Kraften i gul - farve theraphy

Er du inspireret af alt, der er gul? Gør det du føler lyse og muntre ligesom solen, når det kommer ud?

Kraften i gule og # 8211; farve theraphy

Hvis ja, så bør du helt sikkert læse denne for at lære mere om magt gule og opdage nogle af sine vigtigste terapeutiske fordele. Tro mig, gul er en fantastisk farve, der kan forbedre din generelle følelse af velvære!

Først et par grundlæggende fakta om farven gul

1.. Gul er relateret til solar plexus chakra, som ligger lige Bellow brystkassen og over navlen (navlen). Det er forbundet med leveren, milt, mave og tyndtarm, mens dens endokrin kirtel er bugspytkirtlen.

2.. Gul er farven pågældende med selvværd, selvtillid, intellekt, dømmekraft og mental aktivitet. Det stimulerer koncentration og forbedrer indlæringsevne. Det hjælper også i løsrive fra tvangstanker.

3.. Positive aspekter af den gule farve (dvs. når den gule farve eller solar plexus chakra er afbalanceret) omfatter: selvtillid, årvågenhed, frisind, god humor, optimisme, logisk tænkning og wiseness.

Negative aspekter relateret til denne farve (dvs. når den gule farve eller solar plexus chakra er ubalanceret), er: følelse af mindreværd, negativitet, pessimisme, ubeslutsomhed, fejhed, kynisme, sarkasme og over analyse.

Komplementære farve

Den komplementære farve gul er violet.

Fysiske lidelser, der kan behandles med gul

Gul stimulerer motoriske nerver og hjælper hjernen. Det styrker musklerne og forbedrer fordøjelsessystemet og mave-tarmkanalen. Det har en stimulerende og rensende effekt på leveren og det renser blodbanen. Det er også en appetitvækker, og det hjælper assimilere næringsstoffer fra fødevarer.

Gul er også meget nyttigt for natteblindhed, da det filtrerer det blå lys.

Psykologiske problemer, der kan behandles med gul

Gul lindrer depression og reducerer tegn på melankoli. Det lindrer sorg, weepiness, og følelser af sorg. Det løfter ånden og vækker entusiasme og optimisme. Det bringer glæde og munterhed.

Gul er farven på intellekt og det forbedrer mentale evner.

Brug og slid gult, når:

  • Du er nødt til at juble op;
  • Når du ønsker at holde dit sind aktive og alarm;

Må ikke bære gult under følgende forhold:

  • Feber, betændelsestilstande og diarré;
  • Over-spænding;
  • Hjertebanken;
  • Følelser af frygt og angst;
  • Søvnløshed;
  • Hvis du føler dig aggressiv;
  • Hvis du føler dig jaloux;
  • Hvis du har brug for at slappe af;

Overdosis af gul

For meget gul kan forårsage hyperaktivitet og øge angst og psykiske spændinger. Det skal være afbalanceret med blå og violet.

Farve terapi og kraften i gule i din hverdag

1.. Gul er en varm og stimulerende farve, og det kan være meget nyttigt i studier og kontorer eller i andre situationer, hvor koncentrationen er påkrævet.

2.. Iført gule tøj eller tilføje bare strejf af gul til dit tøj, vil du føle dig mere glad og optimistisk. Det vil øge din energi niveauer og forbedre din følelse af velvære.

3.. Det er godt at pryde dit hus med gule tilbehør og gule blomster - de vil lyse op dit sind og forbedre dit humør.

4.. Drikke gule drikke og spise gule fødevarer, såsom ananas, citroner, bananer, gule bønner, majs, omstøde, safran, karry, osv., vil også have mange gavnlige virkning på din krop og sind. Prøv dem!

5.. Bortset fra stigende koncentration og stimulere mental aktivitet, gul er også en god farve til køkkener og underholdende værelser, da det bringer godt humør.

6.. Fremragende smykkesten til at bære eller vise rundt i huset er: topas, rav, citrin, gylden safir, chrysoberyl, sphalerite, gul calcit, gyldne beryl og svovl.

Alt i alt, gul er en utrolig positiv farve.

Aktuelle artikler