Top 7 naturlige smertestillende

Forbruget af håndkøb smertestillende såsom paracetamol, acetaminophen, ibuprofen, ketaprofen og lignende, kan forårsage mange sundhedsproblemer, og kan også føre til smertestillende afhængighed.

Top 7 naturlige smertestillende

Heldigvis naturen giver os en bred vifte af kraftfulde urter, der praler ekstraordinære analgetiske egenskaber, som ikke forårsager nogen farlige bivirkninger. Det følgende er en liste over top 7 naturlige smertestillende.

1.. Hvid birkebark (Salix alba)

Hvide pil bark indeholder salicylsyre, som er den primære aktive ingrediens i aspirin. Af denne grund er det ofte omtalt som urte aspirin.

Salicin (salicylsyre) har evnen til at lindre smerte ved at blokere produktionen af ​​smerte-producerende prostaglandiner.

Hvid birkebark er derfor meget effektiv i at yde nødhjælp til både akutte og kroniske smerter, herunder hovedpine, tandpine, rygsmerter, gigt og lignende. Det er også meget god til at reducere betændelser og feber.

2.. Djævleklo (harpogophytum procumbens)

Hjemmehørende i Sydafrika, djævleklo er en anden velkendt naturligt smertestillende. Dets aktive ingredienser, der er kendt som iridoid glycosider, har stærke analgetiske og anti-inflammatoriske virkninger, der er nyttige i behandling af rygsmerter og gigt.

Dog bør folk med mavesår ikke forbruge djævleklo da det stimulerer produktionen af ​​mavesyre.

3.. Arnica (Arnica montana)

Arnica, også kendt som Leopard bane, er hjemmehørende i de alpine områder i Vest-og Centraleuropa, og dets farmaceutiske og medicinsk anvendelse dateres tilbage til det 15. århundrede. Det indeholder forbindelser kendt som sesquiterpene lactoner, der har evnen til at reducere inflammation og styrke immunsystemet.

Arnica er et glimrende middel mod smerter, og det har en stor evne til at lindre smerter forbundet med blødt væv, knogler og led skader, såsom brækkede knogler, blå mærker, forstuvninger, forstrækninger og postoperative healing. Det fungerer som ibuprofen og det er en stor førstehjælp i alle ovennævnte tilfælde.

Arnica kan også reducere lænden og gigtsmerter og hjælpe med at behandle lidelser såsom muskler, sener og ledbånd smerte.

4.. Boswellia (Boswellia serrata)

Også kendt som indisk røgelse, Boswellia er en meget effektivt middel i behandlingen af ​​både kroniske og mindre smerter.

Denne ekstraordinære naturlige smertestillende indeholder forbindelser kendt som boswellic syrer, som har stor anti-inflammatoriske egenskaber. De har kapacitet til at reducere produktionen af ​​inflammatoriske kemikalier i kroppen, der er ansvarlig for mange kroniske sygdomme, såsom osteoarthritis, rheumatoid arthritis, lupus, og lignende.

Boswellia kan også mindske smerter og hævelse i leddene.

5.. Gurkemeje (Curcuma longa)

Gurkemeje, ofte kaldet livets krydderi, er en stærk smertestillende der hjælper kroppen med at bekæmpe inflammation.

Gurkemeje aktive ingrediens kaldes curcumin, og det er et kemikalie, der har kapacitet til at reducere produktionen og aktiviteten af ​​de smerte-producerende prostaglandiner.

Gurkemeje er derfor meget effektive til at lindre kroniske smerter forbundet med inflammatorisk gigt sygdomme.

6.. Matrem (Tanacetum parthenium)

Matrem er en glimrende naturlig smertestillende, meget nyttig i behandling af hovedpine og migræne.

Matrem indeholder forbindelser kendt som sesquiterpene laktoner, som hjælper med at forhindre blodet i at størkne, mens bremse og hæmme frigivelsen af ​​prostaglandiner og histaminer, der er ansvarlig for inflammation og smerte.

Matrem afslapper blodkarrene, forhindrer dem snærende (forsnævring), og øger blodgennemstrømningen til hjernen. Trange blodkar er i virkeligheden, en primær årsag til migræne.

7.. Kryddernelliker (Syzygium aromaticum)

Kryddernelliker er den mest almindelige naturlige middel mod tandpine. De indeholder eugenol, et kemikalie, der har smertestillende, narkose, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, som er nyttige i at lindre inflammation og dræbe bakterier, der forårsager tandpine. Det er også meget effektiv i mindre munden irritationer og gum skader.

Har du andre effektive naturlige smertestillende der tyder på? Venligst, dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler