Sådan behandler forbrændinger

En af de mest ubehagelige ulykker, der kan opstå i vores daglige liv er at få brændt og ikke ved, hvordan man opnår øjeblikkelig lindring, og hvordan at helbrede såret. Tag et kig på nedenstående tips og lære at behandle forbrændinger i en naturlig måde og med nem-at-finde hjem retsmidler.

Sådan behandler forbrændinger

Før anvende enhver salve, trække varme væk fra det forbrændte område

Den første og vigtigste ting, når du bliver forbrændt er straks løbe koldt vand over den brændte del i 15 til 20 minutter for at køle den overophedede hudvæv og mindske smerter. Hvis forbrændinger er mere alvorlige, sted isterninger på toppen af ​​dem i 10 minutter.

Det næste skridt er at anvende en anti-inflammatorisk og antibakterielle aktuelt middel til at desinficere det forbrændte område og lindre smerter. I stedet for at bruge dyre kemisk-baserede geler og cremer, bør du holde sig til mange og meget effektiv hjem retsmidler.

Lindre og helbrede forbrændinger med aloe vera kølende gel

Aloe Vera har været brugt i århundreder som en aktuel behandling for næsten alle typer af mindre forbrændinger og snitsår. Den er rig på aktive stoffer, der har smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaber, som er meget nyttige i bekæmpelsen bakterier og reducere inflammation.

Den indeholder allantoin, en naturlig helbredende agent, der sooths brandskader, ved at hjælpe løsne døde hudceller og ved at stimulere væksten af ​​nye og sundt væv.

Aloe Vera er køling effekter vil i de fleste tilfælde give øjeblikkelig lindring fra forbrændinger og i høj grad reducere eller forhindre dannelsen af ​​vabler.

Hvis du ikke er voksende din egen plante, kan du finde mange gode kvalitet Aloe Vera produkter på markedet. Bare sørg for, at de er helt naturlige og 100% stabiliseret Aloe Vera gel.

Sådan behandler brænder med Aloe Vera:

  • Fjern en stilk fra Aloe Vera planten og skær den på langs eller i små segmenter.
  • Klem gel fra bladet eller tage den ud med en ske.
  • Påfør gel på det forbrændte område og fortsætte med at anvende den indtil brænde helt reduceret, og helbredt.

Honning er ikke bare sød - det er også et effektivt middel til behandling af brandsår

Honning var blevet brugt af oldtidens egyptere, såvel som af mange andre kulturer i hundreder af år at helbrede forbrændinger og sår. Det kan kæmpe næsten 60 arter af bakterier, forebygge infektioner og fremskynde helingsprocessen.

Det er en hurtig, naturlig og nem at finde middel, der effektivt kan berolige milde forbrændinger og forhindre vækst af mikrober.

Rå honning, som ikke har gennemgået en pasteurisering, og filtrering proces, indeholder naturlige antibiotika, vitaminer og mineraler, og er også et perfekt antiseptisk. Honning er sure egenskaber (indeholder gluconsyre) effektivt kan forhindre vækst af bakterier.

I virkeligheden er, når honning påføres et sår eller en forbrænding, en biernes enzym, at det indeholder kombineres med væsker frigivet af beskadigede væv celler til at producere hydrogenperoxid, et desinfektionsmiddel, der normalt sælges i apoteker og andre butikker.

Sådan behandler forbrændinger med honning:

  • Fint skylles brænde med koldt sterilt vand.
  • Hæld et tykt lag af rå honning i det forbrændte område og sprede det forsigtigt for at dække hele såret.
  • Placer en steril gaze på toppen af ​​honning og fastgør det med medicinsk tape eller dække såret med en tynd og ren plastikpose.
  • Anvende denne behandling så længe som nødvendigt (48 timer burde være nok) og ændre honning pads dagligt. Må ikke fugtigt eller vådt såret.

Behandl brænder med den fantastiske st. Perikum plante

På grund af dens anti-inflammatoriske, antibakterielle og desinficerende egenskaber, har perikum plante været brugt i århundreder af indfødte indianere i Europa, europæere og andre kulturer som en salve til at rense, behandle og reparere væv blå mærker og brandsår.

Denne kraftfulde plante indeholder hyperforin, som har store terapeutiske egenskaber, nyttige i healing og regenererende den brændte hud væv, samtidig forhindre bakterier og virusinfektioner.

Sådan behandler brænder med perikon:

  • Forbered en infusion ved opblødning en håndfuld tørrede urter med 1 kop kogende vand. Lad det køle, dyppe en steril stykke gaze inde og anvende lokalt som et kompres.
  • Forbered infunderes olie: sætte blomster af St. John urt plante inde i en krukke og dække dem helt med olivenolie. Opbevar krukken i et varmt og solrigt sted i mindst 1 måned.

Påfør denne olie på en lille bandage til wrap omkring såret og tillader huden at absorbere olie, eller suge et stykke gaze med olie og bruge det som et kompres.

  • Skift bandager og komprimerer hele dagen, så længe det er nødvendigt, for at hjælpe trække væk betændelse, infektioner og smerter.

Aktuelle artikler