Hvordan til at forebygge og behandle de værste hovedpine naturligt

Du vågnede op igen med en kedelig smerte i dit hoved? Hvem kan ikke lide af smertefulde hovedpine kan ikke forstå den følelse af fortvivlelse, angst og endda vrede, der overvinder dig, hver gang en ny hovedpine begynder. Selvfølgelig har alle en alvorlig hovedpine nu og da, og det er ok at behandle dem med piller i disse tilfælde.

Hvordan til at forebygge og behandle de værste hovedpine naturligt

Men når du lider af kronisk hovedpine, et liv uden smertestillende synes næsten utænkelig, du holder leverancer i hjemmet, i din pung, i en skuffe på arbejdet. Med tiden falder dig ind i en ond cirkel, på den ene side, kan du ikke gøre smerten gå væk uden piller, på den anden hyppig brug af analgetika provokerer nye hovedpine (en tilstand kaldet en rebound hovedpine)

Sådan behandler frygtelige hovedpine uden piller? Her er en retningslinje for at hjælpe dig med at bekæmpe din hovedpine og mindske brugen af ​​narkotika til et minimum.

Trin nr. 1. Identificer type hovedpine

De af jer, der har problemer med hovedpine er formentlig bekendt med de mest almindelige hovedpine typer: migræne og spændingshovedpine. Alligevel bortset fra disse to der er andre forhold, der forårsager hovedpine, du bør vide om.

Hvorfor er dette vigtigt? For at behandle din særlige betingelse succes, er du nødt til at identificere den type hovedpine du har. En person, der lider af f.eks migræne er tilbøjelige til at lide af andre hovedpine typer som spænding eller klyngehovedpine. Desuden sker det ofte, at den person kæmper med en kombination af 2 eller flere hovedpine typer. Medmindre du kender manifestation af hver type, retten diagnosticere og behandling kan ikke indstilles. Her er listen over de mest almindelige typer af hovedpine:

1.. Migræne hovedpine

Kvinder er mere påvirket af denne type hovedpine, sandsynligvis på grund af de hormonelle forandringer i kroppen går igennem. Migræneanfaldet starter normalt med en mild smerte i den ene del af hovedet, kvalme og lysfølsomhed og duftstoffer. Inden 30-40 minutter (hvis ingen medicin er taget) den smerte kan blive ulidelig, og en person kan endda starte opkastning. I værste tilfælde smerten kan vare i op til 72 timer.

2.. Spændingshovedpine

De er karakteriseret ved en smerte eller konstant tryk omkring hovedet, ved tindingerne og på bagsiden af ​​hovedet. Selvom de ikke er så svært at håndtere som migræne er de kedelige og kan hæmme din daglige aktiviteter.

3.. Sinus hovedpine

Blandt mennesker, der lider af akut kronisk bihulebetændelse, er hovedpine meget almindelige, og de plejer at stoppe efter den primære sygdom er helbredt. Sinus hovedpine er anerkendt af en mild til stærk smerte i panden, øvre knogle i næsen, under øjnene, og du kan endda føle, at dine øverste tænder er ømme. Smerten bliver værre, når du sænker dit hoved. Denne type hovedpine starter som regel i løbet af natten, når du er i liggende stilling og næseflåd er ikke mulig. Hvis din lider af kronisk bihulebetændelse, følg lægens råd omhyggeligt, bruge saltvand næsespray mindst en gang om dagen (især om aftenen) og holde dig immunforsvar stærkt.

4.. Hovedpine forbundet med allergi

Situationen med disse typer af hovedpine er magen til dem med sinus hovedpine. Aflastning næsen og tage medicin mod allergisk rhinitis kan hjælpe. Du bør også tjekke om du er intolerant overfor visse fødevarer som mælk, gluten, jordnødder, tilsætningsstoffer etc, da tåle visse fødevarer kan fremprovokere hovedpine, maveproblemer og tilstoppet næse.

5.. Hovedpine forbundet med blodtrykket

Ændringer i blodtryk, lavt eller højt ofte forårsage hovedpine, især når atmosfæretryk er over eller under det optimale niveau. Du vil vide, at den smerte skyldes lavtryk, hvis det bliver værre, når du sænker dit hoved og vice versa. Tager en masse væske og krydrede mad hjælper, hvis du lider af lavt blodtryk, mens du ligger ned for at hvile kan lindre smerten, hvis dit blodtryk er højt. Under alle omstændigheder bør du tale med din læge, før du tager nogen form for medicin.

Trin nr. 2. Finde på aftrækkeren

Livsstil, kan generiske komponenter, medicin (både ordineret og over-the-counter) fremprovokere en hovedpine. At være i stand til at identificere, hvad der forårsager din hovedpine kan hjælpe en masse i behandling. Prøv at holde en dagbog, skrive ned, når hovedpinen opstod, blev det efterfulgt af en stressende situation eller mad, hvor lang tid gjorde det sidste osv. Den mest almindelige hovedpine udløser er:

  • Koffein - en moderat koffein (1 til 2 kopper om dagen), kan faktisk hjælpe med hovedpine (koffein findes i mange lægemidler mod det), men du bør være særlig opmærksom på skjulte koffein i fx bløde og energidrikke, chokolade, etc. Hvis du drikker en masse kaffe og har til hensigt at skære ned på det, kan du forvente en hovedpine på grund af koffein tilbagetrækning, som normalt stopper efter 2-3 uger, når kroppen vænner sig til mindre koffein doser.
  • Rødvin - en glas en dag siges at være sunde, men for en person udsat for hovedpine selv sådan lille mængde kan forårsage smerte. Rødvin og andre alkoholiske drikke indeholder et stof kaldet tyramin som menes at forårsage hovedpine.
  • Ost - alle modne oste indeholder tyramin, så det er bedst at tage frisk ost i stedet.
  • Delikatesseforretninger - de indeholder tyramin og store mængder af tilsætningsstoffer. Hvis smerte opstår på begge sider af hovedet inden for to timer efter at have forarbejdede fødevarer, undgå forarbejdede produkter i et stykke, og se, om der vil ske ændringer.
  • Dårlige arbejdsstillinger - lange timer foran en computer uden at være opmærksom på din kropsholdning forårsage tryk i nakken, som fører til hovedpine. Få ergonomiske stole og strække lidt efter hver time brugt på dit skrivebord for at løsne muskelspændinger. Et velvalgt madras og pude kan hjælpe også.
  • Stærke dufte-Parfumer, hus rengøringsmidler, blomster, duftende stearinlys osv. ofte fremprovokere en migræne hovedpine, hvis du ikke kan undgå dem ventilere rummene regelmæssigt.
  • Hormonelle ændringer - PMS (også kaldet PMT), menstruation, hormonelle behandlinger, og overgangsalder kan alle forårsage hovedpine. Tale med dig gynækolog for at se, om dette medfører din hovedpine.

Trin nr. 3. Behandlingerne

1.. Tag nok væske

Den første og mest simple ting du kan gøre er at tage nok vand. God hydrering hjælper med alle typer af hovedpine. Start dagen med et glas vand, og altid holde en flaske med dig.

2.. Spis regelmæssigt

Skipping måltider sænker niveauet af sukker i blodet og dermed provokerer hovedpine. Spis regelmæssigt for at forhindre at dette sker.

3.. Rygestop

Selv en anden hånd røg kan fremprovokere alvorlig hovedpine, så forestille sig, hvordan det påvirker en lidenskabelig ryger. Rygestop helt eller i det mindste skære ned på cigaretter. Det afgørende fordel er, at dit hoved får mere ilt, som vil forhindre hovedpine.

4.. Bruger nok tid på frisk luft

Frisk luft kan gøre underværker, når du har en hovedpine. Gå til en park, gå og trække vejret langsomt falde til ro og lindre smerten.

5.. Begynde at gøre moderate øvelser

Regelmæssig motion vil forbedre din krops cirkulation og bringe mere ilt til dit hoved. Still, vær forsigtig og vælge en mild aktivitet, der ikke kræver megen styrke. Du kan også prøve afspændingsteknikker som meditation, Yoga Nidra, og biofeedback.

6.. Besøg en orthopedist

Meget ofte en hovedpine er forårsaget af en rygrad eller nakke problem, der ikke kan ses på din almindelige besøg hos lægen. Det er derfor, du bør besøge en specialist, vil han vide, om der er noget andet gemmer sig bag hovedpine.

7.. Tjek dit syn

Måske har du brug for at bære briller eller ændre dem, du allerede har. Problemer med synet er ikke altid indlysende, det ligner alt er ok, men du vil vide, at for sikker på, efter en grundig undersøgelse.

8.. Prøv akupunktur behandlinger

Akupunktur behandlinger er rost som den bedste måde at slippe af med kronisk hovedpine. Konsultere en erfaren akupunktør at se, hvordan dette kan hjælpe dig.

9.. Tag magnesium

Undersøgelser har vist, at tage op til 400 mg magnesium om dagen kan forebygge og helbrede hovedpine. Før du bruger det, se her for mere information.

10.. Oxygen behandlinger

Nogle undersøgelser har vist at indånde ren oxygen kan lindre smerte. At se, hvordan ilt terapi virker, og hvor man kan finde de bedste læger følg dette link.

Forebyggelse er nøglen, når det kommer til behandling af de værste hovedpine. Når smerten starter, kan du prøve at forsinke tage piller i 30 minutter ved at tage et glas vand, vejrtrækning langsomt, at gå en tur og hvile, hvis det er muligt.

Følg disse tips omhyggeligt, finde den behandling, der passer dig bedst og har tro. Snart vil du være smerte-fri.

Aktuelle artikler