Top 10 værste fødevarer

Der er mad, der er godt for dig, og der er mad, der er ikke så godt for dig, og så er der det - en liste over 10 typer af fødevarer, du bør holde sig så langt væk fra som muligt. Jeg præsentere dig top 10 værste fødevarer.

Top 10 værste fødevarer

1.. Frossen pizza

Ikke al pizza er dårlig, men næsten alle frossen pizza er. Det er lavet til at vare længere, så det er fuld af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og på toppen af ​​at det er lavet af bleget mel. Bleget mel har samme effekt på din krop som sukker, hvilket betyder vægtøgning og potentielle diabetes. Så næste gang du køber en frossen pizza, du kan lige så godt bare spise råsukker. Det er sandsynligvis mindre slemt end den frosne pizza dej.

2.. Snacks

Alle kan lide at snack, men næsten ingen ved, hvor slemt snacks er for dit helbred. Uanset om det er chips, tortilla chips eller noget andet, du kan tænke på, er snacks fyldt med natrium og transfedtsyrer. Ud over at indeholde kartoffelchips acrylamid, som er et stærkt kræftfremkaldende stof.

3.. Margarine

En masse mennesker køber margarine i stedet for smør, fordi det siges at være lavere i kalorier. Det er en meget forkert beslutning. Ikke kun, at margarine kan indeholde flere kalorier end smør, er det også fyldt med både transfedt og mættet fedt. Faktisk indeholder en spiseskefuld af nogle mærker af margarine mere end en daglig dosis af både trans-og mættet fedt. Fedtfattig smør er et meget bedre valg.

4.. Kylling nuggets

Du skal have levet på en anden planet, hvis du har formået at gå glip af, hvordan kylling nuggets er lavet. Processen normalt går som følger: hel kylling (og jeg mener helhed fjer, øjne og tarme), anbringes i en slibemaskine og hakket. Dette kød, ikke renses af indvolde, er nu fyldt med bakterier og behandlet med ammoniak. Ja, du hørte rigtigt - ammoniak! Da det bliver smagløst efter denne proces, det er fyldt med kunstige tilsætningsstoffer og smagsstoffer. Stadig lyst til at spise nuggets?

5.. Pommes frites

Meget elsket pommes frites er ganske dårligt for dit helbred. De indeholder den samme ingrediens findes i kartoffelchips - det stærkt kræftfremkaldende acrylamid. Dette stof er frigivet, når hvide kartofler bliver opvarmet på høje temperaturer. Desuden har de fleste restauranter, der serverer pommes frites ikke virkelig ændre olien i frituregryder for ofte. Selv om nogle olier, såsom palmeolie, kan opvarmes op til fem gange, de fleste olier frigive en masse kræftfremkaldende ingredienser, når genopvarmes.

6.. Aromatiseret mælk

Du kan elske chokolade eller jordbærsmag mælk, men tro mig - holde sig væk fra det. Aromatiseret mælk faktisk indeholder mere sukker, sodavand. Alle de fordele, du får fra calcium i mælken kan ikke måle sig med den skade af at sukker. Hvis du vil have calcium, drikker almindelig hvid mælk.

7.. Sodavand

En typisk dåse sodavand indeholder 10 teskefulde sukker og 150 kalorier. Det er også fuld af kunstige smagsstoffer, mad farve og tilsætningsstoffer. Plus, soda er meget sure, som forårsager skader på dine tænder og din indre organer så godt. Tror ikke det? Efterlad et stykke råt kød i et glas cola natten over og se hvad der sker. Soda er også meget skadeligt for dine nyrer, da det er dine nyrer, at filtrere alt det dårlige ting fra den. Soda forbrug er knyttet til fedme, tænder forfald, hjertesygdomme og knogleskørhed.

8.. Diæt sodavand

Tro det eller ej, diæt sodavand er endnu værre end almindelige sodavand. De indeholder alle de ting, der er dårligt for dit helbred, som du kan finde i en almindelig sodavand, plus kunstige sødestoffer og en hel masse andre skadelige ingredienser. Diæt sodavand indeholder aspartam, som har blandt mange andre sygdomme, været knyttet til: angstanfald, epilepsi, høretab, migræne og endda død.

9.. Microwave food

Alt, hvad der er blevet udarbejdet i en mikrobølgeovn er ikke godt for dit helbred. Alle mikrobølge retter er pakket med tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. De fleste af disse retter også indeholde kunstige stabilisatorer, smagsstoffer og farver og bleget mel. Undgå at forberede din mad i mikrobølgeovnen så meget som du kan.

10.. Milkshakes

Sidst men bestemt ikke mindst - holde sig væk fra milkshakes. En enkelt milkshake indeholder så meget som 2000 kalorier, afhængig af mærke og ingredienser. Dette beløb svarer til den anbefalede daglige kalorieindtag! Nu ved jeg, at milkshakes er super velsmagende og vi alle elsker dem, men come on! Vil du virkelig ønsker at gøre det til din krop? En milkshake bør være lavet af mælk og frugt, det er det! Det bør ikke have nogen ekstra is, flødeskum eller vanvittige mængder af sukker. Ja, jeg ved, du vil sige, at det ikke er en milkshake, hvis det kun er lavet af mælk og frugt, men ved du hvad? Jeg er faktisk ligeglad, hvis du kalder det en smoothie eller hvad du vil, jeg vil altid tage det i stedet en 2000 kalorieindhold milkshake men velsmagende det kunne være.

Jeg går stærkt råde dig til helt at holde sig væk fra fødevarer på denne liste. Hvis du virkelig ikke kan udelukke det helt, i det mindste give dit bedste for at sænke mængden af ​​det. Din krop vil takke dig.

Aktuelle artikler