Tips om hvordan man kan stoppe bide dine negle

Bidt ned søm er ikke dame som, for ikke at nævne det faktum, at bide dine negle er meget uhygiejniske. Vi ved, at dårlige vaner er svære at bryde, men tror du ikke det er tid? Følg vores tips og sparke denne forfærdelige vane for god!

Tips om hvordan man kan stoppe bide dine negle

Den første ting du skal gøre, er at lave en beslutning om, at dine negle bidende dage er forbi, og bag dig. Og gøre en bevidst indsats for at holde sig til det! Lad det ikke være ligesom dengang du sagde du begynde din kost på mandag, eller hver gang du sagde du begynde noget på mandag. Vi kender alle disse beslutninger ikke nogensinde virkelig arbejde ud. Gør dette for dig selv starter lige nu, det eneste, der holder dig tilbage er dig!

Prøv og anerkende, hvad er de udløser til dit neglebidende adfærd.

Har du tendens til at gnaske på fingrene, når du er stresset, angst, bekymret, ked af det, keder? Er det mere som en ufrivillig refleks til en bestemt følelse eller en situation eller er du gør en bevidst beslutning om at bide dine negle? Når du tror godt om, hvad det er der er at gøre dig til at gøre dette er det kommer til at være så meget lettere for dig at prøve og stoppe.

Få en professionel manicure!

Jagged og bidt-down negle ser ikke tiltrækkende på alle, så det er rimeligt, at du ikke føler at du har fået meget at arbejde med. Men når du får en manicure og få en lille smagsprøve på, hvor smuk, de rent faktisk kan være, når du tager sig af dem, du ønsker at få dem til at se deres bedste hele tiden. Plus, vil du nødt til at betale penge for det, og bide dem igen ville blot betyde, at du har taget dig penge og kastet det ned i afløbet.

Hold dine negle poleret på alle tidspunkter!

Jeg får at du tror, ​​de er for korte og beskadigede at se sød med neglelak, men det gør ikke noget, fordi de vil vokse ud til et anstændigt længde på ingen tid, så længe du ikke vende tilbage til den gamle vaner! At have en neglelak med dig så ofte som du kan, vil hjælpe dig der. Glem et sekund, at de ikke ser den måde, du vil have dem til og lege med farver, dekorationer og meget mere, og snart vil de se forbløffende og genvindes!

Få dig selv distraheret fra bidende negle ved at holde dine hænder travlt.

Har noget praktisk, at du kan spille med, når du føler at du bliver nervøs, som en elastik eller mønter. Nogle piger endda bære en neglefil på dem på alle tidspunkter, fordi det er absolut bedre til at indgive dine negle, når stressede end at bide dem.

Hvis du føler dig som alt dette er ikke nok til at holde dig distraheret og bestemt der er altid dem, nippe hæmmende produkter såsom Bitrex, der kan bruges som et hurtigt fix, i det mindste for de første par uger, mens du er stadig kæmper med dig selv. Pointen med disse er at få dine negle prøvesmagning meget ubehagelige, og derfor gør det umuligt for dig at sætte dem i munden.

Efter et stykke tid for at holde denne modbydelige vane under kontrol, du vil være i stand til at se forskel med dine negle. Det vil være din eneste motivation til at holde på det, og har en perfekt kigge manicure på alle tidspunkter!

Aktuelle artikler