsk olie, salt og ris. Rør det hele sammen, dække blandingen, og kog risene i ca 10 minutter. I en anden beholder. Stejle safran i ¼ kop vand, der er ved stuetemperatur i cirka 5 minutter

Hæld denne blanding over ris, rør igen, og kog det i yderligere 5 minutter, eller indtil kornene er møre og bløde hele vejen igennem. Mens du venter på denne, steger nødder på en pande med resten af ​​olien, indtil de er gyldne i farven og være sikker på ikke at brænde dem. Put ris på pladen og bland nødder, hakket persille, timian, og smør ind i ris. Tjene med yoghurt, hvis det ønskes.

Chai-spiced tiramisu

Denne opskrift er til 8 portioner, og har en forberedelsestid på mindst 3 timer. Hvis du har lavet dette til et middagsselskab, sit bedste for at gøre det dagen før, som du kan opbevares i køleskab til senere brug. Den bør holde i omkring 2 uger i køleskabet.

Desuden bør containeren, du bruger snuggly passer omkring 4 af dine ladyfingers side om side. For at gøre dette, vil du nødt 5 te poser eller omkring 7,5 gram chai te, ¾ kop kogende vand, 2 æggeblommer, 8 spsk hvidt sukker, 1 spsk vanille ekstrakt, 1 kop mascarpone ost, 2 tsk krydret rom, 1 spsk cognac, 2 tsk kanel, 1 spsk usødet kakaopulver, 12 ladyfingers, smør eller vegetabilsk spray til smøring og ½ kop bittersøde chokolade spåner til pynt.

Først fjerne vand fra gryden og stejle te i vand i 3 minutter. Fjern te poser eller blade derefter tilføje krydret rom, cognac og ca 2 spsk sukker til te.

Dernæst fedt beholderen på bunden og siderne for at forhindre tiramisu fra stikning. Vær sikker på kun at anvende et tyndt lag af enten smør eller vegetabilske spray, du ikke ønsker din dessert til at have en tung smag af denne.

Omhyggeligt dip 4 ladyfingers i chai te mix og linje bunden af ​​beholderen med en særegen og jævnt lag af de dyppede ladyfingers. Pisk æggeblommer, 2 spsk sukker og vanille ekstrakt indtil cremet. Fold dette i mascarpone ost indtil blandingen er glat.

Tilføj 1/3 af cremet ost blanding oven på ladyfingers lag. Vær sikker på, at blandingen er glat og jævn på alle sider. Bland kanel, kakaopulver, og de resterende 4 spiseskefulde sukker godt. Drys en tredjedel af denne blanding jævnt på cremet ost lag. Dyp yderligere 4 stykker af ladyfingers i chai te mix og placere jævnt på osten lag. Gentag forrige trin for at oprette den lagdelte dessert.

For toppings, drys den bittersøde chokolade spåner på toppen af ​​kagen. Opbevares i køleskab i mindst 3 timer før servering, men helst lade i køleskabet natten over.

Lad os vide hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler